Ekim/Kasımda tekrar umutlarını yeşertcek canlar burada buluşalım...

İlaçlarını bırakma onlara aynen devam ediceksin. Doktorun aksini soyleyene kadar tabi. Ben ulun beye gidiyorum. Ciddi bir degisiklik olmadı. Ama ikincide genetik faktörlere bakildi. Simdide histereskopi oldum. Bide gebelik aşısını deniycem. Inşallah sonucun pozitiftir. Merakla bekliyorum. Senin doktorun kimdi peki?

Benim doktorum Erbil Bey'di. Ulun Bey adini bayagi duydum meshur birisi. O kadar yogunlarki Fulya'da oraya her gittigimde minimum 1 ve 2 saat bekledim. Bana histeroskopi'de ilk defa burada yapildi. Birde gebelik asisi oldum. Insallah ise yarar diyelim. Bir umut iste sansimiz artirir insallah ikimizinde.

İnşallah zaten bu amaçla yeni yeni şeyler peşinde kosturuyoruz. Doktorumuz ne derse bir umut deyip gucumuz yettigince yapmaya çalışıyoruz. Alkah inşallah bu sefer yüzümüzü guldurur. Sonucunu merakla bekliyorum. Senin sonucun benim umudum olucak.

Merhaba arkadaslar yardim rica ediyirum

Rahim duvardaki kalinliktan transferim agustosta ertelenmisti.histereskopi oldum gecen hafta.cuma sonucu aldim patolojiden .polip cikti sukurler olsun kotu bisey cikmadi.doktorum ilk adetinde gel dedi.simdi ilk adetim bayram tatiline denk geliyor. Doktor istersen bi adet gecsin ilaca oyle baslatiriz dedi.bende lutfen beni bekletmeyin dedim tamam ozman sen adet olunca beni cepten ara dedi. Simdude icime dert oldu.yeni operasyon gecirdim 1 ay beklesemmi? Yoksa denesemmi? Ama doktor sorun olsa derdi hu ay rahmin dinlensin diye degilmi? Of kafayi yicem niye guzel guzel anlatmiyor bu doktorlar!! Ne yapayim sasirdim? Transfri ertelenen arkadaslar siz ne yaptiniz?

çok önemli bir sorun olsaydı doktorun sana söylerdi zaten. Ama yinede icine sinmiyorsa doktorunla konus telefon açtığında kendi kendine sıkıntı yapma bence.

canim benim içini sıkma sakın. .. Bu belirtiler tutunma belirtileri de olabiliyor. Stress bize yarar saglamaz hem. Zaten cogu gitmiş biseyde kalmamış. Sonucunu yaz mutlaka merakla bekliyorum.

teşekkür ederim burcin...dedigin gibi tutunma belirtileriymiş.allahıma çok şükür hamileyim....şoklardayım.o kadar umutsuz gitmiştim ki test yaptırmaya...sonucu alınca gözlerim yerinden fırlayacaktı.
12. Gün betahcg : 83,87 çıktı
14. Gün betahcg : 182,10 çıktı

ama 16. Günde yaptırmam gerekiyormuş.ondan sonra inşallah keseleri görürüz...rabbim isteyen dileyen ve evlat sevgisini tatmayı bekleyen kardeşlerimize yardım etsin.en kısa zamanda hayırlı haberler aldırsın inşallah...

çok çok çok sevindim allahım tamamına erdirir inşallah. Darısı hepimizin başına.

mrhb kızlar bende sizdenim temmuzda neg souçlanan bi denememiz oldu bende bayram sonunu bekliyorum dondurulmuşlarla devam edicem inş bu sefer olur Allahım kimsenin çabalarını boşa çıkarmasın...

mrhb kızlar bende sizdenim temmuzda neg souçlanan bi denememiz oldu bende bayram sonunu bekliyorum dondurulmuşlarla devam edicem inş bu sefer olur Allahım kimsenin çabalarını boşa çıkarmasın...

İnşallah arkadaşım bende ikikez olumsuz sonuçlarla karsilasmama rağmen 3.de umutlarımi surduruyorum. 4 ekim transfer günüm umarım bu sefer basarili olur. Allah hepimize bebeğimizi kucagimiza almayi nasipetsin inşallah.

amin canım bütün kalbimle amin sorun neydi senin 4 ekimede bişey kalmadı inş muradına erersin

canım hayırlı uğurlu olsun Allahım tamamına erirsin analı babalı büyütsün

amin canım bütün kalbimle amin sorun neydi senin 4 ekimede bişey kalmadı inş muradına erersin

İnşallah canım benim. ... benim eşimin Sperm sayısı az. Baska engel yok gibi duruyor. Ama yinede iki kez tutunmamasi beni düşündürüyor. Yarin gebelik aşısı yaptiricam. Bir umut iste. Tutunmaya faydası oluyormuş tabi kesin olmamakla birlikte. ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…