- 18 Eylül 2022
- 1.307
- 994
- 53
- 36
- Konu Sahibi parilti007
-
Beni akşam 6 da arayıp ilaçlara başla dediler bende sorgulamadım sonucum 0.680 di dediğiniz doğru o zaman 1 in altında olunca tedavi devam ediyor peki bu değer neden önemli ?Benim sole oldu adetliyken kana bakti profesteron 1 in altinda olmasi gerekir dedi ilk gun 1.95 cikti 2 gun sonra 1.83 cikti 3 gun sonrada 2 cikti doktor rahim hazir degil dedi transferi iptal etti kasim adetinde tekrar bakicaz
Benim tedavi ilk başlangıç tarihi Mayıs ayıO ozdenkocak88 yalniz aramizdaki fark senin transferden onceki son kont benim ilk kontrollerdi o yuzden kan degerlerinden istenen oran degisiklik gosterebilir
Memnun kaldıysanız 10 bin çok iyi bir rakam. Ben özelde ,ilaçlar hariç 26 bin olarak anlaştım. İlaçtı, tahlildi son hesaplamaları yapmadım tedavi devam ediyo ama 40 falan olacak herhaldeBen memnunum açıkçası. Yani henüz sonucum belli değil ama ellerinden geleni yapıyorlar zaten. Doktorlar tarafından da övülen bir yer. Devlet hastanesi olduğuniçin rapor çıkarttırdık ben ordan. Bana on bine geldi her şeyiyle. Ama kişiye göre değişiyor bu da. İlaçların hepsini raporlu alamadım o yüzden bu kadar tuttu yoksa daha da az tutardıama tedaviye başlayana kadar bir sürü prosedürü var o biraz süreci uzatıyor onun dışında iyi bence
Özelde her şeye para istiyorlar ya. Rahim dinlenirken bile rahim dinlendirme parası alıyorlarmış ben duydum şok oldum. Zaten her yerde aynı tedavi uygulanıyor. Önemli olan embriyoloji laboratuvarı. Zeynep kamilin laboratuvarı ve embriyologları iyi diyorlar. Pozitif haberi alan da çok. O yüzden orda denedim bende. Bide özelde insan hangisine güveneceğini şaşırıyorMemnun kaldıysanız 10 bin çok iyi bir rakam. Ben özelde ,ilaçlar hariç 26 bin olarak anlaştım. İlaçtı, tahlildi son hesaplamaları yapmadım tedavi devam ediyo ama 40 falan olacak herhalde
:):) opudan 1 ay sonra ilk gidişimde tekrar muayene parası ödedim ismi rahim dinlendirmeymiş demek :) :) inşallah olumlu sonuçlar alırızÖzelde her şeye para istiyorlar ya. Rahim dinlenirken bile rahim dinlendirme parası alıyorlarmış ben duydum şok oldum. Zaten her yerde aynı tedavi uygulanıyor. Önemli olan embriyoloji laboratuvarı. Zeynep kamilin laboratuvarı ve embriyologları iyi diyorlar. Pozitif haberi alan da çok. O yüzden orda denedim bende. Bide özelde insan hangisine güveneceğini şaşırıyor
özel yerler oyle canım,Memnun kaldıysanız 10 bin çok iyi bir rakam. Ben özelde ,ilaçlar hariç 26 bin olarak anlaştım. İlaçtı, tahlildi son hesaplamaları yapmadım tedavi devam ediyo ama 40 falan olacak herhalde
Aynen, çalışınca maalesef rahat rahat doktor ya da prosedürlerin peşinden koşulmuyor.. aminn inşallahözel yerler oyle canım,
bende özeldeyım çalıştıgım ıcın izin sıkıntı; devlette gıt gel vs cok uzun işlemler ve prosedurler var ..
hayırlısı ıle pozıtıf gorelım saglıkla gelsınde bebekler, para kazanılır..saglık olsun
evet,Aynen, çalışınca maalesef rahat rahat doktor ya da prosedürlerin peşinden koşulmuyor.. aminn inşallah
İnşallah kuzum:):) opudan 1 ay sonra ilk gidişimde tekrar muayene parası ödedim ismi rahim dinlendirmeymiş demek :) :) inşallah olumlu sonuçlar alırız
Size mesaj atıyorlar zaten şimdiden strese girmenize gerek yok. Sakince bekleyin gelecek mesajı. Belki kullandırtmazlar1 tane 19 bi kac tane 15 14 var yumurta acaba yine gonal f vericekler mi parayla almam gerekecek sanirim off
Aminnİnşallah kuzumRabbim yardımcımız olsun
Sordum da rahimin hazir olup olmadigini belirtiyormus bu degerBeni akşam 6 da arayıp ilaçlara başla dediler bende sorgulamadım sonucum 0.680 di dediğiniz doğru o zaman 1 in altında olunca tedavi devam ediyor peki bu değer neden önemli ?
Aynen tam su an geldi mesaj ya ic8m rahatladi carsamba opu hayirlisi olsun yaSize mesaj atıyorlar zaten şimdiden strese girmenize gerek yok. Sakince bekleyin gelecek mesajı. Belki kullandırtmazlar
Hadi gözünüz aydınAynen tam su an geldi mesaj ya ic8m rahatladi carsamba opu hayirlisi olsun ya
KızzzHerkesten Allah razi olsun Rabbim hepmize hayirli saglikli imanli evlar nasip etsin bu son ugrasimiz olsun . Gelecek ay herkes guzel haberler alsin
Kızzzbu ay bizde almayalım mı bize de dua et haha
İsteyen herkese nasip etsin Rabbimayy evet ya ben de bu ay alirim zaten guzel.haberi Rabbim bu ay hepimize hayirli imanli saglikli bebisler nasip etsin guzel haberleri hemencecik alalim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?