- 20 Aralık 2022
- 4.238
- 1.689
-
- Konu Sahibi Zumruduanka96
- #1.441
Canım inşallah güzel haberler alırsın Allah' yardımcın olsunbizde tüp bebeğe başlıcaz allahın izni ile. pcos var bende şuan doktorum doğum kontrol hapı verdi yumurta toplama öncesi yumurtalarım eşitlensin diye.. sizdede öyle oldu mu ? bundan sonra ki süreçler neler birbirimize destek olalım :)
aminnn inşallah şuan yazz doğum hapı kullanıyorum yumurtanın boyu eşitlensin diye sonra iğnelere başlıcaz sanırım..Canım inşallah güzel haberler alırsın Allah' yardımcın olsun
Canım burda tüp bebek yapan yok. forumda ki ilk konuya girip orda senin gibi olan arkadaşlarla fikir Alışveriş yapabilirsin. İnşallah tez zamanda bebeğine kavuşursunbizde tüp bebeğe başlıcaz allahın izni ile. pcos var bende şuan doktorum doğum kontrol hapı verdi yumurta toplama öncesi yumurtalarım eşitlensin diye.. sizdede öyle oldu mu ? bundan sonra ki süreçler neler birbirimize destek olalım :)
Günaydın canım şükür sen nasılsınGünaydın kızlar ne var ne yok herkesler iyi mi ?
Ay hadi inşallah çatlasın patlasın bebeiş olsunnnBen de iyiyim kızlar dün pik gördüm degerlendirdim mutluyumöğlen tekrar ovu yapıcam bakalimm catladi mi
İnşallah yumurtlamadır canım çok geçmiş ama niye uzun sürmüş bir git sor istersen canım yada araKızlar bende temmuz 6 da genetik testi verdim kurtajlarim için 6 haftada çıkar dediler mesaj gelicek dediler ama mesaj yok 2 ay 10 gün oldu hayla ses yok hastaneye gitsem mi bilemedim yani bugünde sanki adet olucam sancım var ya yumurlama mi acaba
Verdiğin hastahaneyi arayabilirsin canım bende verdim daha önce en geç 40 güne çıktı hepsiKızlar bende temmuz 6 da genetik testi verdim kurtajlarim için 6 haftada çıkar dediler mesaj gelicek dediler ama mesaj yok 2 ay 10 gün oldu hayla ses yok hastaneye gitsem mi bilemedim yani bugünde sanki adet olucam sancım var ya yumurlama mi acaba
Bence gidip bi sor canım bazen mesaj gelmeyebiliyor banada tam hatırlamıyorum ama birkaç hafta süre vermişlerdi o süreden önce çıkmıştı tesadüfen gittiğimde sorup öğrenmiştimKızlar bende temmuz 6 da genetik testi verdim kurtajlarim için 6 haftada çıkar dediler mesaj gelicek dediler ama mesaj yok 2 ay 10 gün oldu hayla ses yok hastaneye gitsem mi bilemedim yani bugünde sanki adet olucam sancım var ya yumurlama mi acaba
aşk olsun gebelik planlıyorum bende :)Canım burda tüp bebek yapan yok. forumda ki ilk konuya girip orda senin gibi olan arkadaşlarla fikir Alışveriş yapabilirsin. İnşallah tez zamanda bebeğine kavuşursun
İnşallah olur gebeliğin ama dediğim gibi kullandığın ilaçları ve gördüğün tedavi hakkında hiç birşey bilmiyoruz sana yardımcı olmayı tabi ki isteriz. İnşallah hemen bebek haberine kavuşursun çok isterim tabi bebek sahibi olmanıaşk olsun gebelik planlıyorum bende :)
İnşallah inşallahAy hadi inşallah çatlasın patlasın bebeiş olsunnn
GunaydiinGünaydın
Ben edeceğim, doktor gebe kalana kadar devam demişti herhangi bi ara ver demedi banaArkadaşlar regli iken folik aside devam ediyormusunuz ?
Evet ben ara vermiyorum hicArkadaşlar regli iken folik aside devam ediyormusunuz ?
Günaydın canımGünaydın
Bende gün sayıyorum balımİyiyim kuzum beklemeye devaaam gün sayıyorum artıksen de durumlar nasıl
Umarım sana uğur getirecekBat 26 Eylül canım bu eylülde bir şey var yıllar yıllar sonra ilk kez iki adet tarihim aynı aya denk gelmiş olacak ve ben 5 sene önce oğlumu 24 Eylül tarihinde öğrenmiştimZumruduanka96 @melegim can @melisaa93 @edahandro @Papatyamaviss
Aaa yok Allah isteyene versin 2. YiKız aynı yaştayız ben 21 de doğurdum 6 yaşında oğlum var duyama geç olsun güç olmasın tabi balımm sen doğurunca hemen çalışmalara başla 2. için