- 1 Eylül 2012
- 426
- 10
dicemm kahve çay ve sigara fazla içme canım tutunmayı engelliyomuş... :S
canım çay sigara kullanmıyorum ama ah şu kahveeeee ...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
dicemm kahve çay ve sigara fazla içme canım tutunmayı engelliyomuş... :S
kızlarrr kahveyi çalışma yapmadan 2 saat önce kocişlerinize içirin... spermcikleri hareketlendiriyormuş:))))))
canım folic acid ben de kullanıyorum kafama da takmamaya çalışıyorum... ama bol su içmiyodum zaten o yüzden idrar yolları iltihabım da var.. içmeye gayret edicem. kullan bence de..cnm kendini sakın dinleme..geçen ay bana kalsa kesin hamileydm bir çok belirti yaşadım...bitti yumurtlama günleri tuttuysa tuttu Rabbim verdiyse oldu zaten diyorum kafama takmıyorm çünkü geçen ay bayağı üzüldm olmayınca üstelik eşimde üzüldü. bundn dolayı akışına bırakmaya karar verdim..bol bol su iç bunu ihmal etme..folik asit kullandın mı cnm kullananlar var ben kullanmadım gerçi..olmazsa onada başlayacm..
kızlarrr kahveyi çalışma yapmadan 2 saat önce kocişlerinize içirin... spermcikleri hareketlendiriyormuş:))))))
beni de ekler misin bat 8 ekim 2 yıldır istiyoruz bir gebelik yaşadım haziran da düşük oldu hayırlısı bakalım Rabbim bizi evlat sevgisinden mahrum bırakmasın
Bizim ki kahveyi de sevmez tüh
tabii ki canım, hoşgeldinnn... inş uğurlu geliriz...beni de ekler misin bat 8 ekim 2 yıldır istiyoruz bir gebelik yaşadım haziran da düşük oldu hayırlısı bakalım Rabbim bizi evlat sevgisinden mahrum bırakmasın
ehehhehe valla kızlar korkulur sizden...kahveli şeker,kahveli dondurma,kahveli pasta.... crocuscum bu işi sinsice halledebilirsin
beni de ekler misin bat 8 ekim 2 yıldır istiyoruz bir gebelik yaşadım haziran da düşük oldu hayırlısı bakalım Rabbim bizi evlat sevgisinden mahrum bırakmasın
Güzel fikir kahveli pasta mesela
evet ya şöyle bol köpüklü acı bir türk kahvesi...tatlım kahve sert olacak ama
tatlım kahve sert olacak ama
ehehhehe valla kızlar korkulur sizden...
dicecim senin kaçıncı ayındı bu?herşey şu bebişler için napalımmmm
ehehhehe valla kızlar korkulur sizden...
eee babiş olmak kolaymı cekicekler azıcık
Hep kadınlar mı çekecek sıkıntıyı biraz da erkekler çeksin değil mi ama