- 26 Ocak 2014
- 134
- 33
- 48
- Konu Sahibi babyinlove
-
Canım benim haftaya cuma kontrolüm meraktan bu çarșamba gittim anlayabiliyorum sabırsızlığı günleri saymamaya çalıș haftayada senden güzel haberler bekliyoruz :)
Cok guzel haberler aliyoruz :) ama doktora gitme isini cok sıklastirmayin gecen sefer 1 ay bekledim doktora gitmek icin bu sefer de sakin 1 ay dolmadan gelme dedi ultrason dopler falan zararli sık sık bakmayalim dedi. Biraz sabredelim artik
Kizlar ne var ne yok hafta sonu herkes geziyor galiba :)))
Canim bende doktoruma sormadan yaptirmak istemiyorum zaten hastanemde yaptiricam o sglik ocaginada hemsireye de guvenmiyorum kac cocuga yanlis igne yaptilar komsumuza bile asla orda bisey yaptirmam benKızlar tetanoz aşısı yaptırdıniz mi? Sağlık ocağına dosya actirmistim 7.haftadayken takip için.. 16.haftada tetanoz aşısı yapilcak demişlerdi doktorumla gorusmeden yaptirmycam ama sizlerede sormak istedim
Canim bende doktoruma sormadan yaptirmak istemiyorum zaten hastanemde yaptiricam o sglik ocaginada hemsireye de guvenmiyorum kac cocuga yanlis igne yaptilar komsumuza bile asla orda bisey yaptirmam ben
Kızlar tetanoz aşısı yaptırdıniz mi? Sağlık ocağına dosya actirmistim 7.haftadayken takip için.. 16.haftada tetanoz aşısı yapilcak demişlerdi doktorumla gorusmeden yaptirmycam ama sizlerede sormak istedim
Ya bana saglik ocaginfaki hemsire tarih bile vermedi dusunun o derece sorumsuzlar yani
Sagol canim senin de anneler gunun kutlu olsun insallah seneye bebislerimizle kutkariz. Herkes hayatin telasina kapilmis herhalde :)Canlar hayirdir kimse yazmiyor artik anneler gununuz kutlu olsun guzel anneler
OEvet canim ya kimseden ses cikmiyor baska konulara kaptirdik arkadaslari galibaSagol canim senin de anneler gunun kutlu olsun insallah seneye bebislerimizle kutkariz. Herkes hayatin telasina kapilmis herhalde :)
Canlar hayirdir kimse yazmiyor artik anneler gununuz kutlu olsun guzel anneler
Kizlae nerelerdesiniz hicbirinizden ses seda yok neler yapiyorsunuz bebislere neler aldiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?