Aşılama Ekimde aşılama yaptıracaklar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
canım ben 13. günde kan testi verdim negatif çıktı zaten tam adet günümde de adet oldum...şu anda lucrin kullanıyorum...Allah kısmet ederse ocak ayında tüp bebeğe başlıycaz,
Hayırlısı olsun canım.kısmet . ben acele etmek istemiyorum tüp bebek için zaten dha izinde alamam bi sure

kızlar ne zaman tüp bebek için en uygun zaman sizce bende tüp e geçicem de tarihini bilemedim bazen bekleme yapmadan hemen yapayım diyorum bazen de biraz dinleneyim diyorum sizler ne düşünüyorsunuz

kızlar ne zaman tüp bebek için en uygun zaman sizce bende tüp e geçicem de tarihini bilemedim bazen bekleme yapmadan hemen yapayım diyorum bazen de biraz dinleneyim diyorum sizler ne düşünüyorsunuz
Canım yaşın kaç evliliğin ne kadar oldu ?

31 yaş 4 yldr evlıym cnm
Bence hemen yaptirmasanda çok.bekleme derim canım 3 4 ay sonra basla yabilirsin sizde sorun ne bilmiyorum ama bizde yaş 24 ikimzde de problem vr bnde pko 2 yılın dolmadi daha evlilikte 3 aşılama yaptrdim tupu düşünüyorum ama ben hemn değil belki 1 yıl.sonra

Bence hemen yaptirmasanda çok.bekleme derim canım 3 4 ay sonra basla yabilirsin sizde sorun ne bilmiyorum ama bizde yaş 24 ikimzde de problem vr bnde pko 2 yılın dolmadi daha evlilikte 3 aşılama yaptrdim tupu düşünüyorum ama ben hemn değil belki 1 yıl.sonra
senin yerinde olsam 30 a kadar tüpü düşünmezdim yani ne gerek var daha çok kücüksün bende ocak ayında yeni yılda düşünüyorum cnam artık tüp bebeği zaten aşılama sonrası

senin yerinde olsam 30 a kadar tüpü düşünmezdim yani ne gerek var daha çok kücüksün bende ocak ayında yeni yılda düşünüyorum cnam artık tüp bebeği zaten aşılama sonrası
Aslında haklisin canım bnde bazen öyle.düşünüyorum ama çevre çok etkiliyor bütün arkdslarim komşuların bebekli haliyle bnde öze niyorum üstüne bide kadın doğum hastanesinde bebeklerin arasında çalışıyorum oyuzden dayanamıyorum bende beklemk istiyorum inşallah esimde kabul ederse çünkü oda istiyor cok

kızlar ben doktora gittim asilamadan sonra adet olmustum 10 gun kadar surdu rahimde bisey kalmis bi parca kimyasal dusuk olabilir dedi ama kan degerim 1.24 du simdi dussun diye ilac verdi dusmezse alacagiz dedi yarin tekrar gidecegim insallah dusmustur :(

kızlar ben doktora gittim asilamadan sonra adet olmustum 10 gun kadar surdu rahimde bisey kalmis bi parca kimyasal dusuk olabilir dedi ama kan degerim 1.24 du simdi dussun diye ilac verdi dusmezse alacagiz dedi yarin tekrar gidecegim insallah dusmustur :KK43:
çok geçmiş olsun

peki adet oldunmu tekrar test yaptınmı yoksa benmi kaçırdım arada

kızlar ben doktora gittim asilamadan sonra adet olmustum 10 gun kadar surdu rahimde bisey kalmis bi parca kimyasal dusuk olabilir dedi ama kan degerim 1.24 du simdi dussun diye ilac verdi dusmezse alacagiz dedi yarin tekrar gidecegim insallah dusmustur :KK43:
Geçmiş olsun canm bncede bidaha test yaptirsan tamamen sifirlamistr belki

Nasıl kalmış rahimde aşılama sırasında mi kalmış değerin düşsün diyemi verdi ilacı

Nasıl kalmış rahimde aşılama sırasında mi kalmış değerin düşsün diyemi verdi ilacı

Kizlar oncelikle hakkimizda hayirlisi olsun rabbim tum evlat sahibi olmak isteyenlerin isini rast getirsin.bizlere anneligi,eslerimize babaligi tatdirsin(AMINNN)
bugun asilamamin 12.gunu ve hic agrim gecmedi bugunde ara ara kramplar giriyo belim ve boynum agriyor goguslerim irilesmesi mide yanmasi,sık sık wc'ye cikiyorum inanilmaz oburlastim vs.. Ama okudugum kadariyla genelde herkesde bu belirtiler var ilactan dolayimi acaba sizlerde boyle bisey oldumu?. Ben ilk zamanlarda yani asilamanin 6.gunu kan testi yaptirdim ama kimseye tavsiye etmem bence sabretmek daha iyi cunku benim 7.78 cikti ama bugun idrar testi yaptirdim sonuc negatif cikti bosu bosuna kendimi uzdun. Yarin adet gunum ve kan testi yaptircam ama hic adet belirtilerim yok insan az cok olcagini anlar hic koyu akintimda yok beyaz renkde geliyor. Sabirsizlikla yarini bekliycem cuma sonuc alcam. Aramizda tecrubeli arkadaslarm var sizler ne dusunuyorsunuz ? :nazar::KK58:

yok asilama sonrasi ulturasonda bi parca gordu tam bilmiyorum ne oldugunu ilac verdi dusmesi icin 11 gun oldu hala kanama var bakalim cok yiprandim bu surecte hepizin hakkinda hayirlisi olsun :(

Back
X