- 24 Ocak 2017
- 215
- 196
- Konu Sahibi Esra_Babies
- #1.681
Çok teşekkürler, çok amin3 yıldır vajinismus...Önce cok gecmiş olsun canım.. Allah bebeğinide tez zamanda nasip etsin inşallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok teşekkürler, çok amin3 yıldır vajinismus...Önce cok gecmiş olsun canım.. Allah bebeğinide tez zamanda nasip etsin inşallah
canım banada doktor neufolic verdi hiç araştırmadan aldım sen duydun mu onu nasıl acabaBasladık foliğede.. Onun markasınada karar vermek ayrı bi olaydı en son folik-1 kullanıorm.
Her türlü biz burdayızzz canımArtık hayırlısı hakkımızda diyelim ozaman bat gecerse yazıcam olursamda yazarım her türlü dert yanarım kızlarrrrr
Hic duymadım canım. Benimki folbioldü.. Meğer en agırymıs baya etkiliymiş ama benim o kadarına ihtiyacım yoktu. Folicide kullanan arkadasım var b12 etkiliymiş ekstra.. Folic-1 sadece b9 yani direk folik asit. En sıradan en düzü herhalde hamile kalan arkadaslarım bunu önerdi bende folic-1le devam ediyorum 2. Ayımda.:canım banada doktor neufolic verdi hiç araştırmadan aldım sen duydun mu onu nasıl acaba
Bende aldım içinde b12 fln da var netten baktım hiç yorum göremedim hakkında Yen'i çıktı heraldeHic duymadım canım. Benimki folbioldü.. Meğer en agırymıs baya etkiliymiş ama benim o kadarına ihtiyacım yoktu. Folicide kullanan arkadasım var b12 etkiliymiş ekstra.. Folic-1 sadece b9 yani direk folik asit. En sıradan en düzü herhalde hamile kalan arkadaslarım bunu önerdi bende folic-1le devam ediyorum 2. Ayımda.:
Hepsi hemen hemen aynı.. Etken madde folik asit sonucta.. Yanına omega b12 vs ekliyorlar sadece. Ah ahh işe yarar inşallahBende aldım içinde b12 fln da var netten baktım hiç yorum göremedim hakkında Yen'i çıktı heralde
Amin cnm inşlah yarın da adet olmassam test yapcam artık çok merak ediyorumHepsi hemen hemen aynı.. Etken madde folik asit sonucta.. Yanına omega b12 vs ekliyorlar sadece. Ah ahh işe yarar inşallah
Grubun adını sürekli kendini dinleyenler olarak değiştirecem
Benimde bat 24 ekim. Hamile değilimdir diyorum. Ama bi taraftanda bel ağrım çok nedense akıntı çok. Acaba mı demeye başladım ister istemez
Canım adet günümden 15 gün önce yumurtam 20.04 mm di o yzden tahminmce 1-2 gün sonra çatladı yani adetimden 13 gün önce çatladı çünkü o gün kasıklarım rahatsız etti beni. Belirtim ilişkiden 1 hafta sonra bel ağrısı ve sırt ağrısı şeklind oldu ama kemiklerim sızlıyodu resmen birde akıntım vardı sürekli ıslaktı. Gebe olduğumuda yumurtlamadan 15 gün sonra öğrendim adetim 1 gün geçmişti akşamında test yaptım.
İns cnm rabbim nasip eder hepimizeBende varım kızlar bende bebek istiyorum Allah nasip ederse Mart ayında kürtaj oldum 3 aylık Bebeğimi kaybettim şimdi inşşallah en kısa zamanda hamile kalırım
Anladım canım çok teşekkürler :) benim daha yumurtlamadan sonraki 9. Günüm daha çok erken dimi test yapmak için? Normalde pazar günü adet olcamCanım adet günümden 15 gün önce yumurtam 20.04 mm di o yzden tahminmce 1-2 gün sonra çatladı yani adetimden 13 gün önce çatladı çünkü o gün kasıklarım rahatsız etti beni. Belirtim ilişkiden 1 hafta sonra bel ağrısı ve sırt ağrısı şeklind oldu ama kemiklerim sızlıyodu resmen birde akıntım vardı sürekli ıslaktı. Gebe olduğumuda yumurtlamadan 15 gün sonra öğrendim adetim 1 gün geçmişti akşamında test yaptım.
Bence yapma canım çıkmayabilir bebişin yerleşmesi 10-12 gün diyolar o yzden birazcık daha sabret bekle inşallah bebişin seninledir dualarımdasınAnladım canım çok teşekkürler :) benim daha yumurtlamadan sonraki 9. Günüm daha çok erken dimi test yapmak için? Normalde pazar günü adet olcam
Yani tahmini ne kadar sürede hamile olup olmadığımızı ogrenebiliriz?ilişkiden 10 gün sonra eğer gebelik varsa kan testinde çıkar mı?Bence yapma canım çıkmayabilir bebişin yerleşmesi 10-12 gün diyolar o yzden birazcık daha sabret bekle inşallah bebişin seninledir dualarımdasın
Bende ona baktım şimdi internetten biraz canım en erken 10 gün sonra yazıyoYani tahmini ne kadar sürede hamile olup olmadığımızı ogrenebiliriz?ilişkiden 10 gün sonra eğer gebelik varsa kan testinde çıkar mı?
Yani tahmini ne kadar sürede hamile olup olmadığımızı ogrenebiliriz?ilişkiden 10 gün sonra eğer gebelik varsa kan testinde çıkar mı?
Teşekkürler canım 10 gün sonra aile hekimine gidip bi baktiriyim o zsnsn.hem folik asit de yazdiririm...Bende ona baktım şimdi internetten biraz canım en erken 10 gün sonra yazıyo