- 9 Kasım 2014
- 338
- 212
- 103
- Konu Sahibi Esra_Babies
-
Canım sonucun çıktı mı? Çok merak ettimKizlar gunaydin hayirli cumalar. bugun tekrar kan tahlili verdim degerlerim 2 katina cikmis mi diye.insallah cikmistir.11.45 te cikcak sonuclar bana dua edin nolur
Yaptim meraktan cikmadi zaten hasta olmama 7 gun var ztn olsada cikmaz dimiYapma cnm dayan 15 güne kadar benim 14 güne kadar pozitifti 15 gün negatif oldu iğnenin etkisi anca gecti
Yaptim meraktan cikmadi zaten hasta olmama 7 gun var ztn olsada cikmaz dimi
Yok cnm normal acaba cikmamasi normalmiErken gebelik testinden mi yaptın
Yok cnm yaptirmadmspermiyogram dışında başka test yaptrdnızmı cnm ? bzmde tüp bebek denerken sebepsiz diye başladık. ikimizinde sorunu yoktu. ama embrıyo gelişimi sırasındaki bozulmalar sperm kaynaklı sorun olabilecegnı gösterdi ve sperme dair daha detaylı analizler yaptrdık dna hasar analiz, canlılık testı fln. bizim canlılık düşük cıktı bunlar spermıyogramda belli olan seyler değil. bizde tüp bebekten snra öğrendık. illa bir sebep var aslında olmamasında ama bulabılmek önemlı.
Yok cnm normal acaba cikmamasi normalmi
Kana cesaret edemiyorum iste bikacgun daha gecsinde sonra tekrar yaparim olmasa 1 hafta oncesi erken cunku ama cikanlarda var qalibaCanım erken gebelik testi al yada kan tahlili yaptir
Kana cesaret edemiyorum iste bikacgun daha gecsinde sonra tekrar yaparim olmasa 1 hafta oncesi erken cunku ama cikanlarda var qaliba
Yok cnm normal acaba cikmamasi normalmi
Normalde çıkmaz erken gebelik testi yapman lazım[/QUOT
Evet ama nebleyim korkyorum olmadigini duymaktann braz dha bekleyeyim en iysi okdar istiyorumki olmadigini bilmek istemiyorumCanım böyle beklemektense sen kan tahlili ile yaptır kendini yıpratıyorsun bu şekilde
Canım bende iki gün önce adet oldum eşime dedim kendimi hamile gibi hissediyorum ve narkoz alicam bu şekilde operasyon geçirmek istemiyorum gittim acile hemen yaptılar negatiftir. Ve ertesi gün adet oldum kendimi çok sıktım iki gün bindi haslatandim artık bu ay bakalım nolcak
Ay cnm benm ya iste biz bukadar istiyoruzya cok stres yapiyoruz yapmamamiz lazim coquda o etkiliyor aslinda ama insanin elinde deilki her goren soruyor ediyor ole bunaldim artik ya
Aslında soran insanlar bence bilerek sizleri üzmek icin soruyorlar gibi geliyor bana. Çünkü insanlar aslında bilir doğum ve ölüm kaderdir. Yani Allah ne zaman yazdiysa o zaman hamile kalır kadin ve çocuk doğar. Siz aldirmayin. Sonuçta her şeyin bir zamanı vardır. InşaAllah hepimize Rabbim Hayırlı zamanda nasip eder sağlıklı hayırlı evlatlar. Biz elimizden gelen herseyi yapalim Gerisini Allah'a tevekkül edelim..Aynı sorun bende de var canım gelen giden soruyor hadi artık yapmıyor musunuz diye ve yaşadıkları mı da bilen kişiler sanki şu bir yılda benim yaşadıklarımı bilmeyen sorsa bu kdr agrima gitmez
Orasi oyle tabi insanlar anlamiyo bunu sanki bizim elimizde olan biseymis gibi her goren yokmu yokmuuu rabbim vercekki olsun ama anlamazlar bunu. Saol ins bizimde yuzumuz gulecek birgunnAslında soran insanlar bence bilerek sizleri üzmek icin soruyorlar gibi geliyor bana. Çünkü insanlar aslında bilir doğum ve ölüm kaderdir. Yani Allah ne zaman yazdiysa o zaman hamile kalır kadin ve çocuk doğar. Siz aldirmayin. Sonuçta her şeyin bir zamanı vardır. InşaAllah hepimize Rabbim Hayırlı zamanda nasip eder sağlıklı hayırlı evlatlar. Biz elimizden gelen herseyi yapalim Gerisini Allah'a tevekkül edelim..
Aslında anlıyorlar da işlerine öyle geliyor. InşaAllah bizlere de Rabbim bu müjdeyi yasatsin. Aminnn.Orasi oyle tabi insanlar anlamiyo bunu sanki bizim elimizde olan biseymis gibi her goren yokmu yokmuuu rabbim vercekki olsun ama anlamazlar bunu. Saol ins bizimde yuzumuz gulecek birgunn
Aynen ole ben kurtaj oldum kalp atisi durdu bebeyimin bildikleri halde soruyorlar yokmu bisey yok diyom diyolar niye yap bitane ya fln dalqa qecer diye sirf buyuzden disari ble cikmak istemiyorum artikk(
Aslında soran insanlar bence bilerek sizleri üzmek icin soruyorlar gibi geliyor bana. Çünkü insanlar aslında bilir doğum ve ölüm kaderdir. Yani Allah ne zaman yazdiysa o zaman hamile kalır kadin ve çocuk doğar. Siz aldirmayin. Sonuçta her şeyin bir zamanı vardır. InşaAllah hepimize Rabbim Hayırlı zamanda nasip eder sağlıklı hayırlı evlatlar. Biz elimizden gelen herseyi yapalim Gerisini Allah'a tevekkül edelim..
Basin saolsun cnm allh yardimcin olsun insanlar anlamz bunu dusunmezlerr rabbim tezz zamanda nasip eylesinde brazda olsa acilarin hafifler en azindanKuzum bir sene de iki kayıp verdim ilk önce dedem daha sonra annem bir kere boş gebelik bir kere kimyasal gebelik yaşadım insan ilişkiye girmeyi düşünmüyor bu durumda haliyle haykirasim gelmişti bir zaman ilişki yaşamıyoruz yatak birlikteliğimiz yok diye milletin yüzüne vurasim geliyordu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?