Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
inşallah bu topikte heycanla bekleyen anne adayları hamile olsun amiiiin:)ooo hadi bakalım inş cnm bnm hediye olur hemde en güzelnden :)
inşşşş cnm :)inşallah bu topikte heycanla bekleyen anne adayları hamile olsun amiiiin:)
cnm adet geciktiricidende kaynaklanabilir çnki düzenli giden bir adte var bnmde öleydi bir ara ertesi günü hapı kullandım adetm o ay iki kez gelmişti ama geri çekilme ile hamile kalan çok insan var sen bir kaç gn snra test yap ztn varsa çıkar![]()
saol cnm en çok ihityacımız olan şey dua çok saolCanımsıınnn. Tamam öyle yaparım o zaman. Çok tşk ettim cvbın için. Allah isteyen herkese,hepimize hem vakitlice,hem de bi an evvel, sağlıklı bebişler nasip etsin inşallahDualarım sizinle...
Bişey söylicem. Ben de en kötü ihtimalle 28-30 günde bir oluyodum adetimi ve çok düzenliydi,maşallah. Ama 2 gün gecikti bu ay reglim, ve hani normalde belirti veren ağrılar bende şuan hiç yok. Ara ara kasılma gibi bi ağrı giriyo, ama hemen geçiyo anlamadım noluyo. Daha 1,5 aylık evliyim, düğün zamanım adet geciktirici kullanmıştım. Diyorum acaba onun düzensizliği mi? Geri çekiliyo çünkü eşim, hap kullanmayı istemedik. hani o sebeple kesinlikle yoktur diye emin de olamıyorum. Sizdeki belirtilerin çoğu bende de var ama napıcam bilemedim. Ben diyorum ki 1 hafta daha bekliyim, baktım hala yok o zaman bi test yaparım. Tecrübeli arkadaşlarım, size de danışmak istedim. Bu durumda napmamı öneriyosunuz? Ona göre hareket ediyim.
sıkma canını olacak elbetteBende 4 hasta olcam ama dayanamadim test yaptim yine yokoff patlicam yaa isin komik yani hicbir belirtim yok.
Canim bence
Canim bence geciktiriciden dolayidir. Ama doktorumda bana sey demisti geri cekilme yontemi ile hamile kalma olasiligi %40 ... Olmadi bi test yap istersen
çıkar cnm yerleşme kanaması olduysa yaklaşık 3 haftaya giriyordur sabahı beklemene gerek yok bn gece yapmıştım çıkmıştı :) kızlar ben 6 haftalık bebek düşürüdm hiç yerleşme kanamam olmamıştı bu ara sen test yap cnm inş vardır bn öle pembe akıntım olsa hemen yapardım :) hadi inşşşşMerhaba kizlar
Bugun adetime ortalama 5 gun var sabirsizlik hat safhada.Aslinda gayet sogukkanli gidiyordum ben ama bu pembe akinti olayi costurdu beni.
Evde pek bilinmeyen bi marka test var yapsam sabah cikar mi acaba?Yasadigim eger yerlesme kanamasiysa 3-4 gun gecti olali
Varsa cikar mi acaba yoksa beklesem mi??
Kafana takma o da geciktirebiliyor yada mevsim geçişinden de kaynaklanır.Olmadı bi dr a git ihmal etme.üzülme inşallah gelecek aya hamile kalırsın:)Test yaptim negatif ciktiregl 10 gun gecikti. O zmn niye adet olmiyorm
![]()
tebriklerKizlar kesinleşti hamileyimmmmmmmmm :))))
günaydın:)iyiz sen nasılsın?Günaydın kızlar......nasılsınız bakalım
internet paketim bitmisti giremedim dün
bekleyiş devam ediyor anladığım kadarıyla
yeni bir müjdeli haber yok
ben zaten bu ay ofsayt gibiyim gerçi kırmızı karta daha 3 gün var sizlerde durum nedir?
Açtım şom ağzımıKizlar kesinleşti hamileyimmmmmmmmm :))))
Ben iyiyim yaagünaydın:)iyiz sen nasılsın?
inşallah müjdeli haberi senden de alırız.Bugün müjdeli haberimiz var artık ama![]()
evet aynı gün:) Amin hayırlısı inşallah.Ben iyiyim yaa
yine belirti melirti yok tabi :-\
Adete 3-4 gün kaldı
bakalım neler olacak hayırlısı canım
bizim senle aynı gün dimi
sende ne var ne yok