- 13 Aralık 2014
- 702
- 534
- 133
- Konu Sahibi Esra_Babies
-
- #1.761
Çok çok silik bir çizgi görüyorum ama eminim sen daha net goruyorsunuz.Canım inşAllah hamilesindir.
Benim ki seninkindende silik ama var bence cunku daha once hic cikmazdiSanırım becerdim:)Eki Görüntüle 2056468
Benim daha dort gun varAdet gunleriniz gecti mi kizlar
Allah tez zamanda nasip eder inşallah. Bende nisanda kürtaj oldumBende varım kızlar bende bebek istiyorum Allah nasip ederse Mart ayında kürtaj oldum 3 aylık Bebeğimi kaybettim şimdi inşşallah en kısa zamanda hamile kalırım
Benim ki seninkindende silik ama var bence cunku daha once hic cikmazdi
Adet gunleriniz gecti mi kizlar
Evet canim bende oyle dusiyorum bide erken olan testlerden degil normal test yaptim benBenim 2gun gecti. Ondan silik olabilir sizin.
Allahin izniyle bisey olmaz canim hamileligi ogrenmeden once yapilanlar icin yapacak bisey yok bundan sonra dikkat edersin :)Hakkımızda hayırlısı olsun o zaman canım ben ayın 10 da diş röntgeni cekildim biraz tedirginim
Allahin izniyle bisey olmaz canim hamileligi ogrenmeden once yapilanlar icin yapacak bisey yok bundan sonra dikkat edersin :)
Peki ne demek bütün bunlar?Ayy bazı yerlerde kendimi gördüm
Ben de geç evlendim ve kk nın bu gebelik forumlarına bakmaya başladığımda bat sat ne demek bilmiyordum.
Peki ne demek bütün bunlar?
Amin canim hepimizin hakkinda hayirlisi :)İnşallah canım ben zaten pinpirikli bir insanım şeytan aklıma sokar sokar durur bu durumu artik tabiki Rabbim bilir artık geeisibi hakkımızda hayırlısı olur inşallah
Hayırlı olsun canım gözün aydın. Yumurtlama gününden sonra kaçıncı günün canım?Evet canim bende oyle dusiyorum bide erken olan testlerden degil normal test yaptim ben
Tesekkurler canim.. 12. Gun 10. Gunde yapmistim test hic bisey cikmamastiHayırlı olsun canım gözün aydın. Yumurtlama gününden sonra kaçıncı günün canım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?