Merhaba canlar.. 2 Aylık denemeden sonra 3. ayda hamile kaldım. Çok şükür Allahım a. Rabbim isteyen herkese nasip eder inşallah. Denediğim bir kaç yöntemi paylaşmak istedim. Tabi öncelikle Allahım ol diyecek ki olacak ama herşeyin de bir sebebi vardır değil mi. Şimdi yaptıklarımı yazıyorum inşallah yardımcı olur sebep olur canlar.
1. Kuru incir yumurtlamayı artırıyormuş çok fazla kuru incir uedim. Böyle içine bademi, fındığı doldurdum yedim. Eşime de yedirdim ama onunkinin içine çaktırmadan azıcık polen de koydum.:))
2. Polenle balı karıştırıp sabah kahvaltılarında yedim.
3. Günde 1 tane bebe aspirini içtim, kanı sulandırdığı için rahime kan akışını da hızlandırıyor.
4. Günde 1 tane narı limon sıkacağında sıkıp içtim rahim duvarını sağlamlaştırıyormuş.
Ve en önemli husus:))
Adetinizin ilk gününden 9 gün sayıyorsunuz. 12. güne kadar ilişkiye girmiyorsunuz. 12. günün sabahında diz dirsek pozisyonunda bu çok önemli başınız yastıkta poponuz havada olacak kızlar:)) Ayıp ama ne yapayım ben kavuştum bebişime siz de kavuşun istiyorum. Bu şekilde birlikte olacaksınız. Mutlaka sabahları unutmayın. Sonra sırtüstü yatıp poponuzun altına 1 yastıkla 1 saat yatacaksınız.
14. günün sabahı tekrar aynı şekilde birlikte olacaksınız. 16. GÜNÜN SABAHI, 18. GÜNÜN SBAHI. Kendinizi sıkmayın kasarak yürümeyin. Ben 2 ay boyunca istem dışı belden alt tarafımı sürekli sıktığımı kastığımı kendimce olmayan bebeği tuttuğumu fark ettim. Bu da inanılmaz kasık ağrısı ve bel ağrısı yapıyor. Üstelik adet düzensizliği de yapıyor. O yüzden rahat olun. Burdaki belirtileri okuyup vücudunuzda belirti aramayın. Benim 2. hamileliğim. Tek belirti sık idara çıkma ve ota çöpe ağlamam oldu. Şu an 6 haftalık hamileyim sabah bulantılarım yeni başladı. Baş dönmesi 5. haftada oldu. Yani hemen belirti olmuyor. bedeninizin size oyun oynamasına izin vermeyin. Rahat olun beklemeyin canlar. İnşallah en yakın zamanda hayırlı haberlerinizi alırım. Dua edelim birbirimize. Hepinizi öpüyorum:)))
canım teşekkürler çok güzel öneriler, bunları uygulayacağım. yanlız sabaha karşı hem de 1 er gün arayla eşin nasıl uyarılıyordu, bu çok zor gibi geldi bana