İlaçlarını bırakma onlara aynen devam ediceksin. Doktorun aksini soyleyene kadar tabi. Ben ulun beye gidiyorum. Ciddi bir degisiklik olmadı. Ama ikincide genetik faktörlere bakildi. Simdide histereskopi oldum. Bide gebelik aşısını deniycem. Inşallah sonucun pozitiftir. Merakla bekliyorum. Senin doktorun kimdi peki?Evet test sonucunu pazartesiden once ogrenemiyorum malesef. Bu arada ilaclari kullanmaya devam edeyim mi etmeyimmi bilemiyorum. Kan inceltici igne, estrojen bantlar ve crinone derken iki gun fazlada kullanip zaten yorgun vucudu daha da yormayim diyorum ama. Boyle bilmeden nasil gececek bu iki gun. Aslinda gidip bir idrarla yapilan gebelik testi alip bakiyim diyorum simdi. Artik 14.gunden sonra bir fikir vermezmi? Senin tedavin hayirli olsun. Kime gidiyorsun Bahceci'de? Memnun kaldin mi? Tedavinde degisiklik yaptilar mi her seferinde yoksa ayni protokolla devammi?
İlaçlarını bırakma onlara aynen devam ediceksin. Doktorun aksini soyleyene kadar tabi. Ben ulun beye gidiyorum. Ciddi bir degisiklik olmadı. Ama ikincide genetik faktörlere bakildi. Simdide histereskopi oldum. Bide gebelik aşısını deniycem. Inşallah sonucun pozitiftir. Merakla bekliyorum. Senin doktorun kimdi peki?
hadi hayırlısı canım....bnmde dondurulmuşla 3.denemem olcak.bayramdan sonraya kalır bnmki.nerde tedavi görüyosun?kaç dondurulmuşun var cnm?[/QUOTE
ben Bahçeci umut tüp bebek merkezinde tedavi görüyorum. Benim 20 yumurta topkanmisti.13 tane embriyo oluştu ve hepsi donduruldu. Suan 3. Deneme 7 tane kalmıştı. Bakalım hakkimizda hayırlısı. Bu arada histereskopi oldum. Rahime 4tane kesik atildi. Bi de gebelik aşısını deniycem umarım bu sefer olur. .. sen nerede tedavi görüyosun?
Simdi bu mesajini gordum Burcin. Histeroskopi'de 4 kesik niye attilar. Birsey bulduklari icinmi yoksa prosedur geregi gebelik sansini artirmak icinmi? Bende oldum histeroskopi ama sadece tani ve teshis amacli idi. Herhangi bir kesik falan yapmadilar. Neydi senin bu 4 kesik aciklamasi doktorun. Bayagi zor bir isti ya kanama falan oldu bende operasyondan sonra. Sen nezaman oldun bu histeroskopiyi bu transferinden oncemi?
Ben ağustos adetimde oldum. Hem tani amacliydi. Hem de bir sıkıntı olmadığı halde verilen embriyolarin 1.kalite olmasina rağmen tutunma olmamıştı. Bu dört kesik tutunma sansini arttiriyormus doktorumun söylediğine gore. Benim hiç agrim sizim olmadı. Sikintisiz gecti islem. kanamada olmadı pek.Simdi bu mesajini gordum Burcin. Histeroskopi'de 4 kesik niye attilar. Birsey bulduklari icinmi yoksa prosedur geregi gebelik sansini artirmak icinmi? Bende oldum histeroskopi ama sadece tani ve teshis amacli idi. Herhangi bir kesik falan yapmadilar. Neydi senin bu 4 kesik aciklamasi doktorun. Bayagi zor bir isti ya kanama falan oldu bende operasyondan sonra. Sen nezaman oldun bu histeroskopiyi bu transferinden oncemi?
İnşallah zaten bu amaçla yeni yeni şeyler peşinde kosturuyoruz. Doktorumuz ne derse bir umut deyip gucumuz yettigince yapmaya çalışıyoruz. Alkah inşallah bu sefer yüzümüzü guldurur. Sonucunu merakla bekliyorum. Senin sonucun benim umudum olucak.Benim doktorum Erbil Bey'di. Ulun Bey adini bayagi duydum meshur birisi. O kadar yogunlarki Fulya'da oraya her gittigimde minimum 1 ve 2 saat bekledim. Bana histeroskopi'de ilk defa burada yapildi. Birde gebelik asisi oldum. Insallah ise yarar diyelim. Bir umut iste sansimiz artirir insallah ikimizinde.
Ben ağustos adetimde oldum. Hem tani amacliydi. Hem de bir sıkıntı olmadığı halde verilen embriyolarin 1.kalite olmasina rağmen tutunma olmamıştı. Bu dört kesik tutunma sansini arttiriyormus doktorumun söylediğine gore. Benim hiç agrim sizim olmadı. Sikintisiz gecti islem. kanamada olmadı pek.
Anladigim kadariyla en son yaptigin bu histeroskopiden sonra embriyo transferi ilk defa bu gelen ayda yapacaksin? Bayagi bir ara verdin galiba? Benimkisi yumurta toplandigi operasyonda birlikde yapilmisti. Hemen bir sonraki ayda transfer oldum. Senin ayni bende hep 1. Kalite embriyolar transfer edilmesine ragmen tutunma problemi yasiyorum. Senin tedavini bende merakla izleyecegim. Buradan benimle paylasirsan sevinirim. Cunku bende buyuk ihtimal gene Bahceciye gidecegim. Bugun evde test yaptim negatif cikti. Benim pek umidim yoktu nedense basindan beri. Yarinki kan sonucununda bunu teyit edecegini saniyorum. Biraktim ilaclarida artik.Nedense bu sefer hic havaya giremedim ben.
Anladigim kadariyla en son yaptigin bu histeroskopiden sonra embriyo transferi ilk defa bu gelen ayda yapacaksin? Bayagi bir ara verdin galiba? Benimkisi yumurta toplandigi operasyonda birlikde yapilmisti. Hemen bir sonraki ayda transfer oldum. Senin ayni bende hep 1. Kalite embriyolar transfer edilmesine ragmen tutunma problemi yasiyorum. Senin tedavini bende merakla izleyecegim. Buradan benimle paylasirsan sevinirim. Cunku bende buyuk ihtimal gene Bahceciye gidecegim. Bugun evde test yaptim negatif cikti. Benim pek umidim yoktu nedense basindan beri. Yarinki kan sonucununda bunu teyit edecegini saniyorum. Biraktim ilaclarida artik.Nedense bu sefer hic havaya giremedim ben.
İdrar testinde hemen cikmayabilir. Bakalim bugun buyuk gün sonucunu merakla bekliyorum. Bu kadar umutsuz olma.ben yazmaya devam edicem.
çok önemli bir sorun olsaydı doktorun sana söylerdi zaten. Ama yinede icine sinmiyorsa doktorunla konus telefon açtığında kendi kendine sıkıntı yapma bence.Merhaba arkadaslar yardim rica ediyirum
Rahim duvardaki kalinliktan transferim agustosta ertelenmisti.histereskopi oldum gecen hafta.cuma sonucu aldim patolojiden .polip cikti sukurler olsun kotu bisey cikmadi.doktorum ilk adetinde gel dedi.simdi ilk adetim bayram tatiline denk geliyor. Doktor istersen bi adet gecsin ilaca oyle baslatiriz dedi.bende lutfen beni bekletmeyin dedim tamam ozman sen adet olunca beni cepten ara dedi. Simdude icime dert oldu.yeni operasyon gecirdim 1 ay beklesemmi? Yoksa denesemmi? Ama doktor sorun olsa derdi hu ay rahmin dinlensin diye degilmi? Of kafayi yicem niye guzel guzel anlatmiyor bu doktorlar!! Ne yapayim sasirdim? Transfri ertelenen arkadaslar siz ne yaptiniz?
canim benim içini sıkma sakın. .. Bu belirtiler tutunma belirtileri de olabiliyor. Stress bize yarar saglamaz hem. Zaten cogu gitmiş biseyde kalmamış. Sonucunu yaz mutlaka merakla bekliyorum.
teşekkür ederim burcin...dedigin gibi tutunma belirtileriymiş.allahıma çok şükür hamileyim....şoklardayım.o kadar umutsuz gitmiştim ki test yaptırmaya...sonucu alınca gözlerim yerinden fırlayacaktı.
12. Gün betahcg : 83,87 çıktı
14. Gün betahcg : 182,10 çıktı
ama 16. Günde yaptırmam gerekiyormuş.ondan sonra inşallah keseleri görürüz...rabbim isteyen dileyen ve evlat sevgisini tatmayı bekleyen kardeşlerimize yardım etsin.en kısa zamanda hayırlı haberler aldırsın inşallah...
çok çok çok sevindim allahım tamamına erdirir inşallah. Darısı hepimizin başına.
mrhb kızlar bende sizdenim temmuzda neg souçlanan bi denememiz oldu bende bayram sonunu bekliyorum dondurulmuşlarla devam edicem inş bu sefer olur Allahım kimsenin çabalarını boşa çıkarmasın...
amin inşallah burcin.rabbim hepinizin yar ve yardımcısı olsun...bu mutlulugu hepiniz tadın inşallah...
İnşallah arkadaşım bende ikikez olumsuz sonuçlarla karsilasmama rağmen 3.de umutlarımi surduruyorum. 4 ekim transfer günüm umarım bu sefer basarili olur. Allah hepimize bebeğimizi kucagimiza almayi nasipetsin inşallah.
teşekkür ederim burcin...dedigin gibi tutunma belirtileriymiş.allahıma çok şükür hamileyim....şoklardayım.o kadar umutsuz gitmiştim ki test yaptırmaya...sonucu alınca gözlerim yerinden fırlayacaktı.
12. Gün betahcg : 83,87 çıktı
14. Gün betahcg : 182,10 çıktı
ama 16. Günde yaptırmam gerekiyormuş.ondan sonra inşallah keseleri görürüz...rabbim isteyen dileyen ve evlat sevgisini tatmayı bekleyen kardeşlerimize yardım etsin.en kısa zamanda hayırlı haberler aldırsın inşallah...
amin canım bütün kalbimle amin sorun neydi senin 4 ekimede bişey kalmadı inş muradına erersin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?