- 9 Kasım 2014
- 338
- 212
- Konu Sahibi Esra_Babies
Merhaba, ovulasyon testinde biri silikse yumurtlama yok demek,yanı iki çizginin de iyi çıkması lazım yumurtlama olması icin, hamilelik testi gibi degil yanı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tamam canim calismalara devam :)Eki Görüntüle 2050333
13.gun canım resmi ekledim. Dün aksam ve bu sabah bu son ikisi canım
Bende hala silikEki Görüntüle 2050333
13.gun canım resmi ekledim. Dün aksam ve bu sabah bu son ikisi canım
Senin kaçıncı günün ?Bende hala silik
14. Gunum 30gunde bir oluyorumSenin kaçıncı günün ?
Yan etki falan yaptı miMerhaba bana da ayni şekilde femmamed verdi doktorum bir aydır içiyorum bakalim inşallah faydasını görürüz
Devam et canım test yapmaya ben 24 saatte bi yaptım ama 8 saatte bir diyor galiba. Evdeysen daha kolay takip edebilirsinBende hala silik
Akşama kaldı yine ve inşallah saat farkıyla kaçırmam :))))Tamam canim calismalara devam :)
İki çizgi çıktığında yumurtlama başlamış oluyormuş. Yumurtlama başlamadan once silik cizgi ve yumurtlama sona erdiğinde silik çizgi cıkıyormuşMerhaba, ovulasyon testinde biri silikse yumurtlama yok demek,yanı iki çizginin de iyi çıkması lazım yumurtlama olması icin, hamilelik testi gibi degil yanı
Gittigidiyordan aldım canım saymadım ama adam bolca ovulasyon ve gebelik testi yollamış iki ay yeter bana kargo dahil 15lira gibi bişeye aldımOvulasyon testi alicam hangi marka almalı
Gittigidiyordan aldım canım saymadım ama adam bolca ovulasyon ve gebelik testi yollamış iki ay yeter bana kargo dahil 15lira gibi bişeye aldım
Arkadaslar benjm yumurtlama günüm geçti ama feci gaz sorunu ve batma yaşıyorum belirti olarak henüz cokc erken ama umut dünyası iste
İyi yada kötü marka varmı yada farketmez miGittigidiyordan aldım canım saymadım ama adam bolca ovulasyon ve gebelik testi yollamış iki ay yeter bana kargo dahil 15lira gibi bişeye aldım
İki çizgi çıktığında yumurtlama başlamış oluyormuş. Yumurtlama başlamadan once silik cizgi ve yumurtlama sona erdiğinde silik çizgi cıkıyormuş
Sabah yaptim silikti bakalim aksama nasil cikacak. Saat farkiyla kacirmazsin insallah merak etme. Bol bebisler :)Devam et canım test yapmaya ben 24 saatte bi yaptım ama 8 saatte bir diyor galiba. Evdeysen daha kolay takip edebilirsin
Laboquik marka ovulasyon testi kullanıyorum ben 26 günde bir adet görüyorum 10. Gunden başladım yumurtlama takibine ama hiç yakalayamadım yumurtlamayı hep silik cıktı