- Konu Sahibi Esra_Babies
- #1.041
Peki haber veririm :)Bizede haber ver bir test yap da
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Peki haber veririm :)Bizede haber ver bir test yap da
haklısın canımGit bi tıp merkezine kan testi yap bnce böyle hayal kurunca vücutta etkileniyor ya psikolojik olarak bn fal baktırdım falcı dediki temmuzda hamilesin ben kendimi kaptırmışım hiç bat hayatım boyunca şaşmazken 1 hafta geç oldum resmen,bildiğin 9.ay gibi hissediyrdm yazık kocam çok üzülmüştü ama
İmkanız ilk 5gün zaten yumurtalık adetle atılıyo büyümesi gelişmesi çatlaması galnson adetimden 14 gün geri yaparak aşağa yukarı çıkıyo canım. Adetten hemen sonra gelişen yumurtalığıda dr normal karşılamıyoAynen bir arkadaş da bana söyledi adetten sonraki ilk beş gün çok önemli diye bende duydum bunu
Aynn canımE zaten eskiden de takvim yöntemine göre korunuyormuş Kadınlar canım t
Hadi hayırlısı :)Peki haber veririm :)
İmkanız ilk 5gün zaten yumurtalık adetle atılıyo büyümesi gelişmesi çatlaması galnson adetimden 14 gün geri yaparak aşağa yukarı çıkıyo canım. Adetten hemen sonra gelişen yumurtalığıda dr normal karşılamıyo
Kahverengi akıntım var adet olucam galiba... evde değilim gece gidince yaparım belki ama umudum kalmadı.. sende durum ne canımNaptın canım test yaptın mı ?
Ne gibi sakıncası olabilir kiİmkanız ilk 5gün zaten yumurtalık adetle atılıyo büyümesi gelişmesi çatlaması galnson adetimden 14 gün geri yaparak aşağa yukarı çıkıyo canım. Adetten hemen sonra gelişen yumurtalığıda dr normal karşılamıyo
Var mi bir şey. Test yaptın mi ...Kızlar bugün regl olmam lazım daha olmadım :)inşallah olmam dualarınızı bekliyorum :)
İmkanı yokKızlar bir şey soracağım. Adetin bittiği gün yumurtlama oluyor mu?
Yaa o kadar net yaniiİmkanı yok
Yumurtlama adet tarihinden 14 gün önce gerçekleşir ( ortalama ).Yaa o kadar net yanii
Olabilir biraz araştırdım siz öyle yazınca. Ama genelde çok iyi yikanmazsa sorun olabilir ya da fazla tuketimde sorun yapar. Ama yine de iyice araştırmak lazım tabi.Nane gebelik düşünenler yemesin diye biliyorum, nane maydanoz
Teşekkürler canım derece almak lazım ozaman. İnşallah gerek kalmaz da hamile kalırım bu ay Allah hepimize nasip etsin inşallahAdet gününden itibaren ölçüyorsun ovülasyon olduğunda 0,5 derece yada 1 derece artıyor ateşin ve yeni adet gününe kadar yüksek kalıyor. Eğer hamile olursan aybı derecede devam yoksa tekrar düşüyor. Ama yükselmeden önce ilişki olması lazım bu yöntemle bir sonraki ay ayın kaçında çatlayacağını hesaplayablirsin. Bizim dün birliktelik oldu bugün de ateş yüksekti inşallahntutmuştur. En sağlamı günaşırı ilişki
Kalitesiz yumurta oluyomuş canım doktorlar sitesi var ordan bunun gibi sorular sorulmuş nettenNe gibi sakıncası olabilir ki
Ben test yaptım bugün. Negatif tabiki.Kahverengi akıntım var adet olucam galiba... evde değilim gece gidince yaparım belki ama umudum kalmadı.. sende durum ne canım
Bende adetler öne geliyor.. Periyot sürekli kısalıyor nie bilmem adet tarihi gecmeden test yapmamak lazım ya olsa da cıkmıyormus zaten... hayırlısı artıkmBen test yaptım bugün. Negatif tabiki.
strestresstreststrestesAynen ama bnce bizim kadar eşlerimizde düşünse keşke yani şahsım adına diyorum biliyormusunuz yumurtalıklar stresin toplandığı sevdiği yerden biriymiş
Artik okdar takildimki olsun olsun diye bi bole kndimi rahat biraksam olacak belkide iste elde degilki dusunmemekBn takmıyorum o kdr ya hatta korunmalıyım diyorum bir yandan hala
Bir yanım istiyor bir yanımda nebilim :)
Kesinlikle öyle çevrenin gitmesi lazım
Aynı ben
Ayy banlandigim zaman bile gizli sekmeden girdim kk bildiğin alışkanlık
bende adete 6 gun kala yaptim negatiff olsada cikmazdi dimi arkadaslarBende adetler öne geliyor.. Periyot sürekli kısalıyor nie bilmem adet tarihi gecmeden test yapmamak lazım ya olsa da cıkmıyormus zaten... hayırlısı artıkm