EKIMDE DOGUM YAPACAKLAR BUYRUN

Canım benim haftaya cuma kontrolüm meraktan bu çarșamba gittim anlayabiliyorum sabırsızlığı günleri saymamaya çalıș haftayada senden güzel haberler bekliyoruz :)

İnşallah canim yinebkordonu bacak arasına sokmaz umarim :)

Cok guzel haberler aliyoruz :) ama doktora gitme isini cok sıklastirmayin gecen sefer 1 ay bekledim doktora gitmek icin bu sefer de sakin 1 ay dolmadan gelme dedi ultrason dopler falan zararli sık sık bakmayalim dedi. Biraz sabredelim artik

Sabrediyoruz canım napalım iyi olsunlarda

Kizlar ne var ne yok hafta sonu herkes geziyor galiba :)))

Kızlar tetanoz aşısı yaptırdıniz mi? Sağlık ocağına dosya actirmistim 7.haftadayken takip için.. 16.haftada tetanoz aşısı yapilcak demişlerdi doktorumla gorusmeden yaptirmycam ama sizlerede sormak istedim

Kızlar tetanoz aşısı yaptırdıniz mi? Sağlık ocağına dosya actirmistim 7.haftadayken takip için.. 16.haftada tetanoz aşısı yapilcak demişlerdi doktorumla gorusmeden yaptirmycam ama sizlerede sormak istedim
Canim bende doktoruma sormadan yaptirmak istemiyorum zaten hastanemde yaptiricam o sglik ocaginada hemsireye de guvenmiyorum kac cocuga yanlis igne yaptilar komsumuza bile asla orda bisey yaptirmam ben

Canim bende doktoruma sormadan yaptirmak istemiyorum zaten hastanemde yaptiricam o sglik ocaginada hemsireye de guvenmiyorum kac cocuga yanlis igne yaptilar komsumuza bile asla orda bisey yaptirmam ben

Haklısın canım benimde içime sinmiyodu zaten doktoruma sorup hastanede yaptirirm bende

Bana da söylediler yalnız bizim doktor kontrolüyle aynı güne denk geldi gidip ebeyle konuşucam günü değiştirticem. Doktora sorsanızda yaptırın diyiceklerdir muhtemelen, zorunlu gibi bişey malesef, doktorun kendisi yapıyormudur onu bilemiyorum.

İlk hamileliktede sağlık ocağında yaptılar tetenozu bende bu ay yaptırıcam bir sorun olmaz doktorda yaptır diyor zaten.

Ya bana saglik ocaginfaki hemsire tarih bile vermedi dusunun o derece sorumsuzlar yani

Ya bana saglik ocaginfaki hemsire tarih bile vermedi dusunun o derece sorumsuzlar yani

Valla canım uyanık ve araştırmacı olmazsak gumburtuye gideriz gerçekten. .banada 16.haftada ariycaz gelceksin iz aşı için dediler ne arayan ne soran doktoruma sordum da ogrendim

Kizlae nerelerdesiniz hicbirinizden ses seda yok neler yapiyorsunuz bebislere neler aldiniz

Canlar hayirdir kimse yazmiyor artik anneler gununuz kutlu olsun guzel anneler

Günaydın kızlar ben satıș danıșmanıyım akșama kadar ayakta bacaklarım ağrıyo bide diș etlerim aĝrımaya bașladı örgüleri örülüyo dört bir yandan :) siz aldınız mı bișeyler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…