- 25 Ekim 2017
- 6.138
- 8.278
- 198
- 30
- Konu Sahibi Esra_Babies
-
- #2.501
Anladım canım. Allah hayırlısıyla bebeğini kucağına almayı nasip eder inşallahIlk gebeligimde de boyle silik cikmisti daha bata 4 gun var normal bu bunun icin suphem yok da sadece kimyasal falan olmasin tek dusuncem o. 2 3 aydır deniyorum ilki kimyasal oldu sonra bat uzadı gün ayarlayamadım yumurtlama vs o ay olmadı şimdide böyle bakalım hayırlısı
Ben de istiyorum ama olmuyorBende 8-9aydır deniyorum bir düşüğüm oldu bu süreçte düşükten sonra 4.ayım bakalım ne zamn gelecek bebeğim
A
Anladım canım. Allah hayırlısıyla bebeğini kucağına almayı nasip eder inşallah
Ben varım ama her ay düşünüyorumMerhaba kızlar bu ay hamıle kalmayı dusunenler varmı konusalım
Adetıne kac gun var cnm bnm gec yumurtlama oldu ocın devam edıyorum ıns yumurtlamısımdır 23.gunum bata 5 varBen varım ama her ay düşünüyorum
Bat adet günü oluyo dimiAdetıne kac gun var cnm bnm gec yumurtlama oldu ocın devam edıyorum ıns yumurtlamısımdır 23.gunum bata 5 var
Klomen ne oluyo canım ne için kullanılıyoBat adet günü oluyo dimi
Bnm baya var ama bugün yumurtlama günüm iyi değerlendiricem inşsllah bu sefer klomen kullandım
Evet cnm 12sınde en gc olmam kazımBat adet günü oluyo dimi
Bnm baya var ama bugün yumurtlama günüm iyi değerlendiricem inşsllah bu sefer klomen kullandım
Klomen ne oluyo canım ne için kullanılıyo
Hımm peki doktormu yazıyo canım yoksa eczaneden kendinizmi alıyoruz. Ne kadar süre kullanılıyoYumurta geliştirici bi ilaç o büyümesini saglıyor
Doktor kontrolünde kullanılıyor canım içerisinde 10 tane var günde iki taneden 5 gğn kullandım benHımm peki doktormu yazıyo canım yoksa eczaneden kendinizmi alıyoruz. Ne kadar süre kullanılıyo
Anladım canım bende bu ay ovülasyon testi alıcam 5 tane onunla deniycem olmazsa özel doktoruma gidicem bakalım nasıl bi tedavi uygulayacakDoktor kontrolünde kullanılıyor canım içerisinde 10 tane var günde iki taneden 5 gğn kullandım ben
Biz bir senedir istiyoruz canım. Daha öncesinde doktora gtmiştim genel testleri yaptırmak için. Çok yeniydi o zmn. Bir yıla kdr normal dendi. 1 yıl olunca doktora gttim. Klomen ve çatlatma iğnesi deneyelim ilk olarak dedi. Doktora gtmeden önce ovülasyon testi denedim bir kaç ay doktorda önermişti hatta. Çift çizgi olan günleri ve sonrasını değerlendirdik ama olmadıAnladım canım bende bu ay ovülasyon testi alıcam 5 tane onunla deniycem olmazsa özel doktoruma gidicem bakalım nasıl bi tedavi uygulayacak
Anladım canım. Bende bat bitince direk gideyim o zaman. Zaten ben yumurtlama haftamda öncesinde ve sonrasında sürekli ilişkiye girdim. Ovülasyona gerek yok o zaman. Direk gidip tedaviye başlayım. Yaşım daha fazla geçmeden olacaksa olsun biran önceBiz bir senedir istiyoruz canım. Daha öncesinde doktora gtmiştim genel testleri yaptırmak için. Çok yeniydi o zmn. Bir yıla kdr normal dendi. 1 yıl olunca doktora gttim. Klomen ve çatlatma iğnesi deneyelim ilk olarak dedi. Doktora gtmeden önce ovülasyon testi denedim bir kaç ay doktorda önermişti hatta. Çift çizgi olan günleri ve sonrasını değerlendirdik ama olmadı
Doktora tedavi için gitmiştik sorun bulamayınca verdi sanırımKlomen ne oluyo canım ne için kullanılıyo
Faydasını gördün müDoktor kontrolünde kullanılıyor canım içerisinde 10 tane var günde iki taneden 5 gğn kullandım ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?