- 31 Temmuz 2014
- 3.786
- 4.273
- 248
- Konu Sahibi Esra_Babies
-
- #1.141
Direk soğan yesek olmazmıIlık iciyorsun tadı yok bence hafif tatlı sadece. Ödemde attırıyor her seye yarar dene bence:)
Doktorum kendisini de ye dedi:) zararını hic duymadımda dedi... Sen benim doktorla aynı kafadasın çiğ yiyin sizDirek soğan yesek olmazmıha suyu ha kendisi dimi :)))
Aynen suyuydu seliydi valla vaktim yok o kadarına eve kendimi zor atıyorumDoktorum kendisini de ye dedi:) zararını hic duymadımda dedi... Sen benim doktorla aynı kafadasın çiğ yiyin siz
Keşke olsa direk soğanı çok severim. ..Direk soğan yesek olmazmıha suyu ha kendisi dimi :)))
Doktorum kendisini de ye dedi:) zararını hic duymadımda dedi... Sen benim doktorla aynı kafadasın çiğ yiyin siz
Kesinlikle hic bir sıkıntı olmuyormuş.. cok var sogan kürü yaparken hamile kalan. Çiğde olur hiç farketmez. Ama kür hali daha etkili.Peki soğan kuru yaptığımız sırada hamile kalırsak bebeğe zararı olmaz mı?
Evet ya cok vakit alıyor ve taze içilmesi gerektiğinden çalışan hanımlar icin cok zor oluyor.. sen ye de nasıl yersen ye şifa niyetine olur canım:)Aynen suyuydu seliydi valla vaktim yok o kadarına eve kendimi zor atıyorumyiyim gitsin yemeğin yanında :)))
Bu başlığa veya başka başlığa yazmıştı biri oda kürü yaparken hamile kalmış.Peki soğan kuru yaptığımız sırada hamile kalırsak bebeğe zararı olmaz mı?
Evet ya cok vakit alıyor ve taze içilmesi gerektiğinden çalışan hanımlar icin cok zor oluyor.. sen ye de nasıl yersen ye şifa niyetine olur canım:)
Ben kullandim canim daha önce yumurtan catlayacak anlamina geliyor calismalara başla:)Eki Görüntüle 2053361 Kullanan kızlar yorumlayabilir mi acaba sabahki ovulasyon testim bu şekilde, yumurta çatlamış demekmi oluyor yoksa çatlayacak demek mi oluyor, bu gece mi ilişki olmalı yoksa yarını mı değerlendirelim lütfen yardım
Dün deçalışma oldu bugün yarında olur ozaman inşallah tutar çok teşekkürler canım :)Ben kullandim canim daha önce yumurtan catlayacak anlamina geliyor calismalara başla:)
Insallah canım:)Dün deçalışma oldu bugün yarında olur ozaman inşallah tutar çok teşekkürler canım :)
Ben de calısıyorum.Eve gider gitmez soganı ocaga atıormkesinlikle ben çalışıyorum incir havuç kürü yaptım, ahh çok zorduuuu
Evet hele özellikle taze sogan et niyetine yerim :))))Keşke olsa direk soğanı çok severim. ..
Aynen canım amin inşallah:)))Evet ya cok vakit alıyor ve taze içilmesi gerektiğinden çalışan hanımlar icin cok zor oluyor.. sen ye de nasıl yersen ye şifa niyetine olur canım:)
Ben de calısıyorum.Eve gider gitmez soganı ocaga atıormhayat insana neler yaptırıyor
Kızlar neler yapıyorsunuz bakalim benim bata 6gün kaldi bu ay doktora gittim ama yumurtaliklarin istedigimiz gibi olmamış dedi birdahaki ay ilac tedavisine baslayacakmis o yüzden bu ay hic umudum yok
Benim ilk hamileliğimde tam eylül ayıydı bol bol incir yedim faydalı oldu gercekten kendisini yedim direk. Farkettiyseniz incirin içindeki o beyaz tanecikler sperm şeklinde, merak eden varsa hemen şimdi netten baksın birebir aynısı ve de kurandada bi ayette yazıyordu sanırım :)Ben de calısıyorum.Eve gider gitmez soganı ocaga atıormhayat insana neler yaptırıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?