• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

EKIMDE DOGUM YAPACAKLAR BUYRUN

Kızlar doktordan geldim. 12+4 müsüz. Daha erken ama %70 ihtimal kız dedi.bi oynakti sormayin, renkli ultrasonu açınca hemen poposunu döndü bakmayın der gibi
Hadi hayirlisi olsun canim. Istersen hamilelik takvimini degistir. Bakalim cinsiyeti sabit kalacak mi. Ikili testi yaptirdin mi

Hadi hayirlisi olsun canim. Istersen hamilelik takvimini degistir. Bakalim cinsiyeti sabit kalacak mi. Ikili testi yaptirdin mi
Nasıl olacağını bulabilirsem degistiricem Evet yaptırdım çarşamba belli olcakmış.Sağol canım valla farketmiyo hayırlısı olsun hepimiz için.

Aaaaaa ama bi ben ogrenemedim ama yaaaa gozun aydin arkadasim ;) biz 15. Haftada cinsiyeti ogrenemeyen ben yazziikkk banaaa neyse haftaya gidiyorum benimkide fiirildak gibi oynuyor sonra popoyu donuyor :D

Aaaaaa ama bi ben ogrenemedim ama yaaaa gozun aydin arkadasim :KK66: biz 15. Haftada cinsiyeti ogrenemeyen ben yazziikkk banaaa neyse haftaya gidiyorum benimkide fiirildak gibi oynuyor sonra popoyu donuyor :KK70:
Bize 16. Haftada söyleyecekti net olsun diye artık aylık kontrollere geçtik Bekleyemeyiz diye eşim bi inceleyelim siz tahmin edersiniz dedi o da baktı

Bize 16. Haftada söyleyecekti net olsun diye artık aylık kontrollere geçtik Bekleyemeyiz diye eşim bi inceleyelim siz tahmin edersiniz dedi o da baktı
Bizde de oyle oldu ben israr ettim o da bu haftada ikisi cok benziyor birbirine dedi ama erkege beziyor dedi esim cok kiz istiyor hatta hala doktor yaniliyor ben biliyorum kiz geliyor diyor. Saglikli ve hayirli olsunlar da onemli olan o :)

Aaaaaa ama bi ben ogrenemedim ama yaaaa gozun aydin arkadasim :KK66: biz 15. Haftada cinsiyeti ogrenemeyen ben yazziikkk banaaa neyse haftaya gidiyorum benimkide fiirildak gibi oynuyor sonra popoyu donuyor :KK70:
Bizimki de oynuyordu da Allahtan donmedi rahat bakabildik. Insallah sen de ogrenirsin haftaya canim :)

Bu arada sağol canim
Bizde de oyle oldu ben israr ettim o da bu haftada ikisi cok benziyor birbirine dedi ama erkege beziyor dedi esim cok kiz istiyor hatta hala doktor yaniliyor ben biliyorum kiz geliyor diyor. Saglikli ve hayirli olsunlar da onemli olan o :)
Yanılma payı oluyor tabi benimki de koçum diye seviyordu hahaha hayırlısı olsun sağlıklı olsun hiç önemi yok cinsiyetin.

Kızlar doktordan geldim. 12+4 müsüz. Daha erken ama %70 ihtimal kız dedi.bi oynakti sormayin, renkli ultrasonu açınca hemen poposunu döndü bakmayın der gibi

Bizde bugün gittik canım seninki gbi gizlemis bizimkide :)) 16+0 haftaligiz kordonu bacaginin arasına almış uyanık ogrenemedik :)

Canlar nasil gidiyor ya benim iki gundur kasiklarimda ara ara agrilar oluyor varmi sizdede buyudugu icin rahim geriliyor diyorlar ama karnimi bi gorun kocamaaaaaannnnn gorenler eyvah senin 9 u hayal bile edemeiyorum diyor :D

Annişler merhaba, bugün nasılsınız.

Diş ağrımı şükür hafifletebildim ama kaç gün öldüm. Ne buz ne karanfil tesir etmedi :KK61: zeytin nasıl olduysa zonklamasını durdurmadı ama o sızıyı ben bi şekilde hissetmedim.
Bahsettim mi bilmiyorum en son diş acile gitmiştim ve doktor iltihap olmuş dedi antibiyotik ve ağrı kesici verdi ama onlar bile 2 günde ancak tesir etti. 2 gece uyuyamadım gündüz öyle sancıdı:KK61::KK61: ben zaten dişten hep çekerim de hamileyken daha zormuş. Çok şükür ki hafifledi. Antibiyotik bitince gidicez doktora bakalım yapacaklar mı?
Zaten mantar için de fitil kullanıyordum. Kan hapım sabah akşam bi de vatimin hapı. Bildiğiniz kaç gündür ilaç kuyusuna düşmüş gibi hissediyorum kendimi :KK17:

Yine de Rabbim bizlere şifa bebeklerimize de güç kuvvet versin. Aman onlara bişey olmasın.

Cinsiyet öğrenenler olmuş ne güzel :KK25: hayırlarla kucağımıza da almak nasip olur inş.

Ya kızlar hani biçok gebeyi okuyunca burda maşallah hareketli yerinde durmuyordu diye.... benim bebişe pek bi kızıyom. Ne zaman ultrasona girsek hiç hareket etmiyo yaa, bildiğiniz öööööyle yatıyo. Bende kendimi şey diye avutuyom artık, şimdi yattığın gibi doğunca da sessizce yat öyle :KK45::KK45: insan bi kolunu bile oynatmaz mı yaaa:KK34:

Annişler merhaba, bugün nasılsınız.

Diş ağrımı şükür hafifletebildim ama kaç gün öldüm. Ne buz ne karanfil tesir etmedi :KK61: zeytin nasıl olduysa zonklamasını durdurmadı ama o sızıyı ben bi şekilde hissetmedim.
Bahsettim mi bilmiyorum en son diş acile gitmiştim ve doktor iltihap olmuş dedi antibiyotik ve ağrı kesici verdi ama onlar bile 2 günde ancak tesir etti. 2 gece uyuyamadım gündüz öyle sancıdı:KK61::KK61: ben zaten dişten hep çekerim de hamileyken daha zormuş. Çok şükür ki hafifledi. Antibiyotik bitince gidicez doktora bakalım yapacaklar mı?
Zaten mantar için de fitil kullanıyordum. Kan hapım sabah akşam bi de vatimin hapı. Bildiğiniz kaç gündür ilaç kuyusuna düşmüş gibi hissediyorum kendimi :KK17:

Yine de Rabbim bizlere şifa bebeklerimize de güç kuvvet versin. Aman onlara bişey olmasın.

Cinsiyet öğrenenler olmuş ne güzel :KK25: hayırlarla kucağımıza da almak nasip olur inş.

Ya kızlar hani biçok gebeyi okuyunca burda maşallah hareketli yerinde durmuyordu diye.... benim bebişe pek bi kızıyom. Ne zaman ultrasona girsek hiç hareket etmiyo yaa, bildiğiniz öööööyle yatıyo. Bende kendimi şey diye avutuyom artık, şimdi yattığın gibi doğunca da sessizce yat öyle :KK45::KK45: insan bi kolunu bile oynatmaz mı yaaa:KK34:
Gecmis olaun canim kiyamam ya cok zor o ilaclari icerken insanin ici icini yiyor bebegim diye bunla gecsin insallah
Harekete gelince rkadasimla aramizda bi hafta var bizimki firildak gibi onunkinde tik yok ama vantaji cinsiyeti benden once ogrendi oglu olucak biz hala nazli bebegimizin gostermesini bekliyoruz :D

herkese merhaba benimde doğum tarihim 30/10/2016 doktor 12 hafta 2 günlükken tahminim erkek dedi izmir egepol hast. gidiyorum birde kan sonucum 5.63 çıktı diye tiroit ilacı 75 mg içiyorum bu ilaç beni stres etti yaa
kullanan varmı ethrox

Gecmis olaun canim kiyamam ya cok zor o ilaclari icerken insanin ici icini yiyor bebegim diye bunla gecsin insallah
Harekete gelince rkadasimla aramizda bi hafta var bizimki firildak gibi onunkinde tik yok ama vantaji cinsiyeti benden once ogrendi oglu olucak biz hala nazli bebegimizin gostermesini bekliyoruz :KK70:

Aynen canım ya
Hani ilaç kullanmak beni germiyor bu kadar ilaç kullanmak geriyor. Yoksa kullanmasam bebeğime daha çok zararı olacak biliyorum. Ay benimkide ayan beyan ortadaydı o iyi güzel de işte benim bebek gibi uyuşuk pek fazla değil sanırım
:KK30:

herkese merhaba benimde doğum tarihim 30/10/2016 doktor 12 hafta 2 günlükken tahminim erkek dedi izmir egepol hast. gidiyorum birde kan sonucum 5.63 çıktı diye tiroit ilacı 75 mg içiyorum bu ilaç beni stres etti yaa
kullanan varmı ethrox

İlaç kullanımını stres yapma Allah esirgesin ilaçsız kötü sonuçlar ortaya çıkabilir. İlacını düzenli kullandığın sürece hiç birşey olmaz Allahın izniyle. Bu sitede bir bayanı okudum. Tiroidleri komple alınmış o hormonları düzenli dışardan alan biri yani. Ve ondan sonra 2 tane evladı olduğunu ve hiç bir sıkıntıyla da karşılaşmadığını söyledi.
Strese girme iyi düşün iyi olsun inş.

Gözün de aydın cinsiyeti sen de öğrenebilenlerdensin.

Yalnız kızlar dün bi akrabamla görüştüm. Kızı var maşallah daha 1 yaşına girmedi. Doktor ona da ilk gittiğinde erkeğe benziyor demiş sonra ki gittiklerinde kız olacak demiş. İlk erkek dediğinde kocası çok sevinmiş sonra kıza dönünce adamın forsu sönmüş.
Eşime diyorum bak böyle böyle olmuş diye benimkide bozum oldu:rolleyes: yok yaaa olamaz. Doktor %95 dedi. Çok küçük değildi bizim gittiğimizde filan diye onca bahane buldu. Dedim garanti konuşma kimseye her an kıza dönersen fena toslarsın :rolleyes:

Banada 12. Haftamda kıza benziyor dedi.Ama 1 ay sonra netlesir dedi.Nasil beklerim 1 ay bari hic bisey demeseydi ;)

Malesef 12. Haftada yapilan tahminler yanlis cikabiliyor cunku cinsel organ yerlesirken her ikisinede benziyor cuma yada pazartesi gidicez allhin izniyle 16 haftalik oluyoruz cok sukur insallah ogreniriz bu seger ;)

Malesef 12. Haftada yapilan tahminler yanlis cikabiliyor cunku cinsel organ yerlesirken her ikisinede benziyor cuma yada pazartesi gidicez allhin izniyle 16 haftalik oluyoruz cok sukur insallah ogreniriz bu seger :KK66:

İnş öğrenirsin canım. Öğrenememek yani o merak Bi de arada kalmak kötü.

Biz 12. Haftada değil 14. Haftada gittik doktor sanırım o yüzden daha garantili konuştu sadece küçük bi yüzdeyi daha küçük diye verdi.
Rabbim ne verirse hayırlısını sağlıklısını versin ama cinsiyetini bilmek evladını severken oğlum kızım diyebilmek daha güzel geliyo bana ne bileyim.
Haftaya cuma nasipse devlet hastanesine doktora gidicem o zaman 16. Hafta olurum bakalım ordaki doktor söyler mi bişey bilemiyorum. Çünkü sonuçta kendi doktorum değil sadece Nasıl olduğunu öğrenmek ve resim almak için gidiyorum bakıcaz artık.

Canlar nasil gidiyor ya benim iki gundur kasiklarimda ara ara agrilar oluyor varmi sizdede buyudugu icin rahim geriliyor diyorlar ama karnimi bi gorun kocamaaaaaannnnn gorenler eyvah senin 9 u hayal bile edemeiyorum diyor :KK70:

Canim kasık agrilarim kalmadi bnm..bir haftadır kabizligim gittiginden beri yani
göbek desen 6 aylık görüntü mevcut yapcak bsey yok :)

kullanan varmı ethrox

50 mg Kullanıyorum canım aylardır sıkıntı yaratcak bir ilaç deyil tsh 2.5 altında olması gerekiyor bebek için önemli

Günaydın kızlar :) benimde haftaya devlette randevum var ama dayanamayıp yarın özele gitcem eșimde görmek istiyo inșallah belli olurda yarın bende yazarım güzel haberlerimi

Back