- 27 Kasım 2012
- 800
- 808
- Konu Sahibi Esra_Babies
Teşekkürler, sizde de bir yan etki yaptı mi bende bulantı sınır stres bide sıcak basması oldu bide çoğul gebelik olanlar varmış sizde durum nasilEvT cnm ben kullandm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Teşekkürler, sizde de bir yan etki yaptı mi bende bulantı sınır stres bide sıcak basması oldu bide çoğul gebelik olanlar varmış sizde durum nasilEvT cnm ben kullandm
Inşallah bakalımeczane kapanmadan yetişirsem yarın yapacağım inşallah bu 2.testim olacak bu sefer pozitif çıkar inşallah
Benim ki ekim 16 :)@Lemise :Bat 20 ekim
@Yukakita :Bat 12 ekim
M mf.aysegul :2 ekim
S Selay ay : Bat 5 ekim
Arel13 :bat 21 ekim
S sozkan56 :BAT 5 EKİM
patisserieyumyum :Bat 16 ekim
G gcm19944 :bat kasim 1
K kbrnr1993 :bat 16.eylül
G gulsahali88 :bat 15 ekim
fairywas :BAT 20 Ekim
E efulim_61 :bat 14 ekim
@Elmira2017 :15 Ekim
_citygirl_ :bat 15 ekim
@Dmmmttt :BAT 31 Ekim
S Svghzr :15 ekim
Kızlar gönderim.sırasına göre bu şekilde yazdım ekletmek isteyen varsa daha bu msjı cevaplasın en son tarihsel sıralama yapıcam :)
Bat 23 ekimKızlar EKİM AYI BAT gunlerinizi söyleyebilirmisiniz
Yeni ayın listesini yapalım
Bu yazıyı cevapla diyerek dönebilirmisiniz
Sayfada aktif olmayanlar olduğu için herkezi yazmaya kalktım onlarca sayı çıktı yapamadım yaz yaz bitmiyor.
En iyisi aktif olanlarda liste yapmak sanırım :)
benim bat 14 ekim@Lemise :Bat 20 ekim
Kızlar gönderim.sırasına göre bu şekilde yazdım ekletmek isteyen varsa daha bu msjı cevaplasın en son tarihsel sıralama yapıcam :)
12 ekim@Lemise :Bat 20 ekim
@Lemise :Bat 20 ekim
@Zeyzeyerva25 :19 Ekim bat
@smartanne :bat 22 ekim
@emi01 :bat 24 ekim
@kbrnr1993 : bat ekim 16
@juliet55 :Bat 23 ekim
@fatos_sam :bat 14 ekim
@arkeolog0635 :12 ekim
21 ekim eklermisin@Lemise :Bat 20 ekim
Bat 9 ekim cnm beni de eklermisinbenim bat 14 ekim
11ekimKızlar EKİM AYI BAT gunlerinizi söyleyebilirmisiniz
Yeni ayın listesini yapalım
Bu yazıyı cevapla diyerek dönebilirmisiniz
Sayfada aktif olmayanlar olduğu için herkezi yazmaya kalktım onlarca sayı çıktı yapamadım yaz yaz bitmiyor.
En iyisi aktif olanlarda liste yapmak sanırım :)
yaptım ama negatifInşallah bakalım
Batın geçmesini bekleyelim oyleyse ben sabah yapacaktim ama yapamadimyaptım ama negatif
Bende umut kalmadı moralim sıfır ve işyerinde ateş püskürüyorum inşallah sizin pozitif çıkarBatın geçmesini bekleyelim oyleyse ben sabah yapacaktim ama yapamadim
gebelikte göğüste kahverengi üzerinde kabarcıkların belirginleştiğini duymuştum.peki göğüs ucunda koyulaşma var mı?Arkadaşlar birşey sorucam hamilelik belirtisi olarak göğüslerde ne gibi bir değişiklik oluyor ? Bende birkac gündür gosuslerin koyu kısmında sislik ve kabariklik oluyor nedendir acaba?
Bende dün işten gelirken telefondan bişey bakıyordum öne eğildim arabada sarsınca midem bulandı sonra biyerden tavuk kokusu geldi dışardan içim çok kötü oldu üstüne birde biyerdende balık kokusu geldi yerlere yatıp öğürcektim çok kötü oldum. Eşim hamilemisin yoksa dedi ama imkansız cunku daha bat 12 ekim çok var daha ilişki kaç gun oldu. Ama demekki dedim hamile olsam bunları yaşıcam tekrar. Cunku ilk hamileliğimin 3 ayı perişan geçti isyan ettim resmen mide bulantısından Allah affetsin. Yine bu hamileliğimde böyle bişey yaşarsam mahvolurum gerci hamile olakta bunlar kusur kala...Bende umut kalmadı moralim sıfır ve işyerinde ateş püskürüyorum inşallah sizin pozitif çıkar
Allahım gönlünüze göre versin de dediğiniz gibi bulantılarımız olsun tekBende dün işten gelirken telefondan bişey bakıyordum öne eğildim arabada sarsınca midem bulandı sonra biyerden tavuk kokusu geldi dışardan içim çok kötü oldu üstüne birde biyerdende balık kokusu geldi yerlere yatıp öğürcektim çok kötü oldum. Eşim hamilemisin yoksa dedi ama imkansız cunku daha bat 12 ekim çok var daha ilişki kaç gun oldu. Ama demekki dedim hamile olsam bunları yaşıcam tekrar. Cunku ilk hamileliğimin 3 ayı perişan geçti isyan ettim resmen mide bulantısından Allah affetsin. Yine bu hamileliğimde böyle bişey yaşarsam mahvolurum gerci hamile olakta bunlar kusur kala...