günaydın kızlarrrr
ben çevremdeki insanlardan çok etkileniyorum çoğu yaşın küçük daha biraz bekle diyolar ama ben de yapmak istiyorum napıcam ya bi türlü karar veremiyorum:18:
inşallah ilk denemende tutar canım bizim çektiğimiz gibi defalarca yürek acısı umut yıkılmaları yaşamazsın inşallah.gelişmeleri yaz bize bolca yumişlerin olmuştur inşallah...
canım teşhis konulmuşsa tedavi denilmişse start vermelisin...bana daha bebek istemezken 3 yıl korunduğum dönemde doktor demişti 6 ay ile 2 yıl arasında tedavi görür öyle bebek sahibi olursun demişti.benm tedavi 2 yılı geçti 5 yıl oldu daha bebiş yok
canım dr illaki tüp bebek demiyo çünkü hamile kalabiliyorum yapıcağımız bütün herşeyi yaptık testleri falan neden düşüo die başka yapıcak bişey kalmadı sabrederim denemek istiyorum dersen biraz daha deneyin yok ben yeterince bekledim daha fazla beklemek istemiyorum dersen tüp yapalım diyo ama ben karar veremiyorum :18:
merhabalar... Bende kasım ayında donmuşlarımla 2. denememi yapacağım inşallah.Ekimde histereskopi yaptırmak istiyorum.Kliniğimde doktor uygun görürse öyle yapılır dediler ama işi şansa bırakmaya hiç niyetim yok birşekilde histereskopi yaptırıcam.Bir tane de aşılama denemem var ve ondan önce de hsg çektirmemiştim şimdi sürekli kafama takılıyor.Bir de pgt var tabi ki...bu arada biz de sorun ben de pko eşimde varikosel var.
merhabalar... Bende kasım ayında donmuşlarımla 2. denememi yapacağım inşallah.Ekimde histereskopi yaptırmak istiyorum.Kliniğimde doktor uygun görürse öyle yapılır dediler ama işi şansa bırakmaya hiç niyetim yok birşekilde histereskopi yaptırıcam.Bir tane de aşılama denemem var ve ondan önce de hsg çektirmemiştim şimdi sürekli kafama takılıyor.Bir de pgt var tabi ki...bu arada biz de sorun ben de pko eşimde varikosel var.
hoşgördüm tşk:) İnşallah en kısa sürede annelerini daha fazla bekletmeden gelir nazlı bebişlerimiz... Histereskopi çektirirsen kafanda soru işareti kalmaz eğer bir sorun varsa tespit edilir ve tedavisi yapılır eğer yoksa başka tetkikler yapılır ta ki sorun bulunana kadar...fiziksel sorunlar tedavi edilir de ya psikoloji o nasıl normale girer bilmiyorum inşallah bu dönemleri atlatabiliriz...canım hg aramıza...nerde tedavi görüyosun?canım.bnm dr umda histeroskopiye gerek yok diyor ama ben de istiyorum şansa bırakmak istemiyorum.hakkımızda hayırlısı inşallah bu defa tutar bebeklerimiz..
Merhaba benim de dondurulmuşlarla 3. Denemem olucak. Ben histereskopi de oldum. Hangi klinikte tedavi görüyorsun?
bende eylül ayında tedaviye başladım.bu benim 3. denemem.istanbul tüp bebek merkezinde aret kamar tarafından işlemim gerçekleştirildi.yarın kanda betahcg bakılacak.çok heyacanlıyım.ama açıkcası umutlu değilim((( neden derseniz karnım agrıyo adet olacakmışım gibi.aşırı derece kabızlık başladı.akşam saatlerinde sol kasıgıma bir agrı saplanıyo.sanki içim sökülüyo gibi.neyse hepimiz için hayırlısı olsun....
Kızlar Naber? Bizim topik cok sessiz kaldı. Neler yapiyorsunuz?
Bende iyiyim işteyim su anda çalışıyorum. Pazartesi günü kontrolum var. Ona göre transfer tarihi belli olucak. Sık sık bakıyorum kimseden ses cikmayinca merak ettim. Tedavinin ertelenmesine üzüldüm. Ama herşey de bir hayır vardır. Biraz geç biraz erken önemli olan güzel sonuca ulaşmak değil mi? Tedaviyi neden sakladiniz oylesi daha zor degil mi. Tabi karşındakilerin nasıl bir tutum icinde olduğu da önemli bu noktada.iyiyiz güzelim sen nasılsın?burayada çok fazla giremiyoruzvakit oldukça.benim tedavim ertelencek sanırım canım sıkıldı çok üzgünüm hem maddi yönden hmde kaynanamlar gelcek izmirden 15 gün kalmaya tamda transfere denk geliyor.kimse bilmiyor tedavi olduğumuzu belli etmemek için erteleyeceğiz.eşime bişeyler uydur ertele diyorum olmaz diyo.çok canım sıtkın
Amin inşallah. . Tek dileğim bu. Allahım bizede annelik duygusunu yasatsin inşallah. Bakalım benim pazartesi günü transfer günüm belli olur. Artık cok az kaldı.merhabalar:) hayırlara vesile olsun inşşşallah :) hepimizin bu seferimizde yüzümüz gülsün yareebbim amiiin.Trabzonda clinartta tedavi görüyorum
bende eylül ayında tedaviye başladım.bu benim 3. denemem.istanbul tüp bebek merkezinde aret kamar tarafından işlemim gerçekleştirildi.yarın kanda betahcg bakılacak.çok heyacanlıyım.ama açıkcası umutlu değilim((( neden derseniz karnım agrıyo adet olacakmışım gibi.aşırı derece kabızlık başladı.akşam saatlerinde sol kasıgıma bir agrı saplanıyo.sanki içim sökülüyo gibi.neyse hepimiz için hayırlısı olsun....
inşş canım inşşş
bu ara da yumoşlarım toplandı 15 tane 10 döllenmiş perşembe kısmetse allahım nasip ederse perşembe günü transferim var 5. gün olacak
rabbim inşş hepimize nasip eder
Ingiltere'de yasiyorum Istanbul'da iki kez tup denedik. Bahceci'de dondurulmuslarla denemedeyim su asamada. Bugun kan testi yaptirdim. Ama taa pazartesiye kadar bekleyecekmisim sonucunu. Halbuki Istanbul'da olsam 2 saatlik is degilmi? Burda bilmeden butun hafta sonu gececek. Kendimi hic gebe hissetmiyorum. Hicbir belirtimde yok. Galiba kendim bile inandim tutmadigina simdiden sizin araniza katildim. Bari simdiden kendimi bir sonraki denemeye hazirlayim diyorum. Birlikte dertleselim buradan..Moral verelim birbirimize.
Merhaba benim de bahçecide dondurulmuşlarla 3. Denemem olucak. Sen test sonucun için mi 2 gün bekliyeceksin anlamadım. Ben de pazartesi günü kontrole gidicem. Ona gore transfer tarihi belli olucak.
Bence canını sıkma gebelik belirtileri için çok erken zaten hissedilenler ilacın etkileri. Uzulup bebisini de uzme sakin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?