- 7 Aralık 2016
- 7.974
- 26.227
- Konu Sahibi Esra_Babies
Aaminn ins hepimizeeAslında anlıyorlar da işlerine öyle geliyor. InşaAllah bizlere de Rabbim bu müjdeyi yasatsin. Aminnn.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aaminn ins hepimizeeAslında anlıyorlar da işlerine öyle geliyor. InşaAllah bizlere de Rabbim bu müjdeyi yasatsin. Aminnn.
Basin saolsun cnm allh yardimcin olsun insanlar anlamz bunu dusunmezlerr rabbim tezz zamanda nasip eylesinde brazda olsa acilarin hafifler en azindan
Basın saolsun canım. Inşallah Rabbim hayırlı zamanda guzel evlat eder uzuntulerini hafifletir.Kuzum bir sene de iki kayıp verdim ilk önce dedem daha sonra annem bir kere boş gebelik bir kere kimyasal gebelik yaşadım insan ilişkiye girmeyi düşünmüyor bu durumda haliyle haykirasim gelmişti bir zaman ilişki yaşamıyoruz yatak birlikteliğimiz yok diye milletin yüzüne vurasim geliyordu
Basın saolsun canım. Inşallah Rabbim hayırlı zamanda guzel evlat eder uzuntulerini hafifletir.
Bencede soleme bole karnin sisince 5 aylik fln ozaman sole bende ole yapacaqim emin ol o soranlarin gelsi olmasini istemediqinden soruyordur bu durumdan mutlu oluyorlardir ozellikle akrabalar vala bu zamanda akraba diye biseyde yok hepsi bosZor canım tabi ki KV alttan alttan şunun torunu olmuş bunun suyu olmuş mevlüt yapıyorlar ne diyorsun sen ya dedim bir gün annemi kaybettim ben anı bir şekilde neyin kafası bu şimdi dedim ben bebek düşünmüyorum 2 sene boyunca diyip herkesin ağzını kapattım soran olunca da düşünmüyorum diyorum eğer hamile kalsam da söylemeyeceğim
Bencede soleme bole karnin sisince 5 aylik fln ozaman sole bende ole yapacaqim emin ol o soranlarin gelsi olmasini istemediqinden soruyordur bu durumdan mutlu oluyorlardir ozellikle akrabalar vala bu zamanda akraba diye biseyde yok hepsi bos
Benim durumumu bildigi halde herdefasinda yokmu bisey hastaneye gidiyonmu falann yok demekten sikildim. yanii sen kac yasindasin cnmYok canım KV öyle biri değil bence torun istiyor farkındayım ama benm ne durumda oldugumu bildigi halde bu şekilde konuşması çok canımı sıktı yok söylemeyi düşünmüyorum hani hamile kalırsam eğer doğum tarihini feln söylemeyeceğim annemin yakın arkadaşını çağırırım yanımda kalır en olmadı eşim kalsın yanımda ama hiç çekemem eşim de farkında Allah'tan
Olma olma olma:))) mutlu haber olsunnnnMerhaba hayirli cumalar bat dündü ama bekliyorumm regl olmamayı:)
Canım başın sağolsun. İnşallah hayırlısıyla mutlu haberi alırsın da Yüzün güler tatlım.Kuzum bir sene de iki kayıp verdim ilk önce dedem daha sonra annem bir kere boş gebelik bir kere kimyasal gebelik yaşadım insan ilişkiye girmeyi düşünmüyor bu durumda haliyle haykirasim gelmişti bir zaman ilişki yaşamıyoruz yatak birlikteliğimiz yok diye milletin yüzüne vurasim geliyordu
Benim durumumu bildigi halde herdefasinda yokmu bisey hastaneye gidiyonmu falann yok demekten sikildim. yanii sen kac yasindasin cnm
Canım başın sağolsun. İnşallah hayırlısıyla mutlu haberi alırsın da Yüzün güler tatlım.
sizin bat ne zaman
Ben de bu ay deneyeceğim ınş. Üçüncü olacas nasipse ama ilkinden daha çok heyecanlıyım inanınKızlarrrrr bende bu ay denıcem adetim bugun bitiyorrr birsonraki aya kadar nasıl beklicem hiç bilmiyorummmm :S hep hayaller hep rüyalar artık gerçek olsun :S