- 31 Temmuz 2014
- 3.786
- 4.273
- 248
- Konu Sahibi Esra_Babies
-
- #2.301
Insallah hamileliktendir cnm ya 5 gun var adete testte cikarmikiBen gebeyken bahsettigin akintiyi yasamistim. Normalde adet oncesi kupkuru olursum.
Insallah cnm ya ilk defa basima boyle bsey gelio ve hala devam edio su gibiSelam canım hamileliktende olabilir adettende. İnan bana geçen ay kusmasından tutta baş dönmesi bayılma hissine kadar herşeyi yaşadım ve adet olduminşallah sen hamilesindir bol şans diliyorum...
Acele etme test gostermezse uzulursun havaya. En azindan gununde yada birgun once yapInsallah hamileliktendir cnm ya 5 gun var adete testte cikarmiki
Aynen haklisin cnm oyle yapayimAcele etme test gostermezse uzulursun havaya. En azindan gununde yada birgun once yap
Adet döngüne göre değişiyor canım ama 4 gun kala cıkan testlerden dene istersen :) inşallah vardırInsallah hamileliktendir cnm ya 5 gun var adete testte cikarmiki
Test aldim yapicam yazmissin ya onu soruyorumNe testi canim ? Hangisini diyorsun iyice kafam karisti
Takvime bakılırsa pozitif çıkmış:)Test aldim yapicam yazmissin ya onu soruyorum
Test aldim yapicam yazmissin ya onu soruyorum
Insallah hamileliktendir cnm ya 5 gun var adete testte cikarmiki
Arkadaslar pozitif cikan arkadasi tebrik ediyorum benim kafam karistiTakvime bakılırsa pozitif çıkmış:)
Allah sag saglim kucagina versin canim. Darisi basimiza insallahcoktan aldim yaptim bile hamileyim. Dun aksamda yaptim tekrar emin olmak icin pozitif cikti
Allah sag saglim kucagina versin canim. Darisi basimiza insallah
Çektirdim bugün sonunda şu filmi anestezili. Kanamam var şuan ağrım yok ama. Birinden kolayca geçmiş, diğeri de geç olsa da geçmiş sıvı. Belki de tıkalıydı ilaçla açıldı bilmiyorum. Çok şükür atlattım.Cnm neguzel hic uzulme korkmada bi tıkaniklik yapisiklik varsa duzelicek sende yavruna kavusacaksn Allahım buyuk
Cok sevindim cnm bak korkulcak bsey yokmus tam tersine iyi oldu buyuk engel tıkanıklikÇektirdim bugün sonunda şu filmi anestezili. Kanamam var şuan ağrım yok ama. Birinden kolayca geçmiş, diğeri de geç olsa da geçmiş sıvı. Belki de tıkalıydı ilaçla açıldı bilmiyorum. Çok şükür atlattım.
Evet iyi ki çektirmişim hem içim rahatladı hem de tıkanıklık açılmış oldu varsa. Ve dr iki aydır ultrasonda polip görüyordu, filmde polip de çıkmadı yani yanlış görmüş o yüzden çok mutluyum şimdi.Cok sevindim cnm bak korkulcak bsey yokmus tam tersine iyi oldu buyuk engel tıkanıklik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?