- 8 Mayıs 2023
- 2.201
- 2.441
- 28
-
- Konu Sahibi Zumruduanka96
Hadi inşallah canım bide şu yumurtlamayı görseydim iyi olucaktıİyi yapıyorsun hem stresi de azaltıyor çoban çökelten cinsel sağlığı üzerinde baya etkilidir vesile olursa güzel haberler verirsin inşallah
Ayy çok heyecanlı yaYakındır kuzum az kalmış
Oluyor oluyorBelli oluyor demek ki bebiş olduğu bi yerden sonra
Birden pik bile olabiliyor 3-4 güne görürsünHadi inşallah canım bide şu yumurtlamayı görseydim iyi olucaktı11. Gün oldu tık yok
Durman lazımAyy çok heyecanlı yayumurtlamada böyleysem gebelik beklerken nasıl durcam test yapmadan
Çatlamadan sonra ilk gün başlarmışım yapmayaDurman lazım
Ben şişlikten şuan 4 aylık hamile karnım var sabah akşam da aynı 4 bebek benim bunda 1.70 boy 63 kıloyla hamile kaldım şişlik mi yoksa 4 gebelik diye bebekten dolayı mı bilemedimBende hafif bir şişlik ldu ama sürekli ekmek yemekten de olabilir. Önümüzdeki ay yavaştan başlar diye düşünüyorum belirginleşmeye
Ay kendimi gördüm resmen normalde ben yaparım bunuÇatlamadan sonra ilk gün başlarmışım yapmaya
Hamiş kıyafeti alma zamanıııııOluyor oluyorhele akşamları daha çok pantolonlarımın çoğu olmuyor şuan sıkıntı yaşıyorum okula giderken
Yaptım canım belli belirsiz bi çizgi var ama negatif sanırım ya. 15 20 dk sonra göründü kuruma çizgisi de olabilirNaptın canım yaptın mı
Erken gebelik canım. 15 dk sonra böyle bi çizgi belirdi ama negatif diye yorumladım olsaydı bu zamana kadar net çıkardı diyorum ama hep farklı marka deniyorum. Bi ihtimal varsa da artık geç döllenmedir. Ama bence değilimErken gebelik testi miydi kaset test miydi canım
çok üzüldüm kaybın içinBen daha önce aşılama denedim 2 kere olmadı sonra tüp bebek yapalım dedik ilaçlarımı falan herşeyimi aldım regl olmayı beklerken hamile olduğumu öğrendim ama malesef 5.ayda suyu bittiği için devam etmedi hamileliğim. Şimdi üzerinden 3 ay geçti öncesinde 2,5 sene uğraşmıştım tedaviler takipler falan şimdi tekrar baştan sarmaya gücüm yok açıkçası biliyorum tüp bebek de garanti değil ama en azından ihtimali daha yüksek gibi geliyor bana
Geç döllenme olabilir bence yarın sabah tekrar yap görüyorum çizgi var çünküErken gebelik canım. 15 dk sonra böyle bi çizgi belirdi ama negatif diye yorumladım olsaydı bu zamana kadar net çıkardı diyorum ama hep farklı marka deniyorum. Bi ihtimal varsa da artık geç döllenmedir. Ama bence değilim
Canım ben seni eklememişim galiba sat bat alabilirmiyimErken gebelik canım. 15 dk sonra böyle bi çizgi belirdi ama negatif diye yorumladım olsaydı bu zamana kadar net çıkardı diyorum ama hep farklı marka deniyorum. Bi ihtimal varsa da artık geç döllenmedir. Ama bence değilim
Canım çizgi var ama olması gerektiği yerde mi anlayamadım testinin markası nedir acaba ? Başka bi test ile denemelisin erken gebelik testi olsun ama yine benimde bu şekildeydi inşallah vardırErken gebelik canım. 15 dk sonra böyle bi çizgi belirdi ama negatif diye yorumladım olsaydı bu zamana kadar net çıkardı diyorum ama hep farklı marka deniyorum. Bi ihtimal varsa da artık geç döllenmedir. Ama bence değilim
Yaa iyi bari yalnız değilimAy kendimi gördüm resmen normalde ben yaparım bunu
Üzüldüm canm kaybın için vardır bunda da bir hayır en güzel şekilde inşallah nasip olurBen daha önce aşılama denedim 2 kere olmadı sonra tüp bebek yapalım dedik ilaçlarımı falan herşeyimi aldım regl olmayı beklerken hamile olduğumu öğrendim ama malesef 5.ayda suyu bittiği için devam etmedi hamileliğim. Şimdi üzerinden 3 ay geçti öncesinde 2,5 sene uğraşmıştım tedaviler takipler falan şimdi tekrar baştan sarmaya gücüm yok açıkçası biliyorum tüp bebek de garanti değil ama en azından ihtimali daha yüksek gibi geliyor bana
Yok biz anormal grubuna giriyoruzYaa iyi bari yalnız değilimbence biz normaliz yaa
Rabbim istedikten sonra ve nasibinde varsa o minnoşlar biz naparsak yapalım dünyaya geliyolar canım benimAminnn hepimiz alalım güzel haberlerben birde köye fındığa gidicem kara kara düşünüyorum eğer hamileysem birşey olur mu diye geçen sene hamileydim
Evet evet hem aynı dün olduklarımız hem de yakın olduklarımızla konuşmak çok heyecanlıYaaa birlikte beklemek çok güzelbende bugün kasık ağrısı var sadece ama en son kontrolümde 3cm kist vardı o mu yapıyor yoksa belirti saymalı mıyım bilemedim