- 31 Temmuz 2014
- 3.786
- 4.273
- Konu Sahibi Esra_Babies
Hayırlı Cumalar Kızlar
İyi haberler alırız inşallah tez zamanda mübarek günde...
İyi haberler alırız inşallah tez zamanda mübarek günde...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
test yapmadın herhlde cnm ? hadi inş iyi haberi alırısn kac aydır deniyorsnzCanim bendede ayni durum var
Yarin adet gunum normalde adetten az once sindirimim calismaya baslardi bu sefer 1 haftadir duzenli calisio sistemim kafam karisik.acayip basim donuyo suan anlamadim.1 hafta oncede yerlesme kanamasi tarzi bisey olmustu.
Kızlar göğüs ağrım varkoltuk altına vuruyor birde bel ağrım var sol bacağıma vuruyor adetime daha 10 gün var birazda hastayım sesim kısılmış hamilelik olabilir mi ilaç içiyorum tylol hot kafam karıştı eşim hastasın iç yapacak bişi yok dedi zararı olur mu varsa yoksa da ateşim çıkıyoriçmeyince
canım inşallah sonucun iki kat artmıştır merak ettimKizlar gunaydin hayirli cumalar. bugun tekrar kan tahlili verdim degerlerim 2 katina cikmis mi diye.insallah cikmistir.11.45 te cikcak sonuclar bana dua edin nolur
Kizlar benide eklermisiniz 6 aydir deniyrz bizde baklm bu ay olck mi bat 26 ekim allah hepimize bu ay bu duyguyu yaşatir inşaAllahİsmi olmayan kaldı mı ?
Yeni Ekim Ayı Listemiz
Little Flowers :Bat 20 ekim
@Yukakita :Bat 12 ekim
M mf.aysegul :2 ekim
S Selay ay : Bat 5 ekim
Arel13 :bat 21 ekim
S sozkan56 :BAT 5 EKİM
@patisserieyumyum :Bat 16 ekim
@gcm19944 :bat kasim 1
@kbrnr1993 :bat 16.eylül
@gulsahali88 :bat 15 ekim
@fairywas :BAT 20 Ekim
@efulim_61 :bat 14 ekim
@Elmira2017 :15 Ekim
@_citygirl_ :bat 15 ekim
@Dmmmttt :BAT 31 Ekim
@Svghzr :15 ekim
Z Zeyzeyerva25 :19 Ekim bat
@Smartanne :bat 22 ekim
@emi01 :bat 24 ekim
@kbrnr1993 : bat ekim 16
@juliet55 :Bat 23 ekim
@fatos_sam :bat 14 ekim
@arkeolog0635 :12 ekim
@acem55 :21 ekim
@aallmmiirraa :Bat 9 ekim
@Nehirr6 :11ekim
@Ahsen2015 : bat 20 ekim
@Dimplesbaby :bat18
Bebis27 :14 ekim
@NARGIZA_DOVLET : bat 23 Ekim
@yelsem :31 ekim
@arzucuk44 :bat 6 Ekim
@Delfin_ : bat 2 Ekim
@Sevvvv :12 ekim
mhnds_ :Bat 11 Ekim
@D-E :Bat 12 ekim
Bebis27 :bat14 Ekim
@seza-_- :Bat : 8 ekim
@arzucuk44 : bat bir sonraki adet tarihin ?
@Defnelfin :Bat 11 ekim
@seza-_- :bat 5 ekim
@Nehirr6 :bat ?
yarına da olmazsa yapsak mı ama yarında mi bekleyelim diyorsun
Cnm sorun yok bı ara eşimin sperm sayısı düşmüştü oda düzelmiş kendiliğinden üç kez klomen kullandım bide aşılama yapıldı negatif sonra bıraktım tedaviyi kendiliginden olur diyeherhangi bir sorun saptandımı sebepsiz mi? tüp fln denedınızmı cnm
Kızlar ablam 5 aylık hamile ilk gebeliği düşük riski var hepiniz dua edermisiniz onun için
Amin canım inşallahHayırlı Cumalar kızlar. Bu Mübarek günün yüzü suyu hürmetine Rabbim dualarımızı kabul etsin, isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah
Olabilir bekleyelim ozamanyarın da beklesek mi acaba kesin sonuç alır mıyız bilemiyorum ki
spermiyogram dışında başka test yaptrdnızmı cnm ? bzmde tüp bebek denerken sebepsiz diye başladık. ikimizinde sorunu yoktu. ama embrıyo gelişimi sırasındaki bozulmalar sperm kaynaklı sorun olabilecegnı gösterdi ve sperme dair daha detaylı analizler yaptrdık dna hasar analiz, canlılık testı fln. bizim canlılık düşük cıktı bunlar spermıyogramda belli olan seyler değil. bizde tüp bebekten snra öğrendık. illa bir sebep var aslında olmamasında ama bulabılmek önemlı.Cnm sorun yok bı ara eşimin sperm sayısı düşmüştü oda düzelmiş kendiliğinden üç kez klomen kullandım bide aşılama yapıldı negatif sonra bıraktım tedaviyi kendiliginden olur diye
Merhaba hayirli cumalar bat dündü ama bekliyorumm regl olmamayı:)Merhaba hanımlar.. Hayırlı cumalar.. Nasıl gidiyor bat beklemece:)