- Konu Sahibi parilti007
-
Bidr 2 kasımda mı gel dediler sanaEvett ilk ben girdim sıkışık olma durumumuza gore ilk alindik .
Islem agrisiz denebilecek kadar az agriliydi . 4 yumurtam alinmisti heosi dollenmis fakat ikisi gerilemis kalan ikisinden de en guzeli yapildi denildi. 1 tane embriyo transfer edildi.
Ben fitili kullanmadan gittim cok sorun olmadi eve gelince hemen kullandim.
Hastanede cok yatirmadilar eve git dediler
2 gun banyo yapma dedi . Ama yat vs demediler ben yine de 2 kasima kadar evde is yapmayip dinlenicem ama bu yatmak gibi degil sadece dinlenicem yormicam kendimi.
2 kasimda tahlil.vericem guzel haberi alirim insallah
Transferde kanama vs olmadi
Yemek yenilebilir ama onemli olqn sıkışık olmak
Rabbim isteyen herkese istedigini istedigi vakitte nasip etsin hayirli saglikli imanli sekilde
Lucrin SGK karşılıyor mu ??biliyor musun canımYok ilaç kullanıyorum ama lucrin yapmadı bu sefer yapacakmis
Malesef ücretli aldikLucrin SGK karşılıyor mu ??biliyor musun canım
Sağol canımMalesef ücretli aldik
Yok dondurmadilar ya dondurmicaz dediler bennde 1 tane oldugu icin binsey demedim insallah gerek de kalmaz yaHadi hayırlısı olsun canım hakkındabi tane de dondurdun o zaman dimi
Evet 2 kasimda test yapicaz bakalim hayirlisi yaBidr 2 kasımda mı gel dediler sana
Anladım canım inşallah gerek kalmazYok dondurmadilar ya dondurmicaz dediler bennde 1 tane oldugu icin binsey demedim insallah gerek de kalmaz ya
Sana daha erken vermişler gün bana 15 gün bekleme süresi verdiler. Ben transfer sonrası 7. Günündeyim daha 28 inde test günüm. Hatta normalde29 u ama hafta sonu diye 28 i gel dedilerEvet 2 kasimda test yapicaz bakalim hayirlisi ya
Sen surecin hangi evresindesin
Haznedar eczanesinde var ordan aldım benArkadaşlar cetrotide olan ilaci bulamıyorum bildiginuz eczane var mi İstanbul da alabileceğim
Sen nerede yaptirmistin ? Ay valla gunler gecmek bilmiyor nasil.gecer kiSana daha erken vermişler gün bana 15 gün bekleme süresi verdiler. Ben transfer sonrası 7. Günündeyim daha 28 inde test günüm. Hatta normalde29 u ama hafta sonu diye 28 i gel dediler
Bende Zeynep kamilde yaptırdımSen nerede yaptirmistin ? Ay valla gunler gecmek bilmiyor nasil.gecer ki
Acaba daha erken hangi tarihte ogrenilir
Merhaba cetrotide nerde buldunuz hic bi yerde bulamıyorumBen sadece gonalf ve cetrodite kullaniyorum . Meriofert ne bilmiyorum .
merhaba ankaradaysanız bir eczanede vardı ismini yazabilirimMerhaba cetrotide nerde buldunuz hic bi yerde bulamıyorum
Allah Allah sen ne zaman yaptirdin kiBende Zeynep kamilde yaptırdımen geç bana gel demişler haha
Ben tek tek eczaneleri telefonla aramis tim tek tek raporsuz aldim maalesefMerhaba cetrotide nerde buldunuz hic bi yerde bulamıyorum
14 ekimde oldu transferim canımAllah Allah sen ne zaman yaptirdin ki
Kac gunluk embriyo bence sen pazartesi git14 ekimde oldu transferim canım
E ne zaman dediler ki test icin14 ekimde oldu transferim canım
29 Ekim dediler. 3. Gün embriyosu benim. 29 u tatil olduğu için 28 inde gelirsin dedilerE ne zaman dediler ki test icin
Benim carsamba alindi cuma transfer edildi 10 gun sonrasini verdiler test icin sanirim senin yerinde olsam pazartesi giderdim29 Ekim dediler. 3. Gün embriyosu benim. 29 u tatil olduğu için 28 inde gelirsin dediler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?