- Konu Sahibi parilti007
-
Adetliyken mi bakiliyo progestoronaBenim sole oldu adetliyken kana bakti profesteron 1 in altinda olmasi gerekir dedi ilk gun 1.95 cikti 2 gun sonra 1.83 cikti 3 gun sonrada 2 cikti doktor rahim hazir degil dedi transferi iptal etti kasim adetinde tekrar bakicaz
Kızlar cetrodite ları nerde buldunuzCetrodite 5 kutu yarin son acaba yumurta yeterince buyumediyse ek ilac istiyorlar mi bunu bulmak cok zor . gonal f de bitti tekrar yazilir mi yoksa ben kendim mi alirim strese giriyorum ya piyasada yok diye
Ben tek tek eczane aradim telefonla belki 100 tane aramisimdir o sekilde buldum ama cetrodite bulamazsaniz 17. 18. 19. Gunde cagirdilar bugun zeynep kamilde sanieim bu sekilde farkli bi tedavi uygulanacakKızlar cetrodite ları nerde buldunuz
Muadil çıkmanmış bakalım olmadi onu bulursak alcazBen tek tek eczane aradim telefonla belki 100 tane aramisimdir o sekilde buldum ama cetrodite bulamazsaniz 17. 18. 19. Gunde cagirdilar bugun zeynep kamilde sanieim bu sekilde farkli bi tedavi uygulanacak
Yok surekli bakiyorlar galiba o asamalara gelemedim iptal olunca adetliyken kontrole gidiliyor ya ilk o zman bakilmisti en baktiklarinda adetli degildim meselaAdetliyken mi bakiliyo progestorona
Yarın 1. Gün cnm. Opu gününü 0. Gün kabul ediyorlar.Bugun opu gunuydu sabah yaptilar islemi transfer icin bugun 1. Gun mu yoksa yarin mi birinci gun olacak hanimlar
Ya cuma gunu yapilcak mis 2. Gun yaniYarın 1. Gün cnm. Opu gününü 0. Gün kabul ediyorlar.
Nasıl geçti canım işlemin ? Kaç yumurtan toplandıBugun opu gunuydu sabah yaptilar islemi transfer icin bugun 1. Gun mu yoksa yarin mi birinci gun olacak hanimlar
Kaçıncı gün olduğunu düşünme canım. Umarım bebişin sana tutunur. Transferin bugün sanırım. Bebisine kavusuyorsun. Kalbini ferah tutYa cuma gunu yapilcak mis 2. Gun yani
Aynen transferim bugun insallah hepimizinKaçıncı gün olduğunu düşünme canım. Umarım bebişin sana tutunur. Transferin bugün sanırım. Bebisine kavusuyorsun. Kalbini ferah tut
4 yumurta toplandi uyandiktan bi sure sonra adet sancisi gibi kramplar oldu ama abartilcak bibsey degildiNasıl geçti canım işlemin ? Kaç yumurtan toplandı
Hadi inşallah bugünün de çok güzel geçer4 yumurta toplandi uyandiktan bi sure sonra adet sancisi gibi kramplar oldu ama abartilcak bibsey degildi
Insallah ya insallahHadi inşallah bugünün de çok güzel geçer
Haber et transferden sonra daInsallah ya insallah
Kurbanlik koyun gibi bekliyoz siramiziHaber et transferden sonra da
Evet kalabalık oluyor orası. Ama beni ilk almışlardı çok beklemedim çok şükürKurbanlik koyun gibi bekliyoz siramizi
Hadi hayırlısı olsun canım hakkındaEvett ilk ben girdim sıkışık olma durumumuza gore ilk alindik .
Islem agrisiz denebilecek kadar az agriliydi . 4 yumurtam alinmisti heosi dollenmis fakat ikisi gerilemis kalan ikisinden de en guzeli yapildi denildi. 1 tane embriyo transfer edildi.
Ben fitili kullanmadan gittim cok sorun olmadi eve gelince hemen kullandim.
Hastanede cok yatirmadilar eve git dediler
2 gun banyo yapma dedi . Ama yat vs demediler ben yine de 2 kasima kadar evde is yapmayip dinlenicem ama bu yatmak gibi degil sadece dinlenicem yormicam kendimi.
2 kasimda tahlil.vericem guzel haberi alirim insallah
Transferde kanama vs olmadi
Yemek yenilebilir ama onemli olqn sıkışık olmak
Rabbim isteyen herkese istedigini istedigi vakitte nasip etsin hayirli saglikli imanli sekilde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?