- 19 Ağustos 2017
- 1.403
- 2.195
- 53
- Konu Sahibi Esra_Babies
-
Canım adet bittikten sonra kullanmaya başla yumurtlama başlamasına yakın LH hormonu yükseliyor ozamanda belirgin çift çizgi çıkıyor akıntın da varsa o günleri değerlendireceksin. Sabah 11 akşam 11 olarak uygulamak en iyisi. Ama testi yapmadan 3-4 saat önce sıvı alımını kesmelisinBenim bat 2 ekimdi, yani şu an 6. günümdeyim. Ovulasyon testim henüz gelmedi sipariş verdim geç kalmaz inşallah :-( Ne zaman kullanmaya başlıyorduk ki adet biter bitmez mi? Ben ilk kez kullanıcam o kadar çok şey okudum ki kafam karıştı
Canım adetin bittikten sonra sabah 11 akşam 11 de kullanmaya başla ama test yapmadan 3-4 saat önce sıvı alımını durdur. Eğer iki çizgi de koyuysa yumurtlama başlıyor demektir ve hemen çalışmalara başlayın :) bu arada sabah ilk idrarınla yapmaBenim sipariste şimdi geldi bende ilk kez kullancam nsl kullanılıyor
Bu arada sabah ilk idrarınla yapma canımBenim bat 2 ekimdi, yani şu an 6. günümdeyim. Ovulasyon testim henüz gelmedi sipariş verdim geç kalmaz inşallah :-( Ne zaman kullanmaya başlıyorduk ki adet biter bitmez mi? Ben ilk kez kullanıcam o kadar çok şey okudum ki kafam karıştı
Günde iki defa mi yapicamCanım adetin bittikten sonra sabah 11 akşam 11 de kullanmaya başla ama test yapmadan 3-4 saat önce sıvı alımını durdur. Eğer iki çizgi de koyuysa yumurtlama başlıyor demektir ve hemen çalışmalara başlayın :) bu arada sabah ilk idrarınla yapma
Ben
Ben de bu ay deneyeceğim ınş. Üçüncü olacas nasipse ama ilkinden daha çok heyecanlıyım inanın
Canım bu dediğin bendede oldu bu ay yaa bende anlamadım :)Benim vucut iyice tozuttu kizlar. Yumurtlama akintisi pazar aksami az miktarda varfi hani su uzayan seffaf sakiz gibi. E tamam o gecti derken sari renkli bi akinti basladi bu sabahta bildigin yumurtlama akintisi geldi hemde pazar gununden daha çoktu. Ben tavuk mu oluyorum acaba
Canım bu dediğin bendede oldu bu ay yaa bende anlamadım :)
Bnmde 12 ekim cnm beklemekten başka çaremiz yokMrb bende geldim arkadaşlar bat 12 ekim benimde goguslerim çok ağrıyor alt karnım sirtim agiriyor birde acaip iştahım açıldı bu ay uykum da var sürekli birde akintim acaba hamile olabilir miyim
Cok erken yapmışsın canım döllenme yeni oluşmuştur muhtemelen varsa eğer daha cıkmaz :)Kızlar adetime 8 gün var gebelik testi yaptım negatif yine
Ablanla adet döngüleriniz farklı olabilir mesela benim 24 gunde bir felan. Ama başkasının 30 gunde bir olabiliyorAblamın cikmisti
Hayırlısı olsun canım yaa insallah gelir bebisler bu ay sen çalışmalara devam et bakalım :)Ben test yaptım kopkoyu cikti dun :) gece yaptim gene koyu az once yaptim gene koyu. Catlamak istemeyen bi yumurta galiba :)
Koyu çizgiden 24-36 saat sonra çatlıyor o yüzden koyu çıkması normal :)Hayırlısı olsun canım yaa insallah gelir bebisler bu ay sen çalışmalara devam et bakalım :)
Hayırlısı olsun canım yaa insallah gelir bebisler bu ay sen çalışmalara devam et bakalım :)
Geçen ay bende kullanıyodum ovulasyon testide bendede iki gün koyu çıkmıştı canim yumurta çatlamamış demek oluyor sanırım ama eli kulagindadir:))Yumurta çatlamadan oylece içind e duruyor galiba iki gündür. Insallah hepimiz için hayırlısı olur kuzum :)
Hayırlısı olsun ınş. vakti zamanı vardır illaki...gecen ay denedim olmadı bu ay bakalımmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?