ekim'de çifte bayram yapmak isteyenler buraya!!!

İnşallah cnm hic bir ilaç kullanmiyorum doktor demeden inanasim gelmiyor ama Allah yuzumuzu guldursun insallah

Hadi insallah.cok heyecanli bi durum haber ver muhakkak bende umitleniyorum bole okuyunca :)
Canım bende üye olmadan önce hep takip ediyordum ben deki olanlara başkaların belirtilerinle karsilastiriyordum. Hamile olup olmadigina kadar okuyordum. Bende kendi kendime umutlaniyordum. Herkese moral veriyor. İyki boyle bir yer varda bizde bilgileniyoruz ve umutlarimiz cogaliyor. İnşallah Allah tüm isteyenlere meleklerini versin.

Amin cnm insallah.Bu ay diger aylara gore daha sis vucudum ve inanilmaz gazim var . Goguslerim costu. Heran adet olucakmisim gibi kasiklarima agri giriyor.Tabi heran kirmizi kartida gorebilirim su 1 ekim bi gelsin hayirlisiyla bakalim.

normalde 31 günde adet olurdum cnm ama adet düzenim bozulmuştu bikacaydır simdi 28 güne düştü iyimi kötümü bnde bilmiyorum
Cnm düzenli adet görme 28 gündür onun için iyi birseyv bu bn oyleydim hemen hamile kalmıştım ne zmn değişti dengem bu ay olmadı

inşallah canım bu ay hicbişe yapmicam kafamada takmicam taktıkca hic olmuyo cok üzgünüm
Valla bnde hayatimin şokunu yaşadım adet oldum bir ayda iki kez ama umutları kırmak yok olacak :)

Cnm düzenli adet görme 28 gündür onun için iyi birseyv bu bn oyleydim hemen hamile kalmıştım ne zmn değişti dengem bu ay olmadı
insallah canım banada iyi gibi geldi en azından adet düzenim normale girdi ama agrılı adet oluyorum ben üşüttüğüm zaman sistit var bnde ekim insallah olur sanki bebege adım adım yaklasıyorum gibi keske olede olsa pff

Olur ya bnde hep sistit olurum kadınların ortak sorunu sıkma canını sen adet bitimi 10. Günü ve 14. Günü dahil hergün calis tutar o :)

Valla bnde hayatimin şokunu yaşadım adet oldum bir ayda iki kez ama umutları kırmak yok olacak :)
ayda 2 kere adet olduysan caanım bidaki ayı bekle bakalım yine ole olursa mutlaka görün doktora ahh bu stres varya ondan da olabilir

ayda 2 kere adet olduysan caanım bidaki ayı bekle bakalım yine ole olursa mutlaka görün doktora ahh bu stres varya ondan da olabilir
Yok cnm bnmki düşük sonrası adet ya ondan snirim keşke üstüne gormusolsam ama uzak ihtimal ovulasyon testine başlayacağı. İste kısmet

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…