- 31 Temmuz 2014
- 3.786
- 4.273
- Konu Sahibi Esra_Babies
- #1.161
Aksama değiştiririm canım zaten bi sorgulama yapcam kim ne durumda die haftasonu ilgilenemedimBenim bat i kasim 7 olarak değiştirir misiniz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aksama değiştiririm canım zaten bi sorgulama yapcam kim ne durumda die haftasonu ilgilenemedimBenim bat i kasim 7 olarak değiştirir misiniz
Hemen akşam incire dadanıyorum o zaman hicte sevmem.. hergün bitane kuru incir yiyorum sırf iyi gelecek diyeBenim ilk hamileliğimde tam eylül ayıydı bol bol incir yedim faydalı oldu gercekten kendisini yedim direk. Farkettiyseniz incirin içindeki o beyaz tanecikler sperm şeklinde, merak eden varsa hemen şimdi netten baksın birebir aynısı ve de kurandada bi ayette yazıyordu sanırım :)
Tamamdır teşekkürler ...Aksama değiştiririm canım zaten bi sorgulama yapcam kim ne durumda die haftasonu ilgilenemedim
Bilmiyorum ki canim ya ben son kisiydim zaten hic bisey öğrenemedim sadece adetin 3. Gunu gel sen dedi bana birde ilac tedavisi dedi o kadaryumurtalar mı büyümemiş?
Hayırlısı yaaa bende hala adet olmadım ama bugün test yaptım negatif cıktı sonuç
Merhaba canım. Öncelikle gecmiş olsun antidepresanı halletmeden hiç girişme derim..zateb kasımdada başlasınız hemen olmuyor.. Folik asitti vitamindi kandaki eksik değerlerdi yumurtlamayı tutturmaktı.. hepsini ancak 3 ayda öğrenir vücudunu hazırlarsın. Doktora git ilacını bıraktıktan sonra detoks sogan kürü vb ile vücudnu kanını temizle.. Zaten zaman alıcak seyler bunlar:) hemen başla yani süreç uzunMerhaba kızlar ben aranıza yeni katıldım. Biz eşimle Ocak ayında çalışmalara başlayalım diye konuşmuştuk. Daha önce hiç hamile kalmadım. 33 yaşındayım, 4 yıllık evliyiz ve artık çok büyük bir bebek özlemi duymaya başladım. Ocak ayı diye konuştuk ama benim biyolojik saatimin 1 dakika bile beklemeye niyeti kalmadı. Eşime Ocak yerine 2 ay öne çekelim, Kasım'da başlayalım demek istiyorum. Ama antidepresan kullanıyordum onu yeni bırakacağım. Vücuttan temizlenmesi zaman alacak sanırım. Yarın psikiyatristimize çocuk kararımızı söyleyip ilaçları bırakmak istediğimi söyleyeceğim. Onun dışında bir çürük dişim var onu yaptırmam lazım ve folik aside henüz başlamadım. Folik aside 3 ay önceden başlamak gerekiyor biliyorsunuz. Ne dersiniz bu eksiklerime rağmen bile bile Kasım ayında deneme yapmak cahillik mi olur? Herkese selamlar.
Canım ben diğer iki cocugumda da önceden folik asit icmedim. Hamile oldugumu öğrendikten sonra doktor verince basliyordum.Şükür ikisi de sağlıklı, sıhhatli tosun gibi oldular...Merhaba kızlar ben aranıza yeni katıldım. Biz eşimle Ocak ayında çalışmalara başlayalım diye konuşmuştuk. Daha önce hiç hamile kalmadım. 33 yaşındayım, 4 yıllık evliyiz ve artık çok büyük bir bebek özlemi duymaya başladım. Ocak ayı diye konuştuk ama benim biyolojik saatimin 1 dakika bile beklemeye niyeti kalmadı. Eşime Ocak yerine 2 ay öne çekelim, Kasım'da başlayalım demek istiyorum. Ama antidepresan kullanıyordum onu yeni bırakacağım. Vücuttan temizlenmesi zaman alacak sanırım. Yarın psikiyatristimize çocuk kararımızı söyleyip ilaçları bırakmak istediğimi söyleyeceğim. Onun dışında bir çürük dişim var onu yaptırmam lazım ve folik aside henüz başlamadım. Folik aside 3 ay önceden başlamak gerekiyor biliyorsunuz. Ne dersiniz bu eksiklerime rağmen bile bile Kasım ayında deneme yapmak cahillik mi olur? Herkese selamlar.
Merhaba canım. Öncelikle gecmiş olsun antidepresanı halletmeden hiç girişme derim..zateb kasımdada başlasınız hemen olmuyor.. Folik asitti vitamindi kandaki eksik değerlerdi yumurtlamayı tutturmaktı.. hepsini ancak 3 ayda öğrenir vücudunu hazırlarsın. Doktora git ilacını bıraktıktan sonra detoks sogan kürü vb ile vücudnu kanını temizle.. Zaten zaman alıcak seyler bunlar:) hemen başla yani süreç uzun
C
Canım ben diğer iki cocugumda da önceden folik asit icmedim. Hamile oldugumu öğrendikten sonra doktor verince basliyordum.Şükür ikisi de sağlıklı, sıhhatli tosun gibi oldular...
Ovulasyon testinde nihayet belirgin çift çizgiyi gördüm kızlar 3 gün sık ilişki önermişti doktor 2 gün ilişki var bugünü de değerlendirirsek inşallah tutar.
Ben de folik asit falan kullanmıyorum öyle olunca daha çok şartlarım kendimi diye düşünüyorum. Eğer hamile kalırsam hemen başlarım artık eskiden annelerimiz folik asit mi kullanıyordu, Allah sağlıklı evlatlar versin hepimize
Tabiki orası öyle ama folik asit icmedim diye ertelememen için söyledim. ..Evet ama planlı hamilelik olunca içmek daha iyi sanki. Sağlıklı, uzun ömürlü olsun inşallah ikisi de
Tam 13. Günde çift çizgiyi yakaladım 24 saat içinde çatlayacakmış. 6-7 gündür yapıyorum artık testin bozuk olduğunu düşünmeye başlamıştım sende de aynısı olursa aman bırakma teste devam et derimAy hadi inşallah canım çok sevindim darısı başıma Benim testim bugün geldi hemen yaptım ikinci çizgi silik çıktı bakalım heyecanla bekliyorum ama bugüni de değerlendiricez ne olur ne olmaz dimi
Tam 13. Günde çift çizgiyi yakaladım 24 saat içinde çatlayacakmış. 6-7 gündür yapıyorum artık testin bozuk olduğunu düşünmeye başlamıştım sende de aynısı olursa aman bırakma teste devam et derim
Tam 13. Günde çift çizgiyi yakaladım 24 saat içinde çatlayacakmış. 6-7 gündür yapıyorum artık testin bozuk olduğunu düşünmeye başlamıştım sende de aynısı olursa aman bırakma teste devam et derim
Son adet tarihim 27 eylüldü ben 3 ekimde başladım testi yapmaya, dün biraz koyulaştı bugün diğer çizgiden de daha koyu oldu. Sen bugün ve yarını da değerlendir canım :) Ben aynı saatlerde test yapmadım sadece suya dikkat ettim okadarSon adet tarihin neydi canım ben en son 24 adet gördüm bir hafta çalışma yaptık:) bıraktık ov. testi hiç kullanmadım biraz meşakkatlı sanki 3 saat su ıçme aynı saatte test yap:)