Ekim/Kasımda tekrar umutlarını yeşertcek canlar burada buluşalım...

çok şükür ilk denemende tutmuş benimde ilk denemem inşlallah benimkide tutar..sürgü ne demek? bide çok sıkışıktım diyosun ne kadar süre sırt üstü yattın ne kadar süre sonra tuvaletini yaptın 1 saat hastanede dinlendim demişsin kendi isteğinmiydi ve tuvaletini yaptıktan sonra mı dinlendin cnm çok soru soruyorum dimi ama ne yapayım umut işte :17:

Hamdolsun ilk deneme de tuttu. inşallah sende ilk denemende pozitif sonuç alırsın. Canim ben transfer oncesi gece 2 den sonra hiç tuvalete gitmedim(klinikten öyle dediler)sabah oldugundada hic tuvalete gitmedim ve annemin zoruyla 1,5 litre su içtim ve o sıkışıklikla transfere ilk beni aldilar(sordular en sıkışan bendim :))trasferden çıkınca odaya aldılar ve ben 20 dk sonra surgu istedim,yoksa yataga yapacaktım.hasta bakıcı sağolsun yardim etti ve ben yatar pozisyon da sürgü ye koy verdim.sonra yarim saat daha yatıp klinikten çıktım. Klinik yoğun olduğu için 1 saat ancak yatiriyorlar galiba...
ne istersen sora bilirsin canım. Elimden geldiği kadar yardımcı olurum.

Hamdolsun ilk deneme de tuttu. inşallah sende ilk denemende pozitif sonuç alırsın. Canim ben transfer oncesi gece 2 den sonra hiç tuvalete gitmedim(klinikten öyle dediler)sabah oldugundada hic tuvalete gitmedim ve annemin zoruyla 1,5 litre su içtim ve o sıkışıklikla transfere ilk beni aldilar(sordular en sıkışan bendim :))trasferden çıkınca odaya aldılar ve ben 20 dk sonra surgu istedim,yoksa yataga yapacaktım.hasta bakıcı sağolsun yardim etti ve ben yatar pozisyon da sürgü ye koy verdim.sonra yarim saat daha yatıp klinikten çıktım. Klinik yoğun olduğu için 1 saat ancak yatiriyorlar galiba...

inşallah canım..çok yardımcı oldun kafamdaki bütün soru işaretlerini cvpladın allah razı olsun allah bebeğini sana bağışlasın darısı hepimizin başına inşallah..:16:

Kizlar Ben ayin 12. De cok sıkışık bir halde transfer oldum. 30 dakika dinlendikten sonra hemen apar topar tuvalete gittim. Cunku son uc saattir sıkışık halde bekledim. Esim beni eve bıraktıktan sonra iş seyahati icin uc günlugune başka bir şehire gitti. Yakinimda ne annem ne herhangi biri vardı. Hergün mutlaka sut içtim. Ama organik felan bakmadım. Normal pastorize sut. Öğlen ton balığı yedim , akşamda birşeyler atistiriyordum. Bes gün boyunca sürekli uzandım. Yiyeceklerimi hep ben hazırladım. Yarı oturarak namazlarimi kıldım. Altıncı gunu eşimle disari çıkıp turladik. Yedinci gunu artık normal yasantima geri döndüm tabi ama biraz daha dikkatli olarak. Tup bebekte ılk denememdi. Ve ben 18. Gün kan tahlili yaptirdim. Ha bu arada bende transferden sonraki günlerde ne kasik ağrısı ne de herhangi en ufak bir kanama olmadı.

Transferden sonra sürekli tuvalete gittim. Bahaneyle evde ufak yürüyüşler yapıyordum. Sürekli yatmakda ıyi değil. Cunku metabolizma yavasladikca kan dolaşımı azalıyor ve tutunma olması zorlaşıyor.

CANLARIM MERHABA..benim transferim olmadı maalesef dondurulmuş 2 embriyom gayet iyi çözüldü gelişmeye bölünmeye devam etti 5.güne ulaştılar blast olsun dedi doktorum bekledik çünkü dondurulduğunda 3.gündü.pgt yani genetik testi yine yapılmayacaktı ben ısrar ettim ve korktuğum başıma geldi bebeklerimin ikisi de özürlü çıktı muhtemelen 2.denememde ondan tutmamış kanda genetik testi yapılacak detaylı eşim ve bana onda da uyumsuzluk yani kromozom çifleşmesinde yanlışlık çıkarsa umutsuzmuş ona çöz
üm tedavi yokmuş.bu bebeklerimde de kromozom anormasi çıktı.inşallah kandaki sonuç temiz çıkar en son umudumuz.dilerim rabbim imkansızlığımıza imkan verir.çok kötü bir haldeyiz eşimle allah cümlesine yardım etsin...:14:

canım ne oldu test sonucun inşallah iyi çıkmıştır dualarımdasın..:16:

sümeyye nerelerdesin cnm ne yaptın son durumun ne?

Guya bu adetimin bitiminde histereskopi olacaktım, gelen ay da tedaviye başlayacaktım. Histereskopi için gün bile alınmıştı. Bazı nedenlerden dolayı histereskopi işi bu ay için yattı. Belki gelen ay devam ederiz. Hayırlısı olsun.

Sanırım sen de tedaviye başlamışsın, hayırlı olsun. Sonu sağlıklı bebişli olsun.

Guya bu adetimin bitiminde histereskopi olacaktım, gelen ay da tedaviye başlayacaktım. Histereskopi için gün bile alınmıştı. Bazı nedenlerden dolayı histereskopi işi bu ay için yattı. Belki gelen ay devam ederiz. Hayırlısı olsun.

Sanırım sen de tedaviye başlamışsın, hayırlı olsun. Sonu sağlıklı bebişli olsun.

vardır bir hayır cnm biliyosun benimde 2 ay ertelendi evet tedaviye başladım hayırlısıyla tutar inşallah zaman çabuk geçiyo sıkma canını tedavi gördüğüm yerde biriyle tanıştım 17 senedir uğraşıyo 3 kez negatif benim dr ona histeroskopi yapmış aynı gün yumurtalarımız toplandı ben ohhs oldum o tedaviye başladı bu son gittiğmde öğrendim hamileymiş hemde ikiz darısı ba§ımıza inşallah:16::16::16:

canım transferden önce özel bişey yaptınmı bnm hayırlısıyla 15 gün sonra transferim olcak:16::16:

Canim transferden once hic birsey yapmadım. Ama transferden sonra 5 gün evde dinlendim. Protein ağırlıklı beslendim. Sabah yumurta ve bir bardak sut kesin içtim. Öğlen ton baligi, akşamda yine kahvaltilikla idare ettim. Tuvalet ve namaz kılmak icin ayağa kalktım. Namazlarimi hafif yatar pozisyonda bir hafta oyle kıldım. Su iç yaklaşık 2 lt. Kabiz olmamaya çalış. Benim yaptıklarım bu kadar. İnşallah faydalı olur. Allah herkesin yardımcısı olsun.

Canim transferden once hic birsey yapmadım. Ama transferden sonra 5 gün evde dinlendim. Protein ağırlıklı beslendim. Sabah yumurta ve bir bardak sut kesin içtim. Öğlen ton baligi, akşamda yine kahvaltilikla idare ettim. Tuvalet ve namaz kılmak icin ayağa kalktım. Namazlarimi hafif yatar pozisyonda bir hafta oyle kıldım. Su iç yaklaşık 2 lt. Kabiz olmamaya çalış. Benim yaptıklarım bu kadar. İnşallah faydalı olur. Allah herkesin yardımcısı olsun.

ya ben iğne kullanırken kabız oldum baya ne yaptımsa geçmedi inşallah bu sefer olmam allah razı olsun cnm ne olur dua et hamile kadınların duası kabul olurmuş az kaldı transferime gün sayıyorum ve dediklerini harfiyen yapmayı düşünüyorum..

ya ben iğne kullanırken kabız oldum baya ne yaptımsa geçmedi inşallah bu sefer olmam allah razı olsun cnm ne olur dua et hamile kadınların duası kabul olurmuş az kaldı transferime gün sayıyorum ve dediklerini harfiyen yapmayı düşünüyorum..

Hayatım akşam yatarken basucuna bir bardak suyun Icine ıki uc tane kuru kayısı koy. Sabah uyandığında da once suyunu iç sonra kayisilari ye. Seni rahatlatacaktır. Transferden sonra sürekli yatma. Evde ufak yürüyüşler yapki kabiz olma. Birde sürekli yatmak metabolizmayı yavaslatir. Böylece kan dolasimin azalır. Bu da tutunma icin ıyi olmaz. Ama dikkatli olacaksın tabiki. Hep dua ediyorum hayatım herkes icin. Tez zamanda bebislerinizin olması dileğiyle...

Hayatım akşam yatarken basucuna bir bardak suyun Icine ıki uc tane kuru kayısı koy. Sabah uyandığında da once suyunu iç sonra kayisilari ye. Seni rahatlatacaktır. Transferden sonra sürekli yatma. Evde ufak yürüyüşler yapki kabiz olma. Birde sürekli yatmak metabolizmayı yavaslatir. Böylece kan dolasimin azalır. Bu da tutunma icin ıyi olmaz. Ama dikkatli olacaksın tabiki. Hep dua ediyorum hayatım herkes icin. Tez zamanda bebislerinizin olması dileğiyle...

ilk beş gün yatmayı düşünüyorum yerleşmesi ilk beş günde oluyomuş ondan sonra dediğin gibi hafif yürüyüş yapıcam bol protein ağırlıklı beslenicem şimdiden süt içmeye ba§ladım sabah akşam içiyorum elimden geleni yapıyorum tabi taktir allahın inşallah olur bide bol bol dua ediyorum..

Hamdlsun ilk deneme de tuttu. inşallah sende ilk denemende pozitif sonuç alırsın. Canim ben transfer oncesi gece 2 den sonra hiç tuvalete gitmedim(klinikten öyle dediler)sabah oldugundada hic tuvalete gitmedim ve annemin zoruyla 1,5 litre su içtim ve o sıkışıklikla transfere ilk beni aldilar(sordular en sıkışan bendim :))trasferden çıkınca odaya aldılar ve ben 20 dk sonra surgu istedim,yoksa yataga yapacaktım.hasta bakıcı sağolsun yardim etti ve ben yatar pozisyon da sürgü ye koy verdim.sonra yarim saat daha yatıp klinikten çıktım. Klinik yoğun olduğu için 1 saat ancak yatiriyorlar galiba...

Kodak82 merhaba. Senin benden 1 hafta sonra transferin oldu. Su an sen 7. Haftanın içinde olman lazim. Dogum tarihinde bir yanlışlık olmasin?

Topigin baslarinda buraya yazıyordum ama bir sure kkya girmeme kararı almıştım. Simdi burada mutlu haberimi vermek istiyorum. 4. Tüp Bebek denemem başarılı oldu. 10. gün betahcg 209, 12. gün 502 çıktı. 26 aralıkta kese görmek için randevu verdiler. Allah hepimize nadip eder inşallah.

CANLARIM MERHABA..benim transferim olmadı maalesef dondurulmuş 2 embriyom gayet iyi çözüldü gelişmeye bölünmeye devam etti 5.güne ulaştılar blast olsun dedi doktorum bekledik çünkü dondurulduğunda 3.gündü.pgt yani genetik testi yine yapılmayacaktı ben ısrar ettim ve korktuğum başıma geldi bebeklerimin ikisi de özürlü çıktı muhtemelen 2.denememde ondan tutmamış kanda genetik testi yapılacak detaylı eşim ve bana onda da uyumsuzluk yani kromozom çifleşmesinde yanlışlık çıkarsa umutsuzmuş ona çöz
üm tedavi yokmuş.bu bebeklerimde de kromozom anormasi çıktı.inşallah kandaki sonuç temiz çıkar en son umudumuz.dilerim rabbim imkansızlığımıza imkan verir.çok kötü bir haldeyiz eşimle allah cümlesine yardım etsin...:14:

Canım benim merhaba inan ki çok üzüldüm. Uzun zamandır girmiyorum buraya geçmişi okurken gördüm şimdi. Umarım kan testlerin normal çıkar dualarim seninle.

Topigin baslarinda buraya yazıyordum ama bir sure kkya girmeme kararı almıştım. Simdi burada mutlu haberimi vermek istiyorum. 4. Tüp Bebek denemem başarılı oldu. 10. gün betahcg 209, 12. gün 502 çıktı. 26 aralıkta kese görmek için randevu verdiler. Allah hepimize nadip eder inşallah.

merhaba canım hoşgeldin allah sana bağışlasın bebeğini inşallah benim transfere az kaldı sen neler yaptın transferden sonra transferin nasıl oldu sıkışıkmıysın ve dondurulmuşmu transfer oldu benim ilk denemem çok heyecanlıyım inşallah tutar sende dua et lütfen..

vardır bir hayır cnm biliyosun benimde 2 ay ertelendi evet tedaviye başladım hayırlısıyla tutar inşallah zaman çabuk geçiyo sıkma canını tedavi gördüğüm yerde biriyle tanıştım 17 senedir uğraşıyo 3 kez negatif benim dr ona histeroskopi yapmış aynı gün yumurtalarımız toplandı ben ohhs oldum o tedaviye başladı bu son gittiğmde öğrendim hamileymiş hemde ikiz darısı ba§ımıza inşallah:16::16::16:
Amin canım, Allah razı olsun. Sürpiriz gelişmelerle bu gün histereskopi olup geldim elhamduLillah:21::21::21:. Operatifmiş. Ciddi yapışıklık varmış (galiba kürtajın eseri), açildi. İn şee Allah bebişe kovuşmama vesile olur. Yarın in şee Allah memlekete gidiyoruz :10::10::10:, bazı engel gibi görünen durumları hall etdikten sonra (artık ne zaman olursa) in şee Allah tedaviye başlayacağız. BU aralar çok fazla bakamaya bilirim. İn şee Allah senden de güzel haberler alırız :16::16::16:

Back
X