- 31 Temmuz 2014
- 3.786
- 4.273
- 248
- Konu Sahibi Esra_Babies
-
Atarım canım resmini çekince. Sabah denicem şansımı olmadı akssm denicem kısmet tabi bu işler sagol canımAleykumselam canim ikiside ayni renkmi atsana foto. Gecmis olsun dun degerlendirme oldumu? Yarinda dene mutlaka sansa birakma isi belki yasar
Aa öylemi iyimiş ama akıntı ve kasık agrısı catladıgı anlamına gelmiyor muHem o cizgiden 24-36 saat sonra catliyor yarin ve sonraki iki gunude dene
Valla bendede akinti ve agri var dun dra gittim daha catlama olmamisti. Sen denemelere devam et. Kacinci gunun bugun?Aa öylemi iyimiş ama akıntı ve kasık agrısı catladıgı anlamına gelmiyor mu
13.gun canım resmi ekledim. Dün aksam ve bu sabah bu son ikisi canımValla bendede akinti ve agri var dun dra gittim daha catlama olmamisti. Sen denemelere devam et. Kacinci gunun bugun?
İnşallah faydasını goruruz canım, valla bu kadar verip kazayla hamile kalanları kınıyorumkızlar ben de ovülasyon testi aldım, paylaşırım burdan resimlerini de :) pazar günü başlıycam bakalım ayrıca her sabah ateşimi ölçüyorum onu da deneyin
kaplıcanın da yumurtlama öncesinde faydası olduğunu duydum...hatta bir kaç yıl çocuğu olmayanların kaplıca sonrasında hamile kaldıklarını okudum buradaDoktorum bana folic asiti kullan 3 ay dene olmazsa eşinle birlikte gel dedi. Bu ay 4. Ayim bende doktora giderim olmazsa .Kaplicanin ne gibi faydasi var ki
çok haklısınız kayınvalidemin amcası evlenip Çanakkale Savaşına gitmiş bi kaç yıl sonra gelmiş ve sadece 3 gün kalmış evde ve yine savaşa gitmiş... sonraaaaa eşi hamile kalmışİnşallah faydasını goruruz canım, valla bu kadar verip kazayla hamile kalanları kınıyorum
İnşallah faydasını goruruz canım, valla bu kadar verip kazayla hamile kalanları kınıyorum
kaplıcanın da yumurtlama öncesinde faydası olduğunu duydum...hatta bir kaç yıl çocuğu olmayanların kaplıca sonrasında hamile kaldıklarını okudum burada
Eki Görüntüle 2050333
13.gun canım resmi ekledim. Dün aksam ve bu sabah bu son ikisi canım
bu kaplıcalar sıcakla ilgili mi ki, o zaman süt maydanoz buharına oturup hamile kalma olayı da doğru olabilir
kaplıcanın da yumurtlama öncesinde faydası olduğunu duydum...hatta bir kaç yıl çocuğu olmayanların kaplıca sonrasında hamile kaldıklarını okudum burada
Allahım şifanızı versin inşallah 2.bebeğinizi sağlıcakla kucağınıza alırsınız inşallah. eskilerin bildiği var demek ki kaplıcaya gidin diyorlar ya :)Bende hamam diye bi başlık açmıştım orda da yazdım. Sıcak şeyler rahimde genişleme yaptığı için hamileliği kolaylaştırıyormuş bu şekilde hamile kaldığını bildiğim kişiler var :)
Bende termal havuza ve hamama gittim ama onlara girmeden önce hamile kalmışım meğer haberim yokmuş :)
Ama düşükmüş yaptım ikinci için lohusalığımın bitmesini bekliyorum :)
Allahım şifanızı versin inşallah 2.bebeğinizi sağlıcakla kucağınıza alırsınız inşallah. eskilerin bildiği var demek ki kaplıcaya gidin diyorlar ya :)
kesinlikle
Allahım hiç kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah :) denemesi zor bişey değil hiç bişey yapamıyosan evde doldur küveti sıcak suyla bir iki saat yat
kesinlikle
ne zaman gideceksiniz mutlaka cevabı yazın buraya olur muBenim evime yakın hamam hamile kalmak isteyen bi arkadaşımı alıp gidicez sonuçlarını yazarım foruma :) ama bir hafta sonra 40ım çıkıyor ondan kaç gün sonra hasta olurum bilmiyorum. Ondan da bi 15 gün sonra gidicem hamama :)
ne zaman gideceksiniz mutlaka cevabı yazın buraya olur mu
yumurtlamışsın mı demek oluyor ?[/QUO
yumurtlamışsın mı demek oluyor ?
Canim bugun, yarın ve obur gün yanı 3 gün sureyle her gün iliskiye gir, 24-36 saat icinde yumurtlaman olacak hadi insallah bakalim hamile kalma olasılığın cok yüksek :)
merhaba kizlar bnm adetim hep duzensizdir tarlusalle adet goruyorum ve yine 10 gundur gecikme yasiyorum tarlusal ictim kontrol amacli bugun oylesine ovulasyon testi yaptm silik cizgi cikti suan yumurtlama olmasi sacma degilmi yoksa hamilelikmi var kafam karisti 1 hafta once gebelik testide yapmistm negatifti ama ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?