- 24 Temmuz 2012
- 114
- 1
İnş hepimize uğur getirir bu topikte bol bol hamişlerimiz olur bu ay:1
AMİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN inşallahhhhhhh
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnş hepimize uğur getirir bu topikte bol bol hamişlerimiz olur bu ay:1
AMİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN inşallahhhhhhh
inşallah dediğin gibi olur canımm...evet cnm bende geldim bakalım inş. ekim ayı umudumuz olur
bugün tekrar yapsam mı acaba test?
33 kişi tesbih gibi dizildik maşşşşşaaaallllaaahhhh.....
benide ekler misiniz?19 ekim bat
inşallah canım... son hamişimiz sen olacaksın inşallah.....:)en son haberde bendennnn inşallah bu ay bu liste sıfırlanırrr
bence de yarın bi daha yap ama bu geceyi de boş geçirme. adet döngün kaç gün?evet canım banada biraz silik geldi yarın tekrar yapayım.birde birşey sorucam bugun eşim röntgen çektirmiş bi sıkıntı olur mu sizce
bence de yarın bi daha yap ama bu geceyi de boş geçirme. adet döngün kaç gün?
hep düzenli olarak 28 günde bir olur sadece geçen ay 30 günde oldu...
evet canım banada biraz silik geldi yarın tekrar yapayım.birde birşey sorucam bugun eşim röntgen çektirmiş bi sıkıntı olur mu sizce
33 kişi tesbih gibi dizildik maşşşşşaaaallllaaahhhh.....
çok teşekkür ederim popp ayyy çok heyecanlı:))canım sen yine 28 olarak hesapla bence bazen hepimizde oluyo gecikme vs... şu an 12. günse önümüzdeki 3 günün çok önemli...
zerbas sağol bizimle paylaştığın için, bunu hiç duymamıştım iyi oldu bunu öğrendiğim .... sıvı olarak sadece kahve tüketen biri olarak napalım artık ...merhaba cnm..yumurtanın rahime daha kolay yerleşmesi için cnm..su içmek kolaylaştırıyo bu durumu...ondan bol su iç dedim...folik asit doktor mu verdi sen mi alıp kullanıyon bende bu ay tutmzsa bebiş kullanacm..çok iyi yapmışsn kullanmakla tatlım çok önemliymiş doktorlr tavsiye ediyo birçok arkadaşm gebe kalmadn önce kullandı fakat ben kullanmdm maalesef(((((
ahh ahhhhh bi de aralarda ikiz falan olduğunu düşünürsek iki kreşlik bile çıkabilir...ayyyy maşallah bize ... kızlar bi kreşlik bebiş çıkar burdan ayyyyyyy gözümde canlandı birden. ..(gözümden kalpler çıktı )
çok teşekkür ederim popp ayyy çok heyecanlı:))
dicemm kahve çay ve sigara fazla içme canım tutunmayı engelliyomuş... :Szerbas sağol bizimle paylaştığın için, bunu hiç duymamıştım iyi oldu bunu öğrendiğim .... sıvı olarak sadece kahve tüketen biri olarak napalım artık ...