- Konu Sahibi Esra_Babies
- #1.741
Canim nasil yukledin fotoBes belli burdayim dio annesi allah anali babali buyutsun hayirli evlatlarin olsun insallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canim nasil yukledin fotoBes belli burdayim dio annesi allah anali babali buyutsun hayirli evlatlarin olsun insallah
Aaa hamilesindir.Hayırlı olsun.Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşAllah. Ne güzel bol bol hamile haberi alıyoruz...Yukledim sanirim Eki Görüntüle 2056425
Canım hissettiğin belirtilerini yazabilirsen seviniriz...Çoook tesekkur ederim simdi persembe ya da cuma doktora gideyim iyice netlessin insallah
Fotoyu görsek daha net cevap verirdik. Ama iki çizginin aynı koyulukta olması gerekiyor. Diğeri açık renkse yakındır koyulaşmasıKizlar foto yuklmeyi bilmiorum o yuzden soruyorum ovulasyom testi yaptm simdi cok koyunun hafif acik pembe cikti bu nedemek oluo yarinmi tam koyulasir acaba
Var var canim seninki kopkoyu hic suphen olmasin hayirli olsun. Benim ki daha hayalet cizgi gibi ama ona bile cok sevimdimEvet gebelik testi ilk defa yaptigim icin sanki ayni renkte olmasi geriyor diye dusundum. Insallah yorumladigimiz gibidir. Allah herkesin gonlune gore versin.
Sordugun icin tesekkur edérim oncelikle benim 11 aylik bir kizim var ve bebek dusunuyorum emziriyorum da folik asit kullanmalimiyim ve kullansan hangisini kullanabilirim tesekkurlerPardon ya.ne sormustunuz acaba. Kacirmisim ben orayı
Tebrikler benimde bu sekilde cikmisti hamileligimYukledim sanirim Eki Görüntüle 2056425
Hayırlı olsn cnm bence yarın kan ver bizlere de dua et olurmu?Yukledim sanirim Eki Görüntüle 2056425
Ayy bazı yerlerde kendimi gördümKızlar galiba Bebek konusunda çok cahilim. 3 ay oldu evleneli ama hemen Bebek istiyoruz. 34 yaşındayım. Zerre kadar evlenmek ve Bebek sahibi olmak istemiyordum. Aniden evlendim ve şimdi anne olmak istiyorum. Şöyle bi yazılanlara göz attım da Bat ne demek, soğan kürü nasıl bişey, hayit ne, yumurta çatlatmak nasıl bişey kafamda bir sürü soru oluştu. Sanki bir şeyler yapmam gerek ve ben tembelmişim gibi hissettim. Nerden başlamam gerek? Ne yapıcam? Yardım edin :)
Canım önce emzirmeyi biraksan daha iyi olmaz mi?Hamile olunca zaten bırakmak zorundasın aksi halde hamileyken sütün bebeği zehirledigini duymuştum. Bence folik asit emzirmede zararlı olmaz.Vitamin nihayetinde,sen yinede aile hekimine git en azından kafandaki soruları sorar rahatlarsin, folik asit de o yazar. ..Sordugun icin tesekkur edérim oncelikle benim 11 aylik bir kizim var ve bebek dusunuyorum emziriyorum da folik asit kullanmalimiyim ve kullansan hangisini kullanabilirim tesekkurler
Ya evet günaşırı demek istedim espiri yaptım :)merhaba nacizane önerim şudur: her gün değil deiki güne bir ilşikiye girince spermler daha kaliteli oluyormuş. sonuçta içerde 24-48 saat canlı kalabiliyorlar...
Çok çok silik bir çizgi görüyorum ama eminim sen daha net goruyorsunuz.Canım inşAllah hamilesindir.Sanırım becerdim:)Eki Görüntüle 2056468