- 31 Temmuz 2014
- 3.786
- 4.273
-
- Konu Sahibi Esra_Babies
Normal doktora muayene oluyorsun yumurtalama gunune yakın git. Ultrasonda yumurtana bakıyor şuan gün yumurtlama olcak diyor. O gun için önce iğne yazıyor. Bide ilişki gunleri ve saatleri veriyor. O gunler calışmalar yaptıktan sonra progestana başlıyorsun ve adet gununu bekliyorsun. Ücret olarakta, doktor muayene ücreti artı 100lira gibi iğne ücretiydi o zamanlar 3 sene önce. Bide ilaçlar işte. Pek pahallı bi tedavi yöntemi değil açıkcası. Yalnız 1 yılın dolmadan yapmıyor genelde doktorlar. Sorarsa 1 yıla yakındır olmuyorum dersin. Benim bu ayda olmazsa kasımda düşünüyorum bu yöntemi.Nasıl bi işlem kolay mı biraz anlatabilir misiniz benim de kafama yattı ücretleri nasıl
Benimde 9 ay oldu canım =(Merhaba bayanlar. 9 ay oldu ben de bebek istiyorum
Allah ikimize de tez zamanda nasip etsin beklemek çok zorBenimde 9 ay oldu canım =(
Bende içiyorum hayit ama sanki etki etmiyor gibi gideceğim dr.a...Adet görüyor muydu arkadaşınız tüp bebekle mi olmuşHiç mi yumurtanız büyümüyor benim tanıdığım biri de erken Menepozadaydı Hayıt tohumu içtikten 2 ay sonra hamile kaldı şimdi nur topu gibi oğlu var
Zaten pcosum olduğu için istersem doktor başlar çünkü bir an önce hamile kalmak dedi hakkımızda hayırlısıNormal doktora muayene oluyorsun yumurtalama gunune yakın git. Ultrasonda yumurtana bakıyor şuan gün yumurtlama olcak diyor. O gun için önce iğne yazıyor. Bide ilişki gunleri ve saatleri veriyor. O gunler calışmalar yaptıktan sonra progestana başlıyorsun ve adet gununu bekliyorsun. Ücret olarakta, doktor muayene ücreti artı 100lira gibi iğne ücretiydi o zamanlar 3 sene önce. Bide ilaçlar işte. Pek pahallı bi tedavi yöntemi değil açıkcası. Yalnız 1 yılın dolmadan yapmıyor genelde doktorlar. Sorarsa 1 yıla yakındır olmuyorum dersin. Benim bu ayda olmazsa kasımda düşünüyorum bu yöntemi.
amin canım tüm isteyenlere ama diyorum zamanı var ben Allahıma bıraktım o ne zaman verirse artık kafana takmayınca daha guzel oluyor yoksa beklemek zor canım dediğin gibi en kısa zamanda inşallahAllah ikimize de tez zamanda nasip etsin beklemek çok zor
yeni listemiz var mı acaba ?Haydi Bismillah...
Inşallah canım haklısın kafaya takmamak en doğrusuamin canım tüm isteyenlere ama diyorum zamanı var ben Allahıma bıraktım o ne zaman verirse artık kafana takmayınca daha guzel oluyor yoksa beklemek zor canım dediğin gibi en kısa zamanda inşallah
yeni listemiz var mı acaba ?
Merhaba kızlar bende geldm 2 . Çocuk için kısmetse hem tecrübelerimi aktarmak hemde eğlenceli vakit geçirmek için liste yaparsanız bende katılmak isterim bat 2 ekim bakalım hayırlısı Rabbim isteyen herkese tattırsın bu duyguyu
Liste yapılacaksa bat 15ekim