EKIMDE DOGUM YAPACAKLAR BUYRUN

Ne guzel yazdiklariniz ilk once kalbini duyma heyecani sonra ikiki test simdi de cinsiyet meraki Allah im saglikla kucagimiza alacagimiz gunleri de gostersin insallah :) bu arada bebeklerimiz ne kadar iyiyse biz de o kadar hasta olabikliyoruz bas agrisi kasik agrisi grip dis agrisi falan ama hepsine bebeklerimiz icin sabrediyoruz. Iki kere bebegimi kaybeden biri olarak su anda herseye ragmen cok mutluyum Allah mutlulugumuzu rizkimizi sagligimizi arttirsin insallah. Opuyorum hepiniziii :))

Amin canim rabbim mutlulugumizu daim etsin insallah o minicik elleri ayaklari opmeyi nasip etsin bize :) ben cok pimpirikliyim uyuz bi anne olucam galiba kasik agrim var diye uydurmadigimsey kalmadi esimide bezdiricem yakinda yok enfeksiyonmu oldu ya bebege cikarsa ya bisey yaparsa ilk defa 25 gun sonraya atilinca ranxevu bende panik tavan alistim tabi her hafta gorneye insallah saglikla goruruz ve insallah bu seger inat etmezde kizimizmi oglumuzmu anlariz

Kızlaaaaarrrrr bebeğimi gördüm çok șükür bin șükür öle mutluyum ki anlatamam ilk defa ayrıntlı gördüm erkek dedi dr net gözüküyo dedi bacak bacak üstünde eli çenesinde keyfine düșkün dedi Allah isteyen herkese versin dedim herkese nasıl mutlulukmuș Rabbim her kadına nasip etsin inșallah

Oh ne güzel maşallah canım biz hala ogrenemedik cinsiyeti kordon bacak arasında :)

Gozun aydin canim rabbim kucagimizda gormeyi nasip etsin insallah cok sevindi :)
Bizde insallah yarin gidiyoruz dayanamadimrandevu aldim bende ogrenmek istiyorum aaaaaa

Oh ne güzel maşallah canım biz hala ogrenemedik cinsiyeti kordon bacak arasında :)
:)Aslında haftasına göre 4 gün falan geride ben meraktan gittim inșallah biran önce öğrenirsin canım göstermezse çikolata falan yediriyomu$ dr.ayrıntlı ilk defa gördüm ya o beni mutlu etti ençok

Gozun aydin canim rabbim kucagimizda gormeyi nasip etsin insallah cok sevindi :)
Bizde insallah yarin gidiyoruz dayanamadimrandevu aldim bende ogrenmek istiyorum aaaaaa
Çok saol canım,iyi olduğunu görünce gözlerim doldu sevinç mutluluk nasıl bir mucize bu :)bugün aynı güzel haberlerlerini bekliyoruz inșallah

:)Aslında haftasına göre 4 gün falan geride ben meraktan gittim inșallah biran önce öğrenirsin canım göstermezse çikolata falan yediriyomu$ dr.ayrıntlı ilk defa gördüm ya o beni mutlu etti ençok

Çok başka duygular canım tarifi yok.. Rabbim isteyen herkeze nasip etsin saglikla kucagimiza alalım insallahhhh...haftaya gidicem kontrole ogrenirim insallah

Hayirli olsun canim cok sevindim bende dun doktora gityim bu sefer kendi doktoruma gittim o da erkek dedi ama 1 ay sonra geldiginde kesinlesir cinsiyeti dedi. Dedigin gibi o duygu o kadar guzel ki Allah isteyenlere tattirsin insallah :)

Hayirli olsun canim cok sevindim bende dun doktora gityim bu sefer kendi doktoruma gittim o da erkek dedi ama 1 ay sonra geldiginde kesinlesir cinsiyeti dedi. Dedigin gibi o duygu o kadar guzel ki Allah isteyenlere tattirsin insallah :)
Sagol canım ayy ne güzel ya birbirimizle paylașıyoruz hislerimizi :)İn$allah isteyen herkese yașatır Rabbim çok șükür

Canlarim sagolun ay okadar kiz istiyordum ama erkek oldugunu gorunce nasil mutlu oldum anlatamam evlat ya hic farketmezmis bide nasil buyumus nasul buyumus maasallah kuzuma

Canlarim sagolun ay okadar kiz istiyordum ama erkek oldugunu gorunce nasil mutlu oldum anlatamam evlat ya hic farketmezmis bide nasil buyumus nasul buyumus maasallah kuzuma

Masallahh canim dahada buyucekler saglikla insallaaahhh..haftada bir kontrole gitsek nolur sanki insan 1ay nasıl sabrederki dmi ama bir hafta daha nasıl geçecek bilmiyorum

Masallahh canim dahada buyucekler saglikla insallaaahhh..haftada bir kontrole gitsek nolur sanki insan 1ay nasıl sabrederki dmi ama bir hafta daha nasıl geçecek bilmiyorum
Canım benim haftaya cuma kontrolüm meraktan bu çarșamba gittim anlayabiliyorum sabırsızlığı günleri saymamaya çalıș haftayada senden güzel haberler bekliyoruz :)

Cok guzel haberler aliyoruz :) ama doktora gitme isini cok sıklastirmayin gecen sefer 1 ay bekledim doktora gitmek icin bu sefer de sakin 1 ay dolmadan gelme dedi ultrason dopler falan zararli sık sık bakmayalim dedi. Biraz sabredelim artik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…