- 11 Ekim 2017
- 12.316
- 11.879
- 298
- 34
- Konu Sahibi Esra_Babies
-
- #2.441
Bugune kdr yoktu cnm sanırım oyle umarım gıtmıstırAde
Adet kisti ise korkma o gebeliğe engel değil. Bendede varmış yumurtalıklarda doktor her kadında olan bişey tehlikesi yok gebeliğede engel değil dedi. Zaten adet olunca kayboluyo bi sonraki adete kadar tekrar oluşuyo tekrar kanamayla patlıyo kayboluyo.
İdrarde belli olmuyormuş çünkü daha 15 günlük oluyor :)) ben folikasit kulladımİdrarda ve kanda
Kanda ve idrarda adet tarihi birkaç gün geçince gebelik olup olmadığı belli oluyor
Yok ya doktor yazmasa da olur benim doktorum istediğini al hepsi aynı demiştiDoktordan mı yazdırmak gerekiyor yoksa eczaneden direk alabiliyor muyuz ?
Bendede yoktu daha önce kasıklarımda ağrı oldu çok. O zaman gittim kist var yumurtalıklarda dedi ondan ağrın olur dedi. Sonra adetin bitince gel dedi gittim baktı yok. Adet kisti dedi kaybolmuş ama bi dahaki adete kadar tekrar oluşup adette patlar dedi. Çatlayamayan yumurtalar büyüyüp kistte dönüşüyomuş. Adet olurkende patlıyonuş. Sakıncalı bi durum yok ilaç bile vermiyo. Çok ağrı yaparsa ağrı kesici al dedi. Zaten rahimdeki kistler sıkıntı yapıyormuş sanırım. Yumurtalıklardaki kistten korkmayın diyolarBugune kdr yoktu cnm sanırım oyle umarım gıtmıstır
Ozaman nasıl hamıle kalcaz yumurtalar catlamassaBendede yoktu daha önce kasıklarımda ağrı oldu çok. O zaman gittim kist var yumurtalıklarda dedi ondan ağrın olur dedi. Sonra adetin bitince gel dedi gittim baktı yok. Adet kisti dedi kaybolmuş ama bi dahaki adete kadar tekrar oluşup adette patlar dedi. Çatlayamayan yumurtalar büyüyüp kistte dönüşüyomuş. Adet olurkende patlıyonuş. Sakıncalı bi durum yok ilaç bile vermiyo. Çok ağrı yaparsa ağrı kesici al dedi. Zaten rahimdeki kistler sıkıntı yapıyormuş sanırım. Yumurtalıklardaki kistten korkmayın diyolar
Canım bi tane yumurtan yokki senin bir sürü yuöurtan var. İçinden bazısı fazla büyüyo çatlayamıyo kistte dönüşüyo. Zaten yumurtalıkları güzel çalışan kadınlarda oluyomuş. Sağlıklı yumurtası olan 10 kadının 9unda kist varmış.Ozaman nasıl hamıle kalcaz yumurtalar catlamassa
Ben de aldım folik asit bugün :)İdrarde belli olmuyormuş çünkü daha 15 günlük oluyor :)) ben folikasit kulladım
Aynen canım. Ben de aldım şimdi eczanedenYok ya doktor yazmasa da olur benim doktorum istediğini al hepsi aynı demişti
Anladm cnm ıns bukaam gıdıcem dr a bakalım ne dıcekCanım bi tane yumurtan yokki senin bir sürü yuöurtan var. İçinden bazısı fazla büyüyo çatlayamıyo kistte dönüşüyo. Zaten yumurtalıkları güzel çalışan kadınlarda oluyomuş. Sağlıklı yumurtası olan 10 kadının 9unda kist varmış.
Sevindim kuzum :)Ben de aldım folik asit bugün :)
Hamilemisin canım. 15 günlükken idrar testimi yaptın onunlamı öğrendinİdrarde belli olmuyormuş çünkü daha 15 günlük oluyor :)) ben folikasit kulladım
Pardon yanlış yazdım canım kan testimi yaptırdın kandamı çıktı. 15 günlük olunca kanda çıkıyormu. Ben doktora gittim adetin 1 hafta geçmeden kandada çıkmaz dedi.İdrarde belli olmuyormuş çünkü daha 15 günlük oluyor :)) ben folikasit kulladım
Çocuk 1 haftalık olsa bile kanda çıkıyor diye biliyorum benPardon yanlış yazdım canım kan testimi yaptırdın kandamı çıktı. 15 günlük olunca kanda çıkıyormu. Ben doktora gittim adetin 1 hafta geçmeden kandada çıkmaz dedi.
Bende öyle biliyorum bi haftalıkken çıkıyoÇocuk 1 haftalık olsa bile kanda çıkıyor diye biliyorum ben
Doktor öyle demiyor ama. Ben geçen ay gittim enfeksiyon için fitil ve antibiyotik verdi. Belki hamile kalmışımdır die adet ol bitince başla dedi. Bende 4 gün var kan testi yapsak dedim. Çıkmaz daha dedi adetin 1 hafta geçsin gelmezse bakarız anca öle çıkar dedi. Valla doktorlarada inanamıyoz artıkBende öyle biliyorum bi haftalıkken çıkıyotusemyasmin
Valla benim doktorum adetin 1 hafta gecikmeden kan ve idrar testi yaptırmıyo. Çıkmaz dio. Bilmiyom herkes farklı konuşuyo. Burdan duyduklarımı soruyorum doktora kızıyo nerden uyduruyolar böle şeyleri dio. Herkez jinekolok oldu diyo. Bi kişide oldu diye herkeste olacak die bişey yok diyo. Herkesin keyfine göre muayene olmaz dio. Aman be bileyim şaşırdım artıkÇocuk 1 haftalık olsa bile kanda çıkıyor diye biliyorum ben
Bende picos var. Doktora gittim. Âdetlerim düzensiz. Bir önceki ay adet olduğumu söyledim. Gebelik olmuştur belki dedi. Ama adetim daha 1 gün gecikmişti.Valla benim doktorum adetin 1 hafta gecikmeden kan ve idrar testi yaptırmıyo. Çıkmaz dio. Bilmiyom herkes farklı konuşuyo. Burdan duyduklarımı soruyorum doktora kızıyo nerden uyduruyolar böle şeyleri dio. Herkez jinekolok oldu diyo. Bi kişide oldu diye herkeste olacak die bişey yok diyo. Herkesin keyfine göre muayene olmaz dio. Aman be bileyim şaşırdım artık
Mrb canım valla benim 6 gün gecti bugün bende bugün az önce kan verdim :) idrarde cıkmadıPardon yanlış yazdım canım kan testimi yaptırdın kandamı çıktı. 15 günlük olunca kanda çıkıyormu. Ben doktora gittim adetin 1 hafta geçmeden kandada çıkmaz dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?