-
- Konu Sahibi Zumruduanka96
- #1.401
Günaydın canım günün kaç gün geçtiMerhaba kızlar 2 kere gebelik testi verdim ikisi de geçersiz çıktı o pembe çizgi T de kalıyor C ye gitmiyor hastaneye gidip elim boş dönmek istemiyorum başına böyle bir şey gelen var mı
Merhaba bu uygulamanın adı nedir acabaGünaydın kızlarrrBenim ateş tablomda bu şekilde yorumlarınızı bekliyorum Eki Görüntüle 3300990
Amin ecmain canımAy gerçekten mi yabize kız erkek fark etmez sağlıkla gelse yeter sizin de gölüzüne göre versin rabbim
19 yaşımda anne olan biri olarak evet çocuğun ile büyüyor ve şekilleniyorsun her şey çok başka oluyor 2nci çocuğuda 33ysşımda doğurdum baya zor oluyor ama anlatılmaz bir duygu galiba şimdide 3ncüye hamileyim Allah hak eden kimsenin kucağını boş bırakmasınAyy erken iyidir yaa onunla beraber tatmak herseyi cok guzel bi his bence
Geçen bir yazı okudum çatlamadan önce yaşanan ilişkiden tutma ihtimali daha yüksek oluyordu ben çok umutluyum senin içinEvet kızlar yumurtam çatlamış. Hem de dün okuldayken çatladı sabah eminim. Çünkü sol kasığım çok ağrıdı belime vurdu ağrısı. İlk kez bu kadar ağrı hissettim. Şu ilişki azlığına bakar mısınız artık kısmet diyorum nasibinde varsa gelmek gelir. Dün çarpı atamadık berbat bir gün geçirdim okulla alakalı tüm günüm ağlamakla geçti. Bugün olur ilişki ama dün sabah çatladı eminim yani. Bir önceki gece ilişki olmuştu artık içeride olan spermler karşılaydıysa olur. Ovu testinde piki göremedim koyuluğu yakaladım ama belki ben kaçırdım bilemedim kısa sürede çatlamış olabilir. Ama size şunu söyleyeyim dün kasığım ağrıdı ya çok fena ondan önceki günlerde sol tarafımda hep batma şeklimde ağrılarım oldu resmen yumurtanın büyümesini hissettim bu ay. Artık gerisi kısmet ya. @edahandro
FemometerMerhaba bu uygulamanın adı nedir acaba
Çok teşekkür ederimFemometer
Şimdilik bir şey demek için erken kuzumGünaydın kızlarrrBenim ateş tablomda bu şekilde yorumlarınızı bekliyorum Eki Görüntüle 3300990
13 günGünaydın canım günün kaç gün geçti
Ben kimyasaldan bı ay sonra tekrar hamile kalmıştım inşallah bu ay senden de alırız güzel haberler kimyasaldan sonra hemen gebe kalan çok fazla kişi varSorma sorma battımbir buçuk senedir kuzum haziranda kimyasal yaşadım
Bu arada benim bu minnoş sadece pik günü oldu ilişki çatladığında olmadıBat 26 Eylül canım bu eylülde bir şey var yıllar yıllar sonra ilk kez iki adet tarihim aynı aya denk gelmiş olacak ve ben 5 sene önce oğlumu 24 Eylül tarihinde öğrenmiştimZumruduanka96 melegim can melisaa93 @edahandro Papatyamaviss
Evet canım günaydın henüz olmadım regl regl belirtim de yok karın ağrım şişkinlik falan olurdu bunlar yok. Bakalım bekliyorum
Melisa sen neler yapıyorsun canım?Geçen bir yazı okudum çatlamadan önce yaşanan ilişkiden tutma ihtimali daha yüksek oluyordu ben çok umutluyum senin içinYumurtan çok iyi bu ay belliki kendini farkettirdi
ben de katılmak istiyorum ama nasıl olacakEVETTT SEVGİLİ HANIMLAR EYLÜL -EKİM TOPİĞİMİZ HERKESE ŞANS GETİRSİN
Güzel günler yakında kızlar biz enerjimizi modumuzu yüksek tutalım evrene güzel mesajlar gönderelim
Güncel olarak sat ve batlarınızı beni etiket yaparsanız hemen ekleyebilirim
ANNEADAYI ️SAT ️ ️BAT ️ DURUM Zumruduanka96 26 Ağustos 25 EYLÜL melisaa93 3 Eylül 3Ekim @Sipser 21 Ağustos 21 Eylül @Betulqasem 21 Ağustos @Medala 18 Ağustos 15 Eylül @pempbepsikolog 19 Ağustos 16 Eylül @Reydiya 15 Ağustos 11 Eylül B Butterfly193 22 Ağustos 22 Eylül @nurd35 22 Ağustos 18 Eylül @esen-ruzqar 24 Ağustos 21 Eylül DunyamMelek 25 Ağustos 23 Eylül @gunduzcicek 25 Ağustos 22 Eylül @sumeyye 1306 24 Eylül @bsrr97 26 Ağustos 21 Eylül @Happyending 29 Ağustos 28 Eylül @Lovelyy35 28 Ağustos 26 Eylül @rojbininannesi 28 Ağustos 28 Eylül @fblr 29 Ağustos 27 Eylül @senaM33 29 Ağustos 23 Eylül @bliiss 28 Eylül S Sevimli_35 17 Ağustos 14 Eylül @genc-anne K kelebekxx @golden-snitch @Merve3553 @Tikabasa @tweeetyyy @özgeeeee1 @ozgeeeee1 Basakbasak1 17 Ağustos 17 Eylül @Afratafrac melegim can @Papatyam000 22 Ağustos 22 Eylül @IADK @beyons @Busrax911 17 Ağustos 17 Eylül @esmeyanayan 12 Ağustos 15 Eylül @pellypell 28 Ağustos 23 Eylül @Smyrnasi 8 Ağustos 11 Eylül @kova35 16 Ağustos 11 Eylül @Linakiz 3 Eylül 30 Eylül @Belisimm 24 Ağustos 23 Eylül @rani1234 11 Eylül 10 Ekim @Alinnnn 26 Ağustos 21 Eylül @begmsss 23 Ağustos 21 Eylül @edahandro 2 Eylül 28 Eylül @Orangegreysky 21 Ağustos 18 Eylül @bernaad 2 Eylül 28 Eylül @yasemin9191 16 Eylül @ndresn 29 Ağustos 26 Eylül @mevsimselgecis 19 Ağustos 15 Eylül @gucluol 19 Ağustos 18 Eylül @Bahar esintisi 29 Ağustos 25 Eylül @turuncummm 26 Ağustos 24 Eylül @Aysegul Alav 28 Ağustos 28 Eylül Z zehram031 29 Ağustos 24 Eylül @Pkolu_anneadayi 12 Eylül 10 Ekim @ysmnella 26 Ağustos 26 Eylül @sea7483 3 Eylül 1 Ekim @fnd_50 2 Eylül S simurgggg 2 Eylül 30 Eylül @TurnaBulut 3 Eylül 3 ekim @Blue_girll 4 Eylül 1 Ekim @LesLey 7 Eylül 5 Ekim @eylem91 7 Eylül 3 Ekim @Kahvelim_ 8 Eylül 5 Ekim @esrarengiz1156 @sed2 11 Eylül 15 Ekim @hayatbeninedenyoruyosun 12 Eylül 17 Ekim
Hayırlısıyola inşallah bebiş vardır olmazsın kuzumEvet canım günaydın henüz olmadım regl regl belirtim de yok karın ağrım şişkinlik falan olurdu bunlar yok. Bakalım bekliyorum
İyiyim canım bu aralar işlerim yoğun onlarla uğraşıyorum. Bebiş çalışmaları da biraz sallantılı gidiyor hormon değerlerimden biri çok düşük çıktı onu normal seviyeye çıkarmaya çalışıyorum beslenmeme dikkat ederek. Regl olunca tekrar ölçtürcem İnşAllah düzelirMelisa sen neler yapıyorsun canım?
Hadi hayirlisi kuzum. 10 gun sonra verirsin insallah guzel haberiEvet kızlar yumurtam çatlamış. Hem de dün okuldayken çatladı sabah eminim. Çünkü sol kasığım çok ağrıdı belime vurdu ağrısı. İlk kez bu kadar ağrı hissettim. Şu ilişki azlığına bakar mısınız artık kısmet diyorum nasibinde varsa gelmek gelir. Dün çarpı atamadık berbat bir gün geçirdim okulla alakalı tüm günüm ağlamakla geçti. Bugün olur ilişki ama dün sabah çatladı eminim yani. Bir önceki gece ilişki olmuştu artık içeride olan spermler karşılaydıysa olur. Ovu testinde piki göremedim koyuluğu yakaladım ama belki ben kaçırdım bilemedim kısa sürede çatlamış olabilir. Ama size şunu söyleyeyim dün kasığım ağrıdı ya çok fena ondan önceki günlerde sol tarafımda hep batma şeklimde ağrılarım oldu resmen yumurtanın büyümesini hissettim bu ay. Artık gerisi kısmet ya. @edahandro
İnsllah canım belki akşama doğru belki de yarın yaparım gelmezse yapar yapmaz açıklarım burdaHayırlısıyola inşallah bebiş vardır olmazsın kuzumTest ne zaman yapacaksın