- 27 Eylül 2014
- 17
- 15
- 3
- 42
Ben de merak ediyorum valla ne yaptin canim ?cnm ne yaptın kan verdin mi sonuç ne :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben de merak ediyorum valla ne yaptin canim ?cnm ne yaptın kan verdin mi sonuç ne :)
hadi niş görürsün cnm anlamlı olur senn içinde :)Bende şu çift çizgiyi görmek istiyorum artık 3 ekim benim için ayrıca özel olacak hem evlilik yıldönümümüz hem bayram arifesi e bunlara bi sevinç daha eklesek çok güzel olurdu. Allahım sen nasip et isteyen herkese(amin) :)
cnm belirti arama bazen belirti olmayabilir hamilelkte ona bakarsan herkesn belirtileri farklı kitap yazsak ansiklopedi olur inş hamilesndir :)merhaba kızlar benim de 4 yada 5 ekim bat günüm inşallah hepimiz çifte bayram yaşarız. Aslında ben kendimde bir belirti göremiyorum yani yada ayırt edemiyorum çünkü adt zamanına yakında göğüsler şişiyor sadece farklı gelen bacak ağrılarım var ama bilemiycem
Aslında doğru söylüyorsun en iyisi belirti aramamak.Buarada güzel dileğin için teşekkürler.İnşallah senin ve tüm isteyenlerinde gönlünce olsun..cnm belirti arama bazen belirti olmayabilir hamilelkte ona bakarsan herkesn belirtileri farklı kitap yazsak ansiklopedi olur inş hamilesndir :)
inş cnm bnm bnce en önmlisi doktordada değil çareyi allahta aramak biz rabbmden isteriz veririse yüceliğinden vermezse imtihanıdır inş annelik duygusunu bizde yaşarız onun içimzde kıpırdadığını hissederizAslında doğru söylüyorsun en iyisi belirti aramamak.Buarada güzel dileğin için teşekkürler.İnşallah senin ve tüm isteyenlerinde gönlünce olsun..
Tabiki önce Allahtan herşey. Sizin ilk mi olacak ve ne zamandır deniyorsunuz?inş cnm bnm bnce en önmlisi doktordada değil çareyi allahta aramak biz rabbmden isteriz veririse yüceliğinden vermezse imtihanıdır inş annelik duygusunu bizde yaşarız onun içimzde kıpırdadığını hissederiz
bnm ağustos ayında düşük oldu cnm 6 haftalıktan 4 haftaya gerilediği bebeğimn gelişimi kalp atışı duymadan düştü kendiliğinden maalesef snra genetik test yaptırdım kan pıhtılaşması çıktı bir ay korunduk doktor tavsiyesiyle bu ay istedik ama maalesef bir ayda 2 kez adet gördüm inş ekimde gzl haber alırım alırızTabiki önce Allahtan herşey. Sizin ilk mi olacak ve ne zamandır deniyorsunuz?
cnm bgn test yapsana çıkar ztn varsa hiç bkleme yarını ay bn olsam duramazdım :)Arkadaslar benimde yarin Bat gunum sabah bisi gormezsem test yapsam mi acaba ?? 1 haftadir karnim agriyor ara ara ve kasiklarim . Normalde regliden bu kadar zaman once hic agrilarim olmazdi heran regli olucak gibiyim.. Cok heyecanliyim. Kendimi umutlandirmak da istemiyorum
cnm bnm çok tşk ederm inş dediğin gibi olur kuzum bnm düşükten snra bat falan kalmadı aslında çok düzenliydi adetm düşkten önce 28 gnde birdi hatta hemen hamile kaldım yumurtlama tarihim belliydi snra düşükten snra 21. gnde adet gördüm bitti o 15 gn snra tekrar bu ay ovulasyon testiyle deneyeceğim inş dediğin gibi olur rabbim issteyen her kadına bu duyguyu tattırsın o halde beraber ekimde hamile kalalım :)Hazal inşallah hayırlısıyla sağlıkla kucağına almayı nasip eder Allahım.Ya bişey söylicem içimde kalmasın, çok yoğun şekilde hissettim inşallah yanılmam ama bence ekim de hamilesin:) söylediğimi unutma sakın :9 bat kaçtı buarada?
Sarı mavi akışına bırak takma kafaya.
Yaaa yap mi diyosun :) tek cizgiyi gormekten korkuyorumcnm bgn test yapsana çıkar ztn varsa hiç bkleme yarını ay bn olsam duramazdım :)
İnşallah inşallah inşallah..hayret bişey ya ilk defa heycanlandım:)cnm bnm çok tşk ederm inş dediğin gibi olur kuzum bnm düşükten snra bat falan kalmadı aslında çok düzenliydi adetm düşkten önce 28 gnde birdi hatta hemen hamile kaldım yumurtlama tarihim belliydi snra düşükten snra 21. gnde adet gördüm bitti o 15 gn snra tekrar bu ay ovulasyon testiyle deneyeceğim inş dediğin gibi olur rabbim issteyen her kadına bu duyguyu tattırsın o halde beraber ekimde hamile kalalım :)
heyecanlarımız boşa gitmesn bu ay umut ayı olsun :)İnşallah inşallah inşallah..hayret bişey ya ilk defa heycanlandım:)
Arkadaslar benimde yarin Bat gunum sabah bisi gormezsem test yapsam mi acaba ?? 1 haftadir karnim agriyor ara ara ve kasiklarim . Normalde regliden bu kadar zaman once hic agrilarim olmazdi heran regli olucak gibiyim.. Cok heyecanliyim. Kendimi umutlandirmak da istemiyorum
cnm adet geciktiricidende kaynaklanabilir çnki düzenli giden bir adte var bnmde öleydi bir ara ertesi günü hapı kullandım adetm o ay iki kez gelmişti ama geri çekilme ile hamile kalan çok insan var sen bir kaç gn snra test yap ztn varsa çıkarBişey söylicem. Ben de en kötü ihtimalle 28-30 günde bir oluyodum adetimi ve çok düzenliydi,maşallah. Ama 2 gün gecikti bu ay reglim, ve hani normalde belirti veren ağrılar bende şuan hiç yok. Ara ara kasılma gibi bi ağrı giriyo, ama hemen geçiyo anlamadım noluyo. Daha 1,5 aylık evliyim, düğün zamanım adet geciktirici kullanmıştım. Diyorum acaba onun düzensizliği mi? Geri çekiliyo çünkü eşim, hap kullanmayı istemedik. hani o sebeple kesinlikle yoktur diye emin de olamıyorum. Sizdeki belirtilerin çoğu bende de var ama napıcam bilemedim. Ben diyorum ki 1 hafta daha bekliyim, baktım hala yok o zaman bi test yaparım. Tecrübeli arkadaşlarım, size de danışmak istedim. Bu durumda napmamı öneriyosunuz? Ona göre hareket ediyim.
Gitmez inşallah.Benim doğum günümde 24 ekim ne şahane olur ya :)heyecanlarımız boşa gitmesn bu ay umut ayı olsun :)
ooo hadi bakalım inş cnm bnm hediye olur hemde en güzelnden :)Gitmez inşallah.Benim doğum günümde 24 ekim ne şahane olur ya :)