canımmm bu kez hepimizin yüzü güler inşallah.benmde 3.denemem olcak son umut dondurulmuşlarımçok zor evlatsızlık onun hasretini çekmek.bnmde sorunum pko
Hoşbulduk... ben samsun eurofertil de tedavi görüyorum.ilk tedavimde 6 haftalıkken düşük yaptım. diğerlerinde tutunma gerçekleşmedi. problem erkek infertilitesi. sayı ve morfoloji problemimiz var. sayı ilaç tedavileriyle ilerledi ama morfoloji değişmiyo hep %2Allah hepimizin yardımcısı olsun
slm hayat bizde de morfolo 2 senin kaçıncı denenmen bnde haziranda ilk tüp denememi yaptım ama seninki gb 6 haftalıken düşük oldu tekrar başlayacakmısın tedaviye yada bu düşükten sonra yaptın ı tuttu mu
sorunlar farklı ama yaşananlar hep aynı. çekilen sıkıntılar, beklentiler, ertelenen umutlar...
İnsan hiç tanımadığı bi varlığı nasıl bukadar özleyebilir yaşamasam inanmazdım, anlayamazdım. Rabbim sabrımızı arttırsın...
benim de bu ay ilk tüp bebek denemsi olacak kısmetsecumartesi yumurtalarım toplanacak sonra allahım nasip ederse transferim yapılacak allahım inş ilk denemem de nasip eder
bizim de sorun pko
hepimizin derdi aynı evlat sevgiisi rabbim dermansız dert vermesin.şu üç günlük dünya da kadın olarak yaratıldıysak bizlere anneliği çok görme yarabbim....inşallah topiğimiz uğurlu gelir hepimiz hamiş oluruz..
Bende tedaviye başladım. Ekim 5i gibi inşallah 3.kez dondurulmuşlarla deniycem. Umarim bu sefer iyi haberler alırım.
merhaba bende tedavİ.ye baŞIadıM aMa KaSıMda anCa olUr.5 . denemeM 0lUcak
İnşallah güzel sonuçlarınızı alırız. Allah hepimizin yardımcısı olsun
Bende tedaviye başladım. Ekim 5i gibi inşallah 3.kez dondurulmuşlarla deniycem. Umarim bu sefer iyi haberler alırım.
merhaba bende tedavİ.ye baŞIadıM aMa KaSıMda anCa olUr.5 . denemeM 0lUcak
hadi hayırlısı canım....bnmde dondurulmuşla 3.denemem olcak.bayramdan sonraya kalır bnmki.nerde tedavi görüyosun?kaç dondurulmuşun var cnm?[/QUOTE
ben Bahçeci umut tüp bebek merkezinde tedavi görüyorum. Benim 20 yumurta topkanmisti.13 tane embriyo oluştu ve hepsi donduruldu. Suan 3. Deneme 7 tane kalmıştı. Bakalım hakkimizda hayırlısı. Bu arada histereskopi oldum. Rahime 4tane kesik atildi. Bi de gebelik aşısını deniycem umarım bu sefer olur. .. sen nerede tedavi görüyosun?
hadi hayırlısı canım....bnmde dondurulmuşla 3.denemem olcak.bayramdan sonraya kalır bnmki.nerde tedavi görüyosun?kaç dondurulmuşun var cnm?[/QUOTE
ben Bahçeci umut tüp bebek merkezinde tedavi görüyorum. Benim 20 yumurta topkanmisti.13 tane embriyo oluştu ve hepsi donduruldu. Suan 3. Deneme 7 tane kalmıştı. Bakalım hakkimizda hayırlısı. Bu arada histereskopi oldum. Rahime 4tane kesik atildi. Bi de gebelik aşısını deniycem umarım bu sefer olur. .. sen nerede tedavi görüyosun?
ankara centrum Recai papuçcu da tedavi görüyorum canım.histeroskopi transferden ne kdr önce yapılıyor canım.bende istedim ama hoca gerek görmedi.halbuki içimde bir umut gibi o işlem.bana hoca pgt embriyo genetik testi yaparak sorunu çözücez dedi.sana hiç o uygulandı mı?transferin gerçekleştirilmeden mi dondurdular hepsini?inşallah son olur bu denememiz çok zor rabbim yardım etsin
ankara centrum recai papuçcu da tedavi görüyorum canım.histeroskopi transferden ne kdr önce yapılıyor canım.bende istedim ama hoca gerek görmedi.halbuki içimde bir umut gibi o işlem.bana hoca pgt embriyo genetik testi yaparak sorunu çözücez dedi.sana hiç o uygulandı mı?transferin gerçekleştirilmeden mi dondurdular hepsini?inşallah son olur bu denememiz çok zor rabbim yardım etsin
İnşallah güzel sonuçlarınızı alırız. Allah hepimizin yardımcısı olsun
Bence transferden sonra 3-4saatten once ayrilma yolun uzunmus ve yatarak gitmek daha iyidir bi arkadasim transferden sonra 2 katli otobusle 2 saatte evine dondu 2 tane cocugu var yalniz hep evde yatti hic kalkmadi diyebilirim beslenme ve yatak istirahati daha onemli bence insallah hayirlisi olurKasimda 3 .denememi yaptiracam inşallah bu son olur.ben transverden sonra ortalama 1.5 saat kadar yolculuk yapiyorum.dr um sakincasi yok dedi.ama ben acabami diyorum.sizce zarari varmidir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?