Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Daha onceki asilamalarinda da mi reglin erken gelmisti kacinci gunde regl.oldugunu hatirliyo musun? Asilamayla mi alakali onu merak ediyorun daYok canm ya bnde kullaniyodm progestan. Sadece tutmamış dedi
hayır cnm 100 mg dan 2 tane alıyorum günde 200 mg tekabül ediyorNe
Ne kullaniyosun progesteron icin ve eger hap kullaniyosan 200 luk progestandan mi gunde 2tane aliyosun?
Canim benim hiç üzülme inşallah bu sefer tutar baya erken olmuş hakkaten ben bile senin adına umitlenmistim...ama umudunu kaybetme Allah'ın izniyle birgün mutlaka bebeğin kucağında olacak inşallah. ..en kisa zamanda olması dilegimleArkadaşlar ben adet oldum sonuc negatif doktorumla konuştum b7 ay tekrar başladık aşılamaya bn istedim öyle izindeydim çünkü bu son asilamam muhtemelen bundan sonra tüpe gececgz inşallah gerek kalmaz ama oda ancak yaza
100 mg corasprin kullaniuorumaspirin normal aspirin mi coraspirin mi :S ben kullanıyorum da coraspirini :S
1 kere daha yaptrmstm onda 10 gün olmustum canmDaha onceki asilamalarinda da mi reglin erken gelmisti kacinci gunde regl.oldugunu hatirliyo musun? Asilamayla mi alakali onu merak ediyorun da
İnsallah canm bundada pek umifim yok en azından tüpe geçebilmek için aşamaları geçmiş oluyorzCanim benim hiç üzülme inşallah bu sefer tutar baya erken olmuş hakkaten ben bile senin adına umitlenmistim...ama umudunu kaybetme Allah'ın izniyle birgün mutlaka bebeğin kucağında olacak inşallah. ..en kisa zamanda olması dilegimle
Niye boyle oluyo ki bizde anlamadim progesteron seviyesi mi az geliyo acaba once buna cozum bulmamjz lazim. Sen progestani gunde kac defa ve kac doz kullaniyordun canim? Ben crinioe jel kullaniyorum gunde 1 doz ama bazj kisler 2 doz kullaniyormus1 kere daha yaptrmstm onda 10 gün olmustum canm
Yok canım hiç belli olmaz böyle şeyler inşallah sonuç güzel olurİnsallah canm bundada pek umifim yok en azından tüpe geçebilmek için aşamaları geçmiş oluyorz
Bnm ağızdan hap di 100 mg. Di günde iki kere aliyorsm canm .Niye boyle oluyo ki bizde anlamadim progesteron seviyesi mi az geliyo acaba once buna cozum bulmamjz lazim. Sen progestani gunde kac defa ve kac doz kullaniyordun canim? Ben crinioe jel kullaniyorum gunde 1 doz ama bazj kisler 2 doz kullaniyormus
Merhaba aranıza yeni katıldım.Ama sürekli bu konudaki yazılarınızı okuyorum. 22 ekimde bende aşılama yaptırdım 7 gün oldu ama hiç bir belirti yok .Sanki adet belirtileri var. 4 yıllık evliyiz bir normal düşük oldu ondan sonra miyom ameliyatı oldum ameliyattan sonra her şey normal ama 3 yıldır bebiş yokMerhaba arkadaşlar eylülde aşılamaya başlayacaktık fakat kurban bayramına denk geldiği için bu ay iptal oldu. Ekim ayında Allah nasip ederse aşılama haptıracağım. Benim gibi ekim ayında aşılama yaptıracak olanlar birlikte tedavi sürecimizi paylaşalım birbirimize destek olalım. Bizimle aynı problemi yaşan arkadaşlarada destek olmuş oluruz.
Kısmet canım bakalım hayırlısı olsun hakkimzda inşallahYok canım hiç belli olmaz böyle şeyler inşallah sonuç güzel olur
İnşallah isteyen herkese versin RabbimmKısmet canım bakalım hayırlısı olsun hakkimzda inşallah
Merhaba aranıza yeni katıldım.Ama sürekli bu konudaki yazılarınızı okuyorum. 22 ekimde bende aşılama yaptırdım 7 gün oldu ama hiç bir belirti yok .Sanki adet belirtileri var. 4 yıllık evliyiz bir normal düşük oldu ondan sonra miyom ameliyatı oldum ameliyattan sonra her şey normal ama 3 yıldır bebiş yokyalnız tüpleri kontrol ettirdim 2-3 dr gösterdim sol tüp kapalı sağ tüp az açıkmış bazılarıda kapalı diyor her şeyin ticaret olduğu bir zamanda kafam çok karışık lütfen bilgisi olan paylaşsın
Benim bildigim tuplerde sıkıntı varsa asilama onermiyorlar o yuzden ilk olarak tuplere baktilar bende ondan sonra asilamaya karar verildi. Gerci senin bir tanesi acik sanjrim. Oradaki yumurtalar buyuduyse ve spermleri oraya biraktilarsa sansin var. Dr ne dedj yumurtalar ve yerleri icin?Merhaba aranıza yeni katıldım.Ama sürekli bu konudaki yazılarınızı okuyorum. 22 ekimde bende aşılama yaptırdım 7 gün oldu ama hiç bir belirti yok .Sanki adet belirtileri var. 4 yıllık evliyiz bir normal düşük oldu ondan sonra miyom ameliyatı oldum ameliyattan sonra her şey normal ama 3 yıldır bebiş yokyalnız tüpleri kontrol ettirdim 2-3 dr gösterdim sol tüp kapalı sağ tüp az açıkmış bazılarıda kapalı diyor her şeyin ticaret olduğu bir zamanda kafam çok karışık lütfen bilgisi olan paylaşsın
Dr klomen verdi 3 yumurta oldu birisi aşılamadn önce çatlamıştı diğerleri için çatlatma iğnesi verdi ama çatladımı diye bakmadn aşılama yaptı. Birde iğneyi salı akşam 11.30 da vurdum aşılama için perşembe 11.30 dedi tam zamanında yapıldı. ama aradaki süre sanki uzun geldi bana.Devlet hastanesinde de dr lar tam detaylı anlatmıyorlarki bilemedim .Benim bildigim tuplerde sıkıntı varsa asilama onermiyorlar o yuzden ilk olarak tuplere baktilar bende ondan sonra asilamaya karar verildi. Gerci senin bir tanesi acik sanjrim. Oradaki yumurtalar buyuduyse ve spermleri oraya biraktilarsa sansin var. Dr ne dedj yumurtalar ve yerleri icin?
evet bu kadarmı olur sanssızlık mayısta başlayacaklardı son anda kültür bozuk geldi kullandığım klomenden kist oluştu ara verdiler başımı alıp köye gittim dört ay her şeyi unuttum iyide geldi ilaçlarla kist vs gitti şimdide on iğneyi yedikten sonra iptal onda b12 iğnesi etti yirmi bide kendim alıyorum iğnelerimi devlet karşılamıyor bir çocuğum olduğu için bir kızım var 16 yaşında birde doktorum o gün nöbetçi diye çağırdı ya gelmesse bulamassam doktoru sadece senin için açıcam burayı dedi normalde kapalı infertilite bölümü nöbetçi olmasa hiçbir şansım yok bakalım nolucak hayırlısıALLAHtancanım sana zaten cuma gel yapıcalım aşılamayı dememiş mi ? daha ne ? yapar kuruntu yapıp kendini kasma stres en büyük düşmanımız bunu sakın unutma..
belki yerleşme kanamasıdır doktorunuza sorun ben üç yıl evvel klomenle hamile kalmışım onuncu gün adet olduğumu zannettim bir gün gece gündüz çok fena kanamam oldu ama 24 saat hepsi tekrar ertesi ay oldu adet madet yok on gün geçti gittim doktora 8haftalık hamileyim on iki haftalıkken düşük yaptım yinede dikkat edin ALLAH emeklerimizi boşa vermesin herkezin gönlüne göre versinSende de oyle oldu bende de.. baya erken geldi reglimiz ustelik seni bilmiyorum da ben progesteron kullaniyordum. 14-15 gunde gelenregl neden bu kadar erken geldi hala anlamjs degilim dr bisey soyledi mi sana?
teşekkürler inşallahSeni cok iyi anliyorm benim ki ozel ama o da aslinda persembeye gelecek asilamayi bugun yapiyor cunku laboratuvsrlar kapali. Merak etme insallah catlamaz. Zaten arasturdigin kadariyla yurt djsinda hep 21 22 oldugunda catlatma ignesi veriyorlar o bile buyuyor. Erken olup icinde olgun yumurta cijmamasinda iyi hic kafani bosuna bulandirma.
dualarımız seninle inşallah sonuç sevindirir senide hepimizideSu an asilama icin bekliyorum 1 saat icinde olucak sanirim dua edin kizlar biraz gerginim
Sen dua et canım benim.. doktor sana gel dediği için sıkıntı olucağını sanmıyorum bende özel muayehane si olana gidiyorum maddi açıdan baya yıpranıyosun ama napalım allah yardımcımıxz olsun..evet bu kadarmı olur sanssızlık mayısta başlayacaklardı son anda kültür bozuk geldi kullandığım klomenden kist oluştu ara verdiler başımı alıp köye gittim dört ay her şeyi unuttum iyide geldi ilaçlarla kist vs gitti şimdide on iğneyi yedikten sonra iptal onda b12 iğnesi etti yirmi bide kendim alıyorum iğnelerimi devlet karşılamıyor bir çocuğum olduğu için bir kızım var 16 yaşında birde doktorum o gün nöbetçi diye çağırdı ya gelmesse bulamassam doktoru sadece senin için açıcam burayı dedi normalde kapalı infertilite bölümü nöbetçi olmasa hiçbir şansım yok bakalım nolucak hayırlısıALLAHtan