- 4 Mart 2013
- 623
- 301
- 303
canım ben 13. günde kan testi verdim negatif çıktı zaten tam adet günümde de adet oldum...şu anda lucrin kullanıyorum...Allah kısmet ederse ocak ayında tüp bebeğe başlıycaz,Adetmi oldun kaçıncı gün oldun canm . bnede pazartesi inşallah test vercem adet olmazsam
Hayırlısı olsun canım.kısmet . ben acele etmek istemiyorum tüp bebek için zaten dha izinde alamam bi surecanım ben 13. günde kan testi verdim negatif çıktı zaten tam adet günümde de adet oldum...şu anda lucrin kullanıyorum...Allah kısmet ederse ocak ayında tüp bebeğe başlıycaz,
peki dr ne dedi sana cnm ben bidaha test yaptrmayı düşünmüyorum cnm zaten olmadgı belli ben bu önümüzde ki ay ne yapsam diye düşünüyorum
Evet doğru söylüyorsun canım acele etmemek daha iyi ama benim çikolata kistim var saha fazla buyumuden yaptırmak istiyorumHayırlısı olsun canım.kısmet . ben acele etmek istemiyorum tüp bebek için zaten dha izinde alamam bi sure
Anladım canm bnmde pko esimdede sıkıntı var baya ama bakalım kısmet zaman ne gösterecekEvet doğru söylüyorsun canım acele etmemek daha iyi ama benim çikolata kistim var saha fazla buyumuden yaptırmak istiyorum
Canım yaşın kaç evliliğin ne kadar oldu ?kızlar ne zaman tüp bebek için en uygun zaman sizce bende tüp e geçicem de tarihini bilemedim bazen bekleme yapmadan hemen yapayım diyorum bazen de biraz dinleneyim diyorum sizler ne düşünüyorsunuz
31 yaş 4 yldr evlıym cnmCanım yaşın kaç evliliğin ne kadar oldu ?
Bence hemen yaptirmasanda çok.bekleme derim canım 3 4 ay sonra basla yabilirsin sizde sorun ne bilmiyorum ama bizde yaş 24 ikimzde de problem vr bnde pko 2 yılın dolmadi daha evlilikte 3 aşılama yaptrdim tupu düşünüyorum ama ben hemn değil belki 1 yıl.sonra31 yaş 4 yldr evlıym cnm
senin yerinde olsam 30 a kadar tüpü düşünmezdim yani ne gerek var daha çok kücüksün bende ocak ayında yeni yılda düşünüyorum cnam artık tüp bebeği zaten aşılama sonrasıBence hemen yaptirmasanda çok.bekleme derim canım 3 4 ay sonra basla yabilirsin sizde sorun ne bilmiyorum ama bizde yaş 24 ikimzde de problem vr bnde pko 2 yılın dolmadi daha evlilikte 3 aşılama yaptrdim tupu düşünüyorum ama ben hemn değil belki 1 yıl.sonra
Aslında haklisin canım bnde bazen öyle.düşünüyorum ama çevre çok etkiliyor bütün arkdslarim komşuların bebekli haliyle bnde öze niyorum üstüne bide kadın doğum hastanesinde bebeklerin arasında çalışıyorum oyuzden dayanamıyorum bende beklemk istiyorum inşallah esimde kabul ederse çünkü oda istiyor coksenin yerinde olsam 30 a kadar tüpü düşünmezdim yani ne gerek var daha çok kücüksün bende ocak ayında yeni yılda düşünüyorum cnam artık tüp bebeği zaten aşılama sonrası
çok geçmiş olsunkızlar ben doktora gittim asilamadan sonra adet olmustum 10 gun kadar surdu rahimde bisey kalmis bi parca kimyasal dusuk olabilir dedi ama kan degerim 1.24 du simdi dussun diye ilac verdi dusmezse alacagiz dedi yarin tekrar gidecegim insallah dusmustur
peki adet oldunmu tekrar test yaptınmı yoksa benmi kaçırdım aradakızlar ne zaman tüp bebek için en uygun zaman sizce bende tüp e geçicem de tarihini bilemedim bazen bekleme yapmadan hemen yapayım diyorum bazen de biraz dinleneyim diyorum sizler ne düşünüyorsunuz
Geçmiş olsun canm bncede bidaha test yaptirsan tamamen sifirlamistr belkikızlar ben doktora gittim asilamadan sonra adet olmustum 10 gun kadar surdu rahimde bisey kalmis bi parca kimyasal dusuk olabilir dedi ama kan degerim 1.24 du simdi dussun diye ilac verdi dusmezse alacagiz dedi yarin tekrar gidecegim insallah dusmustur
Nasıl kalmış rahimde aşılama sırasında mi kalmış değerin düşsün diyemi verdi ilacıkızlar ben doktora gittim asilamadan sonra adet olmustum 10 gun kadar surdu rahimde bisey kalmis bi parca kimyasal dusuk olabilir dedi ama kan degerim 1.24 du simdi dussun diye ilac verdi dusmezse alacagiz dedi yarin tekrar gidecegim insallah dusmustur
Nasıl kalmış rahimde aşılama sırasında mi kalmış değerin düşsün diyemi verdi ilacıkızlar ben doktora gittim asilamadan sonra adet olmustum 10 gun kadar surdu rahimde bisey kalmis bi parca kimyasal dusuk olabilir dedi ama kan degerim 1.24 du simdi dussun diye ilac verdi dusmezse alacagiz dedi yarin tekrar gidecegim insallah dusmustur
yok asilama sonrasi ulturasonda bi parca gordu tam bilmiyorum ne oldugunu ilac verdi dusmesi icin 11 gun oldu hala kanama var bakalim cok yiprandim bu surecte hepizin hakkinda hayirlisi olsunNasıl kalmış rahimde aşılama sırasında mi kalmış değerin düşsün diyemi verdi ilacı
tesekkur ederim canim sali gunu test yaptirdik 1.24 cikti kimyasal gebelik olabilir dedi ilacla birlikte kanamam terar arttiGeçmiş olsun canm bncede bidaha test yaptirsan tamamen sifirlamistr belki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?