- 9 Temmuz 2017
- 655
- 679
- 33
- Konu Sahibi Esra_Babies
-
- #1.001
Çok teşekkür ederim inşallah bu ay olmazsa kasım da dr başkadır deyip gidicem
Eşinde gitsin mutlaka, birlikte gidin derim ben. Çünkü hiç belli olmuyor. Benim eşim de çocuk yapmaya karar verdikten sonra gdip muayene oldu, varikosel başlangıcı çıktı. Ama çok şükür başlangıç seviyesinde ve çocuk olmasına engel durum bulunmuyormuş.
Siz de bir problem olursa en azından erkenden önlemini almış olursunuz, nacizane tavsiyem[/QUOTE
Bende 3 yil sen qene yeni sayilirsin cnm okadar takma kafanaaSen kaç yıllık evlisin
Amin insallahBeklicem artık Rabbim herkese gönlunden geçeni nasip etsin inşallah
Bazen diyorum ki kk’ya girmeyeyim okumayayım. Unutayım gitsin stres de gider düşünmezsem diyorum. Ama nerdeeeee. : )Miilet bir gün yatıyor anacım hamile biz hele günlere çarpıp bölüyoruz bana dr tanıdığım dediki bat hesaplama sal bi kaç ay ama nerdeeeee
Bn takmıyorum o kdr ya hatta korunmalıyım diyorum bir yandan halaBende 3 yil sen qene yeni sayilirsin cnm okadar takma kafanaa
Kesinlikle öyle çevrenin gitmesi lazımAslında rahat olmamız gerekiyor ya çevre bizi rahatsız ediyor değilmi bnce onları mı dr götürsek
Aynı benNe kadar da uyuyamayan anne adayı varmış yahubebek olacak mı diye düşünerek ilişkiye girmekten karı-koca olduğumuzu unutuyoruz bazen ya ne garip birşeymiş. Ben evlenmeden önce hep, korunmayı bıraktığım anda zart diye hamile kalıcam sanırdım ama nerdeeee
Bazen diyorum ki kk’ya girmeyeyim okumayayım. Unutayım gitsin stres de gider düşünmezsem diyorum. Ama nerdeeeee. : )
Ahhaha aynen canım ya alışkanlık oldu bende de. Ben yeni sayılırım bide. Sadece hamilelik konularına bakıyorum henüz. : )Bn takmıyorum o kdr ya hatta korunmalıyım diyorum bir yandan hala
Bir yanım istiyor bir yanımda nebilim :)
Kesinlikle öyle çevrenin gitmesi lazım
Aynı ben
Ayy banlandigim zaman bile gizli sekmeden girdim kk bildiğin alışkanlık
Sen birde bdv ye gir bak çıkabiliyor musunAhhaha aynen canım ya alışkanlık oldu bende de. Ben yeni sayılırım bide. Sadece hamilelik konularına bakıyorum henüz. : )
Bnm bu ay o sorunum yok şuan hastayım ve rahatım artık onumuzdeki batlaraBenim bata 3 gün kaldı kızlar. Her gün gün sayıyorum tarihe bakıyorum psikopat gibi oldum. Bide kafaya takmıcakmışız peh. Nasılda takmıyorum ama
Bdv ne canım söyle de ona da bakayımSen birde bdv ye gir bak çıkabiliyor musun
Bnm bu ay o sorunum yok şuan hastayım ve rahatım artık onumuzdeki batlara
Bdv ne canım söyle de ona da bakayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?