Kızlar slm
Benimde çok uzun 5 yıllık bir ilişkim var.. bizde farklı şehirlerdenz
O kütahyalı ben fethiye
7 saatlik yol var arada
Benm ailem çok önceden biliodu onun aileside... Ben okulu 2008 yılında bitirince nişanlımdın da tam o zaman ıspartaya tayini çıktı.. bize ısparta 4 saat kadar ilerde kütahyya göre yakın yani.. Ben okul bitince görüşemeyz,ayrılırz falan diodum ayrı şehrlede olduğumuz için ama Allahtan yakınıma geldi
ayda 1 defa gelirdi yanıma.. bazen ben giderdm
orda arkadaşım okuodu ıspartada onun yanında kalırdım
2009 yılında ocak ayında bizim ewe geldi annemle tanıştırdım:81: sonra 2009 martta aileler tanıştı.. istemee falan olmadı sadece tanştılar.. ama biraz frklı oldu aileler biraz soğuktu farklı şehirlerden olunca
Allahtan dayısını da getrmş benm de dayım geldi ortam hareketlendi yoksa susucaklardı hep
Sonra yakın bi zamanda istemeye geliceklerdi.. Benm ailem uzaklıktan pek sıcak bakmıodu onun aileside öle biz bi süre isteme olayını rafa koyduk.. bu arada bi ara bi ayyrılık yaşadk ben başkasıyla görüşmeye başladım sonra yapamadık barıştık.. böylece zaman geçti ve ailesi tekrrar geldi 2011eylülde istedler söz+nişan+isteme hepsi bi arada olduu bziim
Ekimde düğün yapamaya karar verdik kayınvalidem rahatszlandı erteledk.. Şimdi yaza doğru düşünüyoruz tam tarih koymadık ama
erken olmaması da biraz ii oldu.. annesi rahatszlanınca ekim sonu gibi kütahyaya gittik evlerini gördük akrabalarını tanıdk
şimdi ailesiyle sürekli telefonda konuşuyorz onlara çok ısındım onlarda bana
Tek problem nişanlım şırnakta görev yapıo annem biraz korkuo:2: Görevinin bitmesini beklesek en az 2 yıl var.. çok uzadı.. nişanlımında yaşı 30 oldu
bakalım inş. bu yaz başı gibi en geç bende dünya evine giricem inş.