Gebeliğe Hazırlık Ekim Ovulasyon Takip Arkadaşları Aranıyor ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım benim inşallah doktorunun da dediği gibi hsg sonrası tez zamanda hamile kalırsın inşallah

28 gunde bır regli oluyorum 14 gunde beklemen yumurtlama 16 da oldu programlar tamamen dogru gunu tabıkı bulamıyor ıkı cızgının aynı koyulukta hatta kontrol cızgısınden daha koyu olması gerekıyor bız bı kac aydır denıyorduk bu ay ilk defa ovulasyon testi yapmaya basladım yumurtlamayı catlamayı cok net gordum gorseli bırakıyorum

Eklentiler

• C0056738-1C94-4A2D-AABA-FFA523A47505.jpeg
    74,2 KB · Görüntüleme: 47
Kızlar ben rahim filmi sonrası hamileyim.Simdide beta düşükmü diye korkuyorum sat 9 Kasım.Beta dün bakıldı 183

Maşallah deneyerek hemencecik olmuş rabbim sağ salim kucağınıza almayı da nasip etsin inşallah ben geçen ay denedim olmadı maalesef darısı başıma diyeyim umarım bu ay tutar çok istiyorum :))

Canım silik çıktıysa henüz başlamadı demekki ,yapmaya devam et koyulasacaktir.Benim leke geliyor halen o yüzden başlayamadim,yarın başlarım diye umuyorum
Ay ne güzel takiple hemen kalmışsınız inşallah benimki de bu ay tutar geçen ay olmamıştı :)

Merhaba hamile kalabildiniz mi?

Merhaba cinsiyetiniz ne oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…