- 17 Aralık 2016
- 4.522
- 4.185
- 63
- Konu Sahibi Esra_Babies
-
Adetim bes gun gecti
Canım olabiliyor benim kimyasal gebelikte 15 gün geçti ben tamm atlattım derken bir den kanamam başlayınca doktora gittim doktor dedi kimyasal gebelik diyince çok uzulmustum 15 gün boyunca hayaller ve gerçekler oldu resmen
Benimde hikayem 5 gun sonra başlıyor :)))) bat kaçtı senin.Vall
valla akıntı falan hikâye imiş şu an anladım. Benim de aşırı akintim oldu noluyor falan derken bugün hasta oldum.ha bir de aşırı iştah artışı da vardı demekki hapsi hikâye. ..
Analdim canim peki kan testini tekrarlamama gerek varmi
: ) amin canım inşallahBizim ilk bebişler doğacagı zaman Haziran anneleri diye bi grup vardı burda, ordan bi arkadaşım vardı. Gecende baktım baska sayfaya yazmış hamileyim diye yani ikinci bebişe. İnşallah bizlerede kısmet olur onu yazmıştım biraz karısık olmuş sanırım :)
Öyle hikaye olduğu zamanlar çok tabi canım. Bizdeki umutlanma belirtileri.Vall
valla akıntı falan hikâye imiş şu an anladım. Benim de aşırı akintim oldu noluyor falan derken bugün hasta oldum.ha bir de aşırı iştah artışı da vardı demekki hapsi hikâye. ..
6 ekim idi 7 sinde oldu şimdi. Zaten ben adet bitiminden sonra düşünüyorum Allah izin verirse kasımda. ..Benimde hikayem 5 gun sonra başlıyor :)))) bat kaçtı senin.
Ya ınş hamilelik belirtisidir. Kimseyi üzmek istenenem umutlanip sonrasında regl olmak sanki daha bir üzüyor. ..Öyle hikaye olduğu zamanlar çok tabi canım. Bizdeki umutlanma belirtileri.
Bat’i 7 ekime kadar arkadaşlardan ses yokmu naptınız merak ediyoruz güzel haberler verin inşallah
Benim bat 2 ekimdi, yani şu an 6. günümdeyim. Ovulasyon testim henüz gelmedi sipariş verdim geç kalmaz inşallah :-( Ne zaman kullanmaya başlıyorduk ki adet biter bitmez mi? Ben ilk kez kullanıcam o kadar çok şey okudum ki kafam karıştı
Benim bat 2 ekimdi, yani şu an 6. günümdeyim. Ovulasyon testim henüz gelmedi sipariş verdim geç kalmaz inşallah :-( Ne zaman kullanmaya başlıyorduk ki adet biter bitmez mi? Ben ilk kez kullanıcam o kadar çok şey okudum ki kafam karıştı
8 gün çok erken olmuşKızlar adetime 8 gün var gebelik testi yaptım negatif yine
Ovulasyon testi ne işe yarıyor hala anlamadım ben
Ablamın cikmisti8 gün çok erken olmuş
Bende bu ay ilk defa deniyecem.insallah bebisimiz olur benimde adetim bugun sonKızlarrrrr bende bu ay denıcem adetim bugun bitiyorrr birsonraki aya kadar nasıl beklicem hiç bilmiyorummmm :S hep hayaller hep rüyalar artık gerçek olsun :S
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?