• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kız İsteme ekim kasım aralık ta istenecek kızlar topiği varda benmi göremedim :(

eğer ailelere sorarsanız adetler neyse o olsun dicekler :9:
ben kayınvalideciğime hadiye aldım şimdiden çokta beğenmiş canım benim :17:
görümcelerimide düşündüm ufak ufak bişiler yaptım pek bi hoşlarına gitmiş :77::21::21:

ayyy ne güzel valla canım benim yaaa

mutluluklar halledin inş herşeyi

aman nazar değmesinnnnnn Nazar Nazar Nazar

bende bu topıkteyım sanırım. kasımda kurban bayramında ısteme+soz dusunuyoruz. kesın deıl ama buyuk ıhtımal. :69: :77:

evet kızlar madem bu sene söz olucak öncesinde tanışma faslı var.ben şimdiden kıyafetlere bakmaya başladım.ne giycez :52::52::52:

benım ısteme soz bır arada olacak kırmızı elbıse gıymeyı dusunuorum. sozlume de kırmızı kravat takacagım sıyah takımla. kıyafetım bu. bırını tanısmada bırını de sozde gıyebılırım.

ya da bu da olabılır

benım ısteme soz bır arada olacak kırmızı elbıse gıymeyı dusunuorum. sozlume de kırmızı kravat takacagım sıyah takımla. kıyafetım bu. bırını tanısmada bırını de sozde gıyebılırım.

ya da bu da olabılır

hoş geldin canım :16:

ayy ikiside çok güzeller ama benim beyaz olan daha hoşuma gitti ama bilemedimm

kızlarr bişey sorucamm

nasıl başladınız bu işe yada başlayanınız var mı

ben ilk önce ramazanda sevgilimi iftara çağırırız diyorum
sonra ben bi gece iftara giderim

sonradailk önce onların ailesi tanışmaya gelir bize
sonra biz ziyarete gideriz

malum sonrada isteme olur diye düşünüyorum ama bilemiyorum da tam olarak siz nasıl düşünüyorusnuz:21:

kızlarr bişey sorucamm

nasıl başladınız bu işe yada başlayanınız var mı

ben ilk önce ramazanda sevgilimi iftara çağırırız diyorum
sonra ben bi gece iftara giderim

sonradailk önce onların ailesi tanışmaya gelir bize
sonra biz ziyarete gideriz

malum sonrada isteme olur diye düşünüyorum ama bilemiyorum da tam olarak siz nasıl düşünüyorusnuz:21:

çok güzel düşünmüşsün canım.biz farklı şehirlerde olduğumuz için böle bi imkanımız yok.iftardan benim dönmem akşam 10 olur artık gece 12 12.5 gibi evde olmuş olurum :90:
aslında bi acaba ailelerle birliktemi tanışsak diyoruz dışarda bi yemekte olabilir.istemey geldiklerindede olabilir.
bi diyoruz önce o gelsin sonra ben gidiyim öle tanışalım.bizimde ekimden sonra belli olucak kasımdamı aralıktamı tanışılcağı :31:
kayınvalideciğim 2 aydır gelsin gelinim artık tanışalım diyomuş :17:

kızlar az önce trt de yayınlanan müzik yarışmasını reklamlarında bi yarışmacıda kırmızı bi elbise gördüm.bittim harika bişey :31: sözümde olmasa bile nişanımda ondan istiyorum :32::32:

merak ettım nası bıse acaba :)
ben sevgılımın aılesı ıle tanıstım once. onlar bıze aılecek tanısmaya gelecek. bızde erkek tanısmaya gelmez tek basına. sonra ıstemeye gelcekler.

merak ettım nası bıse acaba :)
ben sevgılımın aılesı ıle tanıstım once. onlar bıze aılecek tanısmaya gelecek. bızde erkek tanısmaya gelmez tek basına. sonra ıstemeye gelcekler.

program yayınlanınca hemen resmi eklicem :90::90:
bizim ailelerimiz resimlerden biizim anlattıklarımıdan tanıyolar.farklı şehirlerde olduğumuz için zor olucak hem tanışma hem söz birlikte olsun istedik.bizdede söz yapılınca erkek tarafına gidilip görülür :59:
of çok karışık işler :26:

kızlar annemle konuştum bizdede söz mendili varmış benim haberim yokmuş:26:
bende kendim yapıcam karar verdim :21:
canım sevdiğime işlediğim bi mendil yapıcam üsütnde baş harflerimiz olan :32::32:

kızlar dediğim elbisenin resmini ekleyemiyorum :84:
damla yılmaz yare söyleme yazın google ordan videosun çıkıyo :34:
ben videoyo kaydetttim bile.eğer başka modellerde gözüm kalmazsa bunu yaptırıcam :32::32:

bugün farklı duygular içerisindeyim.. aileden kaynaklanan sorunumuz vardı ve ben bitirmeyi bile düşünürken dün akşam evlilik teklifi aldım, akabinde annesi aradı müsait olduğunuz bir zamanda ailenle tanışmak istiyoruz kızım diye..
şoktayım hala..

bugün farklı duygular içerisindeyim.. aileden kaynaklanan sorunumuz vardı ve ben bitirmeyi bile düşünürken dün akşam evlilik teklifi aldım, akabinde annesi aradı müsait olduğunuz bir zamanda ailenle tanışmak istiyoruz kızım diye..
şoktayım hala..

okurken tüylerim diken diken oldu :21:
çok sevindim canım ya :nazar::nazar::nazar:
eeeeee ekime kalmadan geliyolar o saman :21::21:

Back