- 30 Ocak 2017
- 1.578
- 2.210
- 133
- 40
- Konu Sahibi Esra_Babies
-
- #1.721
Çok sevindim canım Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşAllah.ılk günden gozlemledigin belirtilerini soylersen sevinirim...Kızlar dün kan baktırmıştım bat ım 14 ekimdi 2 gün gecikmişti adetim beta hcg 330 çıktı bugün de kadın Doğuma gittim kese henüz görünmedi ama keseye benzer bişey gördü sanırsam hamişim ben de
Canım biraz kirp resmi yüklemeye çalış ama silikte olsa çizgi varsa inşAllah hamilesin. ..Kizlar merhaba. Grubu belli bir sure den beri takip ediyorum. Sizlerle ayni heyecani yasiyorum. Test sonucumu siz de yorumlar misiniz. Ama ekleyemiyorim. T uzerindeki kadar olmassa da baya pembe bir cizgi var
merhaba nacizane önerim şudur: her gün değil deiki güne bir ilşikiye girince spermler daha kaliteli oluyormuş. sonuçta içerde 24-48 saat canlı kalabiliyorlar...benim dün bitti adetim bugün başlıycam çalışmalarahiç boş bırakmak yok bütün günleri doldurun bu ay
Evet ama internetten gir uygulamadan yuklenmiyoDosya yukle kismindan mi yukleniyor? Sanirim yapamiyorum ama tesekkurler insallah hamileyimdir
Pardon ya.ne sormustunuz acaba. Kacirmisim ben orayıHeralde benim sordugum gibi kimse yok sanirim herkez ilk bebek ve ilk heyecan yasayacak insallah istediginiz gibi olur bebislerinizi kucaginiza alirsiniz
Hayirli olsun cnm allah anali babali buyutsunKızlar dün kan baktırmıştım bat ım 14 ekimdi 2 gün gecikmişti adetim beta hcg 330 çıktı bugün de kadın Doğuma gittim kese henüz görünmedi ama keseye benzer bişey gördü sanırsam hamişim ben de
Yukledim sanirim Eki Görüntüle 2056425
bende aynı durumdayım bat 23 bel ve akıntı yarın sabah kan tahlili yaptırıcam bakalım :)
Bes belli burdayim dio annesi allah anali babali buyutsun hayirli evlatlarin olsun insallahYukledim sanirim Eki Görüntüle 2056425
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?