- 21 Aralık 2022
- 1.477
- 766
-
- Konu Sahibi Zumruduanka96
- #1.481
Evet oda dogru anladim canim bilgilendrdigin icin sagolasinHer gun olunca sperm kalitesinin dusebilcegine dair yorumlar var tatlim. Gun asiri olunca birikmis oluyor ve daha kaliteli oluyor. Ama yorum tabi bunlar bana kalirsa. Her gun yapip hamile kalani da gordum burda. Gun asiri gidip hamile kalani da. Olacagi varsa tek iliski de yetiyor aslina bakarsa da
İste benmde esimde sperm var hateketlilik az morfolojide sikinti var ne jeli canim ben bilmiyrum ben ovülasyona bu ay basladimHayır canım sperm sayısında azlık ya da hareketinde yavaşlık varsa gün aşırı öneriliyor çünkü günlük yapınca daha da azalıyormuş kalitesi, eşimin sayısı iyi ama hareketinde sıkıntı var doktor gün aşırı öneriyor birde ben bu ay jel aldım onunla denicem inşallah faydasını görürümyumurtlama gününde de bir dolu bir boş olması gerekiyor
Estradiol 10 çıktı canım östrojen için çok düşük bu değer o yüzden arttırmaya çalışıyorum diğer değerlerim iyi çok şükürHangisi dusuk çıktı canim? Aslinda bir sebep bulmak da iyi bir sey sanki bir acidan. Duzeltilince olacagina dair umut artar. Ama yine de insallah regl olmazsin demekten alamiyorum kendimi
Ben de hayatimi biraz daha duzene koydum sanirim. Beslenme icerigimi duzelttim. Daha sağlıklı seyler yemeye calisyorum. Yuruyuse basladim her gun olmasa da yapamaya çalışıyorum. Ovulasyona da 1 2 gun kaldi sankitakip yapiyorum artik hayirlisi
Bilgilendirdigin icin sagol canim buay bunu ogrenmem iyi oldu ovüler boşa gitmez insallhBunu da deneyebilirsin canım
Hayırlı olsun canım şans getirsin hepimizeEVETTT SEVGİLİ HANIMLAR EYLÜL -EKİM TOPİĞİMİZ HERKESE ŞANS GETİRSİN
Güzel günler yakında kızlar biz enerjimizi modumuzu yüksek tutalım evrene güzel mesajlar gönderelim
Güncel olarak sat ve batlarınızı beni etiket yaparsanız hemen ekleyebilirim
ANNEADAYI ️SAT ️ ️BAT ️ DURUM Zumruduanka96 26 Ağustos 25 EYLÜL melisaa93 3 Eylül 3Ekim @Sipser 21 Ağustos 21 Eylül @Betulqasem 21 Ağustos @Medala 18 Ağustos 15 Eylül @pempbepsikolog 19 Ağustos 16 Eylül @Reydiya 15 Ağustos 11 Eylül B Butterfly193 22 Ağustos 22 Eylül @nurd35 22 Ağustos 18 Eylül @esen-ruzqar 24 Ağustos 21 Eylül @Dunyamelekoldu 25 Ağustos 23 Eylül @gunduzcicek 25 Ağustos 22 Eylül @sumeyye 1306 24 Eylül @bsrr97 26 Ağustos 21 Eylül @Happyending 29 Ağustos 28 Eylül @Lovelyy35 28 Ağustos 26 Eylül @rojbininannesi 28 Ağustos 28 Eylül @fblr 29 Ağustos 27 Eylül @senaM33 29 Ağustos 23 Eylül bliiss 28 Eylül S Sevimli_35 17 Ağustos 14 Eylül @genc-anne K kelebekxx @golden-snitch @Merve3553 @Tikabasa @tweeetyyy @özgeeeee1 @ozgeeeee1 @gulseliinn 17 Ağustos 17 Eylül @Afratafrac @melegim can @Papatyam000 22 Ağustos 22 Eylül @IADK @beyons @Busrax911 17 Ağustos 17 Eylül @esmeyanayan 12 Ağustos 15 Eylül @pellypell 28 Ağustos 23 Eylül @Smyrnasi 8 Ağustos 11 Eylül @kova35 16 Ağustos 11 Eylül @Linakiz 3 Eylül 30 Eylül @Belisimm 24 Ağustos 23 Eylül @rani1234 11 Eylül 10 Ekim @Alinnnn 26 Ağustos 21 Eylül @begmsss 23 Ağustos 21 Eylül @edahandro 2 Eylül 28 Eylül @Orangegreysky 21 Ağustos 18 Eylül B bernaad 2 Eylül 28 Eylül @yasemin9191 16 Eylül @ndresn 29 Ağustos 26 Eylül @mevsimselgecis 19 Ağustos 15 Eylül @gucluol 19 Ağustos 18 Eylül @Bahar esintisi 29 Ağustos 25 Eylül @turuncummm 26 Ağustos 24 Eylül @Aysegul Alav 28 Ağustos 28 Eylül @zehram031 29 Ağustos 24 Eylül @Pkolu_anneadayi 12 Eylül 10 Ekim @ysmnella 26 Ağustos 26 Eylül @sea7483 3 Eylül 1 Ekim fnd_50 2 Eylül S simurgggg 2 Eylül 30 Eylül @TurnaBulut 3 Eylül 3 ekim @Blue_girll 4 Eylül 1 Ekim @LesLey 7 Eylül 5 Ekim @eylem91 7 Eylül 3 Ekim @Kahvelim_ 8 Eylül 5 Ekim @esrarengiz1156 @sed2 11 Eylül 15 Ekim @hayatbeninedenyoruyosun 12 Eylül 17 Ekim
Bir gebenin günlüğünden aldım canım duydun mu bilmiyorum o sayfayı, gynoseed jel spermin daha çabuk ulaşmasını sağlıyormuş yumurtaya, ovulasyonla takip ediyorum yumurtlama günümde jelle değerlendircem, inşallah faysası olur da öneririm herkeseİste benmde esimde sperm var hateketlilik az morfolojide sikinti var ne jeli canim ben bilmiyrum ben ovülasyona bu ay basladiminsallh faydasini gorrsun vallhi banada umut olursuj hayrli haberini bekliyrum
İnşallah canımm, hepimiz mutlu haberler alalım bu ayBilgilendirdigin icin sagol canim buay bunu ogrenmem iyi oldu ovüler boşa gitmez insallh
Dün değerlendirdik önümüzde ki iki günle 3 e tamamlayalım ozamanEvet canım silikleşmeye başlayınca çatlamış oluyor. Zaten pik önemli sperm sorunu yoksa 3 günü değerlendirin sperm sorunu varsa gün aşırı
Calismalari azaltsam mi diye dusunuyordum ben de bu ayPik gorunce ve sonrasinda her gun bazen de gunde 2 gidiyorduk ama bir sonuc cikmadi. Mesela simdi beklesem de iyice siliklesince mi olsa kafamda deli sorular
Günde 2 kaliteyi düşürür bence bugün pik gördün önümüzde ki 3 günü değerlendir sonra bir hafta bir dolu bir boş devam et derim. İçimi rahatlattın bir an tedirgin olmuştum öncesini kaçırdığımız için teşekkür ederimBence sonrasi daha onemli kuzum.. sonucta pik dedigimiz sey LH hormonunun artışı. Ne zamanki testlerde azalmaya basliyor LH o zaman yumurtlama olmus diyoruz sonucta. Pik ve sonrasi onemli
Burda da yumurtlama öncesi ve sonrası hamile kalma oranları yazıyor;Kızlar ben de bir şey sormak istiyorum şimdi attığım test dün akşam pik diye düşünüyorum. Pik olduğunda yumurtlamış ama henüz catlamamis oluyor değil mi ? Biz dünden önce hiç değerlendiremedik hsg den dolayı kanamam durmadığı için. Huzursuz oldum öncesi önemli mi diye
Ya kızlar Merve diye biri vardı grupta en son gebeydi antepli bi kız.Epeydir göremedim merak ettim kullanıcı adını da hatırlamadığım için bakamadım.haberi olan varmı
yumurtlama ve çatlama aynı şey canım.pik görmek yumurtan olgunlaşmış ve yumurtlama olmak üzere demektir. silikleştiğinde ise yumurtlama gerçekleşmiş oluyor :)Kızlar ben de bir şey sormak istiyorum şimdi attığım test dün akşam pik diye düşünüyorum. Pik olduğunda yumurtlamış ama henüz catlamamis oluyor değil mi ? Biz dünden önce hiç değerlendiremedik hsg den dolayı kanamam durmadığı için. Huzursuz oldum öncesi önemli mi diye
Burda da yumurtlama öncesi ve sonrası hamile kalma oranları yazıyor;
*yumurtlamadan 5 gün önce-%0
*yumurtlamadan 4 gün önce-%11
* yumurtlamadan 3 gün önce-%15
*yumurtlamadan 2 gün önce -%20
*yumurtlamadan 1 gün önce -%26
*yumurtlama günü. %15
*yumurtlamadan 1 gün sonra -%0,9
*yumurtlamadan 2 gün sonra-%0,5
* yumurtlamadan 3 gün sonra-%0
fnd_50
Yaa Melisaacim çok teşekkürler gerçekten sürekli kafamı karıştırıyordu buyumurtlama ve çatlama aynı şey canım.pik görmek yumurtan olgunlaşmış ve yumurtlama olmak üzere demektir. silikleştiğinde ise yumurtlama gerçekleşmiş oluyor :)
sen günlere takılma bebeğim yumurtlamadan 3-4 gün önceki ilişkiyle bile hamile kalanı gördük :) yeterki vakti gelsinYaa Melisaacim çok teşekkürler gerçekten sürekli kafamı karıştırıyordu bubu durumda ben verimli günü değerlendirmiş oluyorum bugün ve yarını da değerlendirelim kafam rahat etsin
Sat bat alayım kuzum ekliyimBende varım ama
Insallah poztif testlerimizi de atariz buraya pespese kuzumEstradiol 10 çıktı canım östrojen için çok düşük bu değer o yüzden arttırmaya çalışıyorum diğer değerlerim iyi çok şükürAynen dediğin gibi bu değerler düzelince gebelik olacağına dair umutluyum İnşAllah nasip olur
Çok iyi yapmışın gerçekten iyi geliyor insana hayatına biraz değişiklik katmak. Benimde ovülasyon yakın bakalım peşpeşe olacak senle belliki
Doğru söylüyorsun kuzum öyle tabi ama bu aya çok anlam yükledim hsg den sonra. kendimi kaptirmamaya çalışıyorum olumsuz olursa üzülmeyeyim diye ama yine de duramıyorumsen günlere takılma bebeğim yumurtlamadan 3-4 gün önceki ilişkiyle bile hamile kalanı gördük :) yeterki vakti gelsin
O zaman pik gunu mu onemli yaniBurda da yumurtlama öncesi ve sonrası hamile kalma oranları yazıyor;
*yumurtlamadan 5 gün önce-%0
*yumurtlamadan 4 gün önce-%11
* yumurtlamadan 3 gün önce-%15
*yumurtlamadan 2 gün önce -%20
*yumurtlamadan 1 gün önce -%26
*yumurtlama günü. %15
*yumurtlamadan 1 gün sonra -%0,9
*yumurtlamadan 2 gün sonra-%0,5
* yumurtlamadan 3 gün sonra-%0
fnd_50