- 30 Ocak 2017
- 1.578
- 2.209
- 39
- Konu Sahibi Esra_Babies
- #1.701
Teşekkürler. Hepimizin hakkından hayırlısı. ...Eğer geç döllenme olmamışsa kanda 10-12 günde belli olur canım. Hadi hayırlısı bakalım.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Teşekkürler. Hepimizin hakkından hayırlısı. ...Eğer geç döllenme olmamışsa kanda 10-12 günde belli olur canım. Hadi hayırlısı bakalım.
Canım benimde laboquick, ben 24-25 günde bir adet oluyorum oyğzden erken yumurtlrım belki diye adet biter bitmez başladım, yani 2 ekimdr başladım sabah akşam yapmaya, 9 ekimde çift çizgiyi yakaladım hatta diğer çizgiden daha koyu oldu. Hatta benimde akıntılarım 10. Günde başlamıştı. Ben 13. Günümde yumurtladım. Sen kaç günde bir adet oluyorsun?
Canım burdan okudupum öyle 10-12 gün sonra hormonlar salgılanıyormuş kanda çıkabilir ama idrarda daha sonra çıkıyormuş öyle okudum yanlış olmasınYani tahmini ne kadar sürede hamile olup olmadığımızı ogrenebiliriz?ilişkiden 10 gün sonra eğer gebelik varsa kan testinde çıkar mı?
2 ay normal yolla hamile kalamadım. Bu ay 3. ayım olacak. hayıt içmeye başladım çok ümitliyim Rabbim hayırlısı ile nasip etsin bana da..
Hayırlı olsun çok mutlu oldum adınıza... acaba belirtileriniz neydiKızlar dün kan baktırmıştım bat ım 14 ekimdi 2 gün gecikmişti adetim beta hcg 330 çıktı bugün de kadın Doğuma gittim kese henüz görünmedi ama keseye benzer bişey gördü sanırsam hamişim ben de
Hayırlı olsun çok mutlu oldum adınıza... acaba belirtileriniz neydiKızlar dün kan baktırmıştım bat ım 14 ekimdi 2 gün gecikmişti adetim beta hcg 330 çıktı bugün de kadın Doğuma gittim kese henüz görünmedi ama keseye benzer bişey gördü sanırsam hamişim ben de
canım bende hayıt ıcıcektım ama sımdı hamılelık dusunuyoruz ya bebek olusumu sırasında hayıt yuzunden düşük olur dıye ıcmıyorum ben ama bıtkı ya bide iltihap söküyor adet söküyor bazı bitkiler hayıtta oyle yaparsa diye korkup içmiyorum :s
Kızlar dün kan baktırmıştım bat ım 14 ekimdi 2 gün gecikmişti adetim beta hcg 330 çıktı bugün de kadın Doğuma gittim kese henüz görünmedi ama keseye benzer bişey gördü sanırsam hamişim ben de
Birde hayıtı bana aktar verdi bi macun ile beraber tüketiyorum. Kullanıp gebe kalmayan yok dedi ama artık Allah kerim. Rabbim isterse olur.canım bende hayıt ıcıcektım ama sımdı hamılelık dusunuyoruz ya bebek olusumu sırasında hayıt yuzunden düşük olur dıye ıcmıyorum ben ama bıtkı ya bide iltihap söküyor adet söküyor bazı bitkiler hayıtta oyle yaparsa diye korkup içmiyorum :s
Bn regli oldum sen olmazsın inşallahİnşallah bu ay bizimde yüzümüz guler
Canım benim adetim bu ay sasmisti zaten. Bı hafta arayla ikinci kez adet olmuştum 5 gün oluyor biteli yeni bat 3 Kasım bakalım soğan suyuda içiyorum hayirlisiBn regli oldum sen olmazsın inşallah
hayırlı olsun canım gözün aydın darısı bizeKızlar dün kan baktırmıştım bat ım 14 ekimdi 2 gün gecikmişti adetim beta hcg 330 çıktı bugün de kadın Doğuma gittim kese henüz görünmedi ama keseye benzer bişey gördü sanırsam hamişim ben de
Canım sen bugün ve yarını değerlendir aman kaçırma :) sabah daha da koyulaşır gibime geliyo hatta benimde böyle olduEki Görüntüle 2056362 Kızlaaaarrr kaç günlerdir ovulasyon testinden dertliyim okuyanlar görmüştür. Az önce yaptığım test ilk defa böyle çıktı
Ben 3 gün önce tüm yumurtlama belirtilerimi yaşadım ve geçti yani yumurtlama olduğunu düşünüyorum. Şimdi bu 16.günde çıkan çizgi neyin nesi sizce? Nolur bana biri cevap versinnn
Haydi hayırlısı. Rabbim tez zamanda nasip etsin hepimizeAmin cnm inşlah yarın da adet olmassam test yapcam artık çok merak ediyorum
Canim baya koyu cikmis hadi gozun aydinMerhaba hanımlar ben bu ay asilama oldum. Asilamadan sonra 10. gün bugün. İğneden sonraki 11. Günü tamamladım.
Dün ve bugün gebelik testi yaptım. Siz ne düşünüyorsunuz
Koyu pozitif olan bugünün üstteki dünün testi
https://i.hizliresim.com/mJ4r82.jpg
Canım sen bugün ve yarını değerlendir aman kaçırma :) sabah daha da koyulaşır gibime geliyo hatta benimde böyle oldu
Canim benim bugun 12. Gun yumurtladan sonra idrarda cok silik hayalet gibi ciktiCanım burdan okudupum öyle 10-12 gün sonra hormonlar salgılanıyormuş kanda çıkabilir ama idrarda daha sonra çıkıyormuş öyle okudum yanlış olmasın