- 13 Mart 2011
- 4.641
- 7.610
- 158
- Konu Sahibi Esra_Babies
-
Aynen canım. Ama bunda cıkan çizgiler onemli gebelikteki gibi silik cıkan cizgi pozitif sayılırken bu testte cıkan silik cizgi negatif sayılıyor. İki çizgide kopkoyu çıktığı zaman yumurtlama olacağına işaret.Bende hemen sipariş ediyim anlafıgım kadarıyla bu testide ebrlik testi gibi yapıyoruz eger cift cıkarsa o gün yumurtlama dönemimiz değil mi
Anladım hrmen sipariş veriyorum bende cok tesekküt ederim eger yasak değilse kullandıgın marka nedirAynen canım. Ama bunda cıkan çizgiler onemli gebelikteki gibi silik cıkan cizgi pozitif sayılırken bu testte cıkan silik cizgi negatif sayılıyor. İki çizgide kopkoyu çıktığı zaman yumurtlama olacağına işaret.
Gittigidiyordan aldım canım inovita testAnladım hrmen sipariş veriyorum bende cok tesekküt ederim eger yasak değilse kullandıgın marka nedir
Bende aldım. Benim 12.gunde yumurtam çatlıyordu ilk hamileliğimde. Şimdi 7.gunumdeyim ne zaman başlayım test etmeye sence :/Gittigidiyordan aldım canım inovita test
İnşallah canm benim rabbim gonlumuze göre versin insallah onları hamis hamis giyersinİnşallah amin, ya biraz garip ama indirim sezonundaki kıyafetlerden bol bol almaya çalışıyorum sanki seneye bu zamanlar hamile hamile gezicekmişim gibiinşallah hayallerimiz bir bir gercek olur ayy ne guzel olur yazlık tril tril elbiselelerle salına salına sahillerde yürümek
Bende dun yaptım akşam baya koyuydu sabahki daha koyu anlamadım daha erken benim için. 14.gunde catlardı genelde. Acaba diyorum d. Kontrol kullanmıştım ondan erken catlarmıkiBende aldım. Benim 12.gunde yumurtam çatlıyordu ilk hamileliğimde. Şimdi 7.gunumdeyim ne zaman başlayım test etmeye sence :/
Simdi verdim siparişi tesekkür ederim yardımın için rabbim gönlündekini versin inş
Amin canım nedemek Rabbim cümlemizin gpnlundekini nasip etsin. Kafana takılan bişi olursa sor mutlaka elimden geldikçe yardımcı olurum. E Esra_Babies bizi topikten kovmazsaSimdi verdim siparişi tesekkür ederim yardımın için rabbim gönlündekini versin inş
Benim regle son 6 gün umarım olmaz bu ay tutar inş şimdi dayanamdım eşime söyledim erken gebelik testi alacak bide onu denicemAmin canım nedemek Rabbim cümlemizin gpnlundekini nasip etsin. Kafana takılan bişi olursa sor mutlaka elimden geldikçe yardımcı olurum. E Esra_Babies bizi topikten kovmazsafotoda atalım daha iyi anlaşılır
Keşke ovu testi almasaydın canım belkide gerek kalmaz kullanmaya :)Benim regle son 6 gün umarım olmaz bu ay tutar inş şimdi dayanamdım eşime söyledim erken gebelik testi alacak bide onu denicem
Ay evet kovuldunuzAmin canım nedemek Rabbim cümlemizin gpnlundekini nasip etsin. Kafana takılan bişi olursa sor mutlaka elimden geldikçe yardımcı olurum. E Esra_Babies bizi topikten kovmazsafotoda atalım daha iyi anlaşılır
Tek ciZgi artık ekime kaldık neyse hayırlısı olsunKeşke ovu testi almasaydın canım belkide gerek kalmaz kullanmaya :)
bata 4 gün kala bile tutunabilir bebek. testi erken yapmışsınTek ciZgi artık ekime kaldık neyse hayırlısı olsun
Ay evet kovuldunuz
Artık testi bıraktım bat gecikirse süpriz olur umarım gecikir ama suan bat göstergesi tek sivilce cıktı o nasıl sinirimi bozuyor anlatamambata 4 gün kala bile tutunabilir bebek. testi erken yapmışsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?