- 27 Haziran 2017
- 1.624
- 1.800
- 133
- Konu Sahibi Esra_Babies
-
- #1.021
Nane limon kaynatıp içine bal ve biraz karabiber ekleyin. Gribe iyi geliyor.Kızlar bata 9 gün var hastalandım grip boğaz ağrısı fenayım ilaç kullanmıyorum bişi varsa diye sizce ne yapayım
Naptın canım test yaptın mı ?İnşallah.. Allah isteyen herkese en hayırlı zamanda nasip etsin.. Ben dayanamıcam galiba bat ı beklemeden idrar testi yapıcam:)
Sağol canım yaptım onlardanNane limon kaynatıp içine bal ve biraz karabiber ekleyin. Gribe iyi geliyor.
24-25 günde bir adet oluyorum, 5 gündür sabah akşam ovulasyon testi yapıyorum bu sabah 6. Günüm hala koyu çizgiyi yakalayamadım. Normalde bugün yumurtlama günüm, Cuma günü dr kontrole gitmiştim alttan ultrasonla baktı bana bile gösterdi yumurtaları haftasonu çatlayacak 3 gün sık ilişki olsun dedi. Bu laboquick testlerinden hiç memnun kalmadım ben. Oyüzden kullanan arkadaşlara çok güvenmeyin derim ben adetten sonra iki günde bir ilişkiye girin en mantıklısı bu.
Kızlar bata 9 gün var hastalandım grip boğaz ağrısı fenayım ilaç kullanmıyorum bişi varsa diye sizce ne yapayım
Ateşten nasıl anlaşılıyor canım? Kaç olması gerek? Dün akşam ilişki oldu bugün yarın da deneyecez inşallah tuttururuz.Aynen ben de dün gittim yumurtayı gösterdi 1 2 güne çatlar dedi ama ovülasyon testinde koyu çizgi görünmüyor. Sabah ateşimi ölüçtüm 36,7 olmuş. Ateş ölçme yöntemini dene 36,4 lerdeydi hep.
İnşallah bebişin şeninledir canım... Var mı belirtin?Kızlar bugün regl olmam lazım daha olmadım :)inşallah olmam dualarınızı bekliyorum :)
Kızlar bugün regl olmam lazım daha olmadım :)inşallah olmam dualarınızı bekliyorum :)
Sürekli uykum geliyor gözlerim açılmıyor bacaklarım üç gündür felaket sızlıyorİnşallah bebişin şeninledir canım... Var mı belirtin?
Uyukluyorum sürekli bacaklarım ağrıyorEvet canım belirtin var mi
Benim bir arkadaşım da adetin 5. Günü hamile kalmış anlamadım bnde ama olabiliyormuş en iyisi dr gidin bnce yumurta tkb yaptırmak kızlar ateş falan işe yaramaZ ateş ovülasyon günü yüksek olur önemli olanda zaten ovülasyondan önce ilişkiye girmek
Git bi tıp merkezine kan testi yap bnce böyle hayal kurunca vücutta etkileniyor ya psikolojik olarak bn fal baktırdım falcı dediki temmuzda hamilesin ben kendimi kaptırmışım hiç bat hayatım boyunca şaşmazken 1 hafta geç oldum resmen,bildiğin 9.ay gibi hissediyrdm yazık kocam çok üzülmüştü amaUyukluyorum sürekli bacaklarım ağrıyor
E zaten eskiden de takvim yöntemine göre korunuyormuş Kadınlar canım tAynen bir arkadaş da bana söyledi adetten sonraki ilk beş gün çok önemli diye bende duydum bunu
Ateşten nasıl anlaşılıyor canım? Kaç olması gerek? Dün akşam ilişki oldu bugün yarın da deneyecez inşallah tuttururuz.
Kizlar benim de bat gunum dundu gelen giden yok gecen hafta yerlesme kanamasina benzeer bi kahverengi akintim olmustu yarin da olmazsam kan vericmEvet canım belirtin var mi
Nane limon kaynatıp içine bal ve biraz karabiber ekleyin. Gribe iyi geliyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?