- 4 Ocak 2011
- 1.341
- 1.057
- Konu Sahibi Esra_Babies
merhaba arkadaşlar bende varım nisandan beri korunmuyoruz ama olmadı maalesef. bu süreç beni çok yıprattı inşallah bu ay bende güzel haberler verirm batım 15 ekim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yumurtlama döneminde mi? daha mı etkili sabah ilişki ?
Kızlar bugün benim yumurtlama günümdü ama her ay olan kasık ağrısı, akıntı hiç birşey yok. Dün gecede bir rüya gördüm annemde hamile olmadığıma yordu rüyayı. Moralim çok kötü anlayacağınız en iyisi uzun bir süre düşünmemek.
Beni de ekle BAT 31 EkimKızlar EKİM AYI BAT gunlerinizi söyleyebilirmisiniz
Yeni ayın listesini yapalım
Bu yazıyı cevapla diyerek dönebilirmisiniz
Sayfada aktif olmayanlar olduğu için herkezi yazmaya kalktım onlarca sayı çıktı yapamadım yaz yaz bitmiyor.
En iyisi aktif olanlarda liste yapmak sanırım :)
Benimki 16 ekim cnm yaz en basa)Kızlar EKİM AYI BAT gunlerinizi söyleyebilirmisiniz
Sayfada aktif olmayanlar olduğu için herkezi yazmaya kalktım onlarca sayı çıktı yapamadım yaz yaz bitmiyor.
Esra pardon 15 ekim olucakti:)Benimki 16 ekim cnm yaz en basa)
Benimki 16 ekim cnm yaz en basa)
15 ekim cnm kafa gitti yanlış yerlere yazmisim hepKızlar EKİM AYI BAT gunlerinizi söyleyebilirmisiniz
Bende aldım bu ay preseed ile deneyeceğim inşallah tutar. Hala zorlanıyorum ilişkiye girerken Daha önce kayganlaştırıcı kullanıyordum bilmiyordum olumsuz etki yarattığınıKızlar bir de ilişki öncesi tükürük, kayganlaştırıcı, bebe yağı kullanmayın spermleri öldürüyormus preeseed jeli öneririm onun sayesinde iki kere hamile kaldım biraz pahalı ama değer
19 Ekim batKızlar EKİM AYI BAT gunlerinizi söyleyebilirmisiniz
22 ekim canim benimKızlar EKİM AYI BAT gunlerinizi söyleyebilirmisiniz
Ilk defa duydum canim.. bu ay duydugum herseyi denemeye karar verdigim icin bunu da deneyecem :) ovulasyon testim bi positive ciksinBenim iki gebeligimde farkinda olmadan hesap yapamadigim ay oldu ve ikiside yumurtlama gunu sabah ac karna tuvalete gitmeden olan iliski idi. Esim tivalete gitmeden oldu yani. Farkinda olmadan yaptik ama etkili olumca okudum ki meger ihtimali epey artriyormus.
Bende aldim bu ay preseed jel bakalim insallah ise yarar:)Kızlar bir de ilişki öncesi tükürük, kayganlaştırıcı, bebe yağı kullanmayın spermleri öldürüyormus preeseed jeli öneririm onun sayesinde iki kere hamile kaldım biraz pahalı ama değer
Ilk defa duydum canim.. bu ay duydugum herseyi denemeye karar verdigim icin bunu da deneyecem :) ovulasyon testim bi positive ciksin
EvT cnm ben kullandmKızlar klomen kullanan var mı